Μηνιαίο πιστοποιημένο σεμινάριο: Γλώσσα προγραμματισμού: Python

Πιστοποιημένο εκπαιδευτικό σεμινάριο κατά το πρότυπο QTL της
ACTA – Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
Μηνιαίο πιστοποιημένο σεμινάριο: Γλώσσα προγραμματισμού: Python
👨‍🏫 Με φυσικό ομιλητή (εισηγητή)
💻 Εξ αποστάσεως παρακολούθηση
📖 Δωρεάν επιμορφωτικό υλικό
🎓 Πιστοποιητικό επιμόρφωσης

Με την εγγραφή σας κερδίζετε ΔΩΡΟ αξίας άνω των 300 € !!!
Κωδικός σεμιναρίου: 3.538


Το μηνιαίο πιστοποιημένο σεμινάριο: Γλώσσα προγραμματισμού: Python απευθύνεται σε όλους όσους ενδιαφέρονται να μάθουν μία απ’ τις πιο ισχυρές και ευέλικτες γλώσσες προγραμματισμού, την Python. Το σεμινάριο είναι κατάλληλο τόσο για αρχάριους όσο και για προχωρημένους προγραμματιστές, καθώς παρέχει μια ολοκληρωμένη εισαγωγή στη συντακτική δομή, τις βασικές αρχές και τις πρακτικές εφαρμογές της Python.

Το σεμινάριο προσφέρει την ευκαιρία σε φοιτητές και επαγγελματίες προγραμματιστές, να αποκτήσουν τις δεξιότητες και την εμπειρία που χρειάζονται για να δημιουργήσουν εφαρμογές, να αυτοματοποιήσουν διαδικασίες και να αναπτύξουν προγράμματα σε διάφορους τομείς, όπως η επιστήμη δεδομένων, η τεχνητή νοημοσύνη, η ανάλυση δεδομένων και η διαδικτυακή ανάπτυξη με σκοπό την ενίσχυση του βιογραφικού τους στην αγορά εργασίας.


Το μηνιαίο πιστοποιημένο σεμινάριο: Γλώσσα προγραμματισμού: Python διεξάγεται από τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΕΥΔΟΚΙΜΟΣ που είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτικός φορέας κατά το πρότυπο QTL της ACTA – Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.


Το μηνιαίο πιστοποιημένο σεμινάριο: Γλώσσα προγραμματισμού: Python παρέχει ευρεία κατανόηση της Python και της δομής της, επιτρέποντας στους συμμετέχοντες να αποκτήσουν τις απαραίτητες δεξιότητες για τη δημιουργία λειτουργικών προγραμμάτων.

Επιπλέον, η εκτενής εφαρμογή σε πρακτικά παραδείγματα και η επίλυση προβλημάτων ενισχύει την αυτοπεποίθηση τους στον προγραμματισμό. Μέσω του σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες επίσης εξοικειώνονται με βασικές αρχές της προγραμματιστικής λογικής και της ανάλυσης προβλημάτων, ικανότητες που μπορούν να τις εφαρμόσουν σε διάφορους τομείς της επαγγελματικής ζωής.

Τέλος, το σεμινάριο ανοίγει νέες ευκαιρίες για εργασία και εξέλιξη επαγγελματικής καριέρας, δεδομένου ότι η Python είναι μια από τις πιο δημοφιλείς και ζητούμενες γλώσσες προγραμματισμού στην αγορά εργασίας.

🎓 Μηνιαίο Πιστοποιημένο εκπαιδευτικό σεμινάριο κατά το πρότυπο QTL της ACTA – Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
🎓 Υψηλό επίπεδο επιμόρφωσης με φυσικό ομιλητή (εισηγητή) και όχι με τυποποιημένες πλατφόρμες
👨‍🏫 Εξ αποστάσεως ζωντανή παρακολούθηση
💻 Δυνατότητα ετεροχρονισμένης παρακολούθησης των μαθημάτων όσες φορές και ό,τι ώρα θέλετε
📝 Δωρεάν πλούσιο επιμορφωτικό υλικό


• Εισαγωγή στην Python
• Δομές Ελέγχου
• Δομές δεδομένων
• Functions
• Διαχείριση αρχείων
• Αντικειμενοστραφής προγραμματισμός
• Προχωρημένα θέματα αντικειμενοστραφή προγραμματισμού
• Εισαγωγή στα modules και τις βιβλιοθήκες
• Προγραμματισμός GUI
• Ανάλυση δεδομένων με Pandas
• Εισαγωγή στη μηχανική μάθηση
• Εγκατάσταση Sci-Kit Learn
• Προχωρημένα θέματα
• Τελικό έργο

Σημαντικό! Δεν απαιτούνται υποχρεωτικές εργασίες ή test κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου.


Το μηνιαίο πιστοποιημένο σεμινάριο: Γλώσσα προγραμματισμού: Python γίνεται 3 συνεχόμενες ώρες την εβδομάδα και έχει διάρκεια 1 μήνα (4 τρίωρα μαθήματα).


Με την ολοκλήρωση των συμμετοχών συγκροτούνται τα τμήματα και ξεκινάει το σεμινάριο.

💡 Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορέσετε να παρακολουθήσετε ζωντανά κάποιο/κάποια μαθήματα ή δε σας εξυπηρετεί η ημέρα/ώρα διεξαγωγής του σεμιναρίου, μπορείτε να παρακολουθήσετε ετεροχρονισμένα τα μαθήματα στον δικό σας χρόνο.Το κόστος συμμετοχής είναι 350 €
Για φοιτητές, ανέργους, πολύτεκνους, μονογονεϊκές οικογένειες, ΑΜΕΑ ή για όσους έχουν ετήσιο εισόδημα κάτω από 15.000 € το κόστος κατεβαίνει στα 320 €
💡 Για την κράτηση της θέσης σας, μπορείτε αν θέλετε, να καταβάλλετε το ποσό των 200 € ως προκαταβολή και το υπόλοιπο ποσό να το καταβάλλετε πριν την ημερομηνία έναρξης του σεμιναρίου.

🎁 ΜΕΓΑΛΟ ΔΩΡΟ!! Κάνοντας την εγγραφή σας στο Μηνιαίο πιστοποιημένο σεμινάριο: Γλώσσα προγραμματισμού: Python, σας χαρίζουμε ΟΛΑ τα δίδακτρα σε δεκάμηνο πιστοποιημένο σεμινάριο: γλώσσα προγραμματισμού: Python για να το παρακολουθήσετε ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΩΡΕΑΝ και να λάβετε ένα ακόμη πιστοποιητικό παρακολούθησης. Επιπλέον στο δεκάμηνο πιστοποιημένο σεμινάριο: γλώσσα προγραμματισμού: Python έχετε τη δυνατότητα συμμετοχής σε εξετάσεις πιστοποίησης προκειμένου να λάβετε βεβαίωση αναγνωρισμένης πιστοποίησης επιπέδου Advanced από την ACTA – Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης για μεγαλύτερη ενίσχυση του βιογραφικού σας στην αγορά εργασίας.

💡 Η προσφορά ισχύει μέχρι την κάλυψη των θέσεων. Δηλώστε εγκαίρως τη συμμετοχή σας για να προλάβετε!
💡 Η κράτηση της θέσης στην τιμή προσφοράς εξασφαλίζεται με την καταβολή του κόστους συμμετοχής.


📜 Λαμβάνετε τα παρακάτω δύο αποδεικτικά (αποστέλλονται στο e-mail σας):
1. Πιστοποιητικό από τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΕΥΔΟΚΙΜΟΣ (αποστέλλονται στο e-mail σας)
2. Βεβαίωση αναγνωρισμένης πιστοποίησης επιπέδου Advanced από την ACTA – Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης

Καλέστε μας στο 2102205040 για περισσότερες πληροφορίες
ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας.

Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Κωδικός φόρμας: 3.538


Εγγυήσεις ποιότητας σε όλα τα σεμινάριά μας

☑️ Χιλιάδες σπουδαστές σε Ελλάδα, Κύπρο και εξωτερικό, εμπιστεύονται σε εμάς την επιμόρφωσή τους και την ενδυνάμωση του βιογραφικού τους στην αγορά εργασίας.
☑️ Συνολικά περισσότεροι από 380.000 followers ακολουθούν τις σελίδες μας στα social media, αναδεικνύοντάς μας στην κορυφή της προτίμησης τους.
☑️ Υψηλό επίπεδο επιμόρφωσης με κορυφαίους διδάσκοντες.
☑️ Άρτιος τεχνολογικός εξοπλισμός που διασφαλίζει την εξαιρετική ποιότητα streaming στα εξ αποστάσεως μαθήματα.
☑️ Βεβαιώσεις από πιστοποιημένους εκπαιδευτικούς φορείς