Τα μειωμένα δίδακτρα ισχύουν για εκδηλώσεις ενδιαφέροντος έως 23/5/22
Τα μειωμένα δίδακτρα ισχύουν για εκδηλώσεις ενδιαφέροντος έως 23/5/22

Εκπαιδευτικός Όμιλος ΕΥΔΟΚΙΜΟΣ

Πιστοποιημένα Εκπαιδευτικά Κέντρα
Όραμα του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΕΥΔΟΚΙΜΟΣ είναι:
☑️ Η υψηλή ποιότητα υπηρεσιών της παρεχόμενης εκπαίδευσης
☑️ Η αξιοποίηση των σύγχρονων μεθόδων εκπαίδευσης
☑️ Η δια βίου μάθηση ενδιαφερομένων κάθε ηλικίας
☑️ Η απόκτηση ισχυρών εφοδίων και γνώσεων για την επαγγελματική επιτυχία των εκπαιδευομένων


Η προσφορά μας στο χώρο της εκπαίδευσης ξεκίνησε το 1994. Η πολυετής αυτή εμπειρία μας οδήγησε στην ίδρυση του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΕΥΔΟΚΙΜΟΣ που δραστηριοποιείται στον χώρο της εκπαίδευσης παιδιών και ενηλίκων με Πιστοποιημένους εκπαιδευτικούς φορείς οι οποίοι είναι: Το Ωδείο Όπερα Αθηνών, πιστοποιημένο από το Υπουργείο Πολιτισμού και το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Profit Online, πιστοποιημένο από τον ΕΟΠΠΕΠ του Υπουργείο Παιδείας και το Κέντρο Σεμιναρίων Αθηνών πιστοποιημένο από τον ΕΟΠΠΕΠ του Υπουργείο Παιδείας Κέντρο Δια Βίου Μάθησης επιπέδου 1.

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΕΥΔΟΚΙΜΟΣ είναι πιστοποιημένο εξεταστικό κέντρο της ACTA, τεχνοβλαστού του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. O φορέας πιστοποίησης ACTA είναι διαπιστευμένος από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης (Ε.Σ.Υ.Δ.) με βάση το Διεθνές Πρότυπο ISO17024:2012.

Όραμα του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΕΥΔΟΚΙΜΟΣ είναι:
☑️ Η υψηλή ποιότητα υπηρεσιών της παρεχόμενης εκπαίδευσης
☑️ Η αξιοποίηση των σύγχρονων μεθόδων εκπαίδευσης
☑️ Η δια βίου μάθηση ενδιαφερομένων κάθε ηλικίας
☑️ Η απόκτηση ισχυρών εφοδίων και γνώσεων για την επαγγελματική επιτυχία των εκπαιδευομένων

💡 Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΕΥΔΟΚΙΜΟΣ, με το έμπειρο και άριστο εκπαιδευτικό δυναμικό του σε συνδυασμό με τον προηγμένο υλικοτεχνικό εξοπλισμό που διαθέτει, διασφαλίζει τις βέλτιστες ποιοτικές προδιαγραφές στα προγράμματα του. Ταυτόχρονα εφαρμόζει με απόλυτη επιτυχία την εξ αποστάσεως σύγχρονη και ασύγχρονη τηλεκατάρτιση, δίνοντας την ευκαιρία σε ενδιαφερόμενους από όλα τα μέρη της Ελλάδας, της Κύπρου αλλά και του κόσμου, να σπουδάζουν χωρίς άσκοπες μετακινήσεις και χωρίς επιπλέον έξοδα.

💡 Όλα τα προγράμματα του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΕΥΔΟΚΙΜΟΣ προετοιμάζουν τους σπουδαστές για πιστοποιήσεις που εκδίδονται από υφιστάμενους, ή άλλους συνεργαζόμενους αναγνωρισμένους φορείς.
💡 Με τη συνεχή εφαρμογή αυστηρών ποιοτικών ελέγχων στα επιμέρους διοικητικά τμήματα, στο εκπαιδευτικό δυναμικό, αλλά και με τις δικές σας αδιάλειπτες και πολύτιμες αξιολογήσεις στα μαθήματα, διασφαλίζουμε το υψηλό επίπεδο ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών μας.
💡 Με τα ειδικά σχεδιασμένα προγράμματα επιμόρφωσης που μερικά από αυτά δεν θα βρείτε πουθενά αλλού, τα μοριοδοτούμενα σεμινάρια, τα προγράμματα προετοιμασίας για πιστοποιήσεις με αναγνωρισμένη μοριοδότηση στο δημόσιο και τον ΑΣΕΠ, ενισχύετε το βιογραφικό σας και εξασφαλίζετε συγκριτικό πλεονέκτημα στην αγορά εργασίας.
💡 Με τις ειδικές προσφορές σε ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, αλλά και με τις περισσότερες από 100 υποτροφίες που χαρίζει ο Όμιλος κάθε χρόνο μέσα από διαγωνισμούς, προσκαλούμε και εσάς στην μεγάλη οικογένεια των επιτυχιών, ενός από τα μεγαλύτερα ονόματα στο χώρο της εκπαίδευσης παιδιών και ενηλίκων, του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΕΥΔΟΚΙΜΟΣ.

Γιατί να προτιμήσω τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΕΥΔΟΚΙΜΟΣ για την επιμόρφωσή μου;
☑️
Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΕΥΔΟΚΙΜΟΣ, σας δίνει πιστοποιήσεις από αναγνωρισμένους εκπαιδευτικούς φορείς.
☑️ Με προηγμένες μεθόδους διδασκαλίας και έμπειρους καθηγητές και εισηγητές, επιμορφώνεστε υπεύθυνα αφού στοχεύουμε στις δικές σας ανάγκες, αλλά και στις συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις των επιχειρήσεων τόσο στο δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα, για υψηλού επιπέδου κατάρτισης ανθρώπινο δυναμικό.
☑️ Με τις σύγχρονες μεθόδους τηλεκατάρτισης, που εφαρμόζουν στα προγράμματά τους οι εκπαιδευτικοί φορείς που ανήκουν στον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΕΥΔΟΚΙΜΟΣ, κερδίζετε χρόνο και χρήματα, αφού δεν χρειάζεται να μετακινήστε από και προς τις εγκαταστάσεις μας.
☑️ Με την επιπλέον δυνατότητα της ασύγχρονης τηλεκατάρτισης, μπορείτε να παρακολουθείτε τα μαθήματα σε όποια μέρα ή ώρα επιθυμείτε, χωρίς περιορισμούς και χρονικές δεσμεύσεις.
☑️ Με το έμπειρο και πάντα πρόθυμο Διοικητικό και Εκπαιδευτικό προσωπικό μας δίπλα σας, το τμήμα εξυπηρέτησης σπουδαστών, το τεχνικό τμήμα που βοηθά τους σπουδαστές μας να εξοικειωθούν με τις σύγχρονες τεχνολογίες , τους εξειδικευμένους συμβούλους σπουδών και τους καθηγητές μας, η εμπειρία επιμόρφωσής σας στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα της επιλογής σας, σας απογειώνει πραγματικά.
☑️ Με τη συνεχή εφαρμογή συστημάτων αυστηρών ποιοτικών ελέγχων στα επιμέρους διοικητικά τμήματα, στο εκπαιδευτικό μας δυναμικό, αλλά και με τις δικές σας αδιάλειπτες και πολύτιμες αξιολογήσεις στα μαθήματα, διασφαλίζουμε το υψηλό επίπεδο ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών μας.
☑️ Με τα ειδικά σχεδιασμένα προγράμματα επιμόρφωσης που μερικά από αυτά δεν θα βρείτε πουθενά αλλού, τα ιδιαίτερα χαμηλά δίδακτρα, τις ειδικές προσφορές σε ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, αλλά και με τις περισσότερες από 100 υποτροφίες που δίνουμε κάθε χρόνο μέσα από διαγωνισμούς, προσκαλούμε και εσάς στην μεγάλη οικογένεια των επιτυχιών, ενός από τα μεγαλύτερα ονόματα στο χώρο της εκπαίδευσης παιδιών και επιμόρφωσης ενηλίκων, του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΕΥΔΟΚΙΜΟΣ!

Καταστήματα:
🏠 Κατάστημα Πατησίων: Πατησίων 216 – Αθήνα (Στάση Καλλιφρονά)
🏠 Κατάστημα Αχαρνών: Αχαρνών 214 – Αθήνα (Στάση σπίτι του ηθοποιού).
🏠 Κατάστημα κάτω Πατησίων: Σημαντήρα 35 – Αθήνα
🏠 Κατάστημα Χαλανδρίου: Κώστα Βάρναλη 56Γ – Χαλάνδρι

Τρόποι επικοινωνίας:
⏲️ Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 10:00 το πρωί έως τις 10:00 το βράδυ και το Σάββατο από τις 10:00 το πρωί έως τις 6:00 το απόγευμα.
☎️ Τηλέφωνο: 210 8617967 – 210 8678239
✉️ e-mail: info@evdokimos.edu.gr
Η Διεύθυνση Κεντρικής Διοίκησης του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΕΥΔΟΚΙΜΟΣ είναι στο κατάστημα Πατησίων (Πατησίων 216):

Εγγυήσεις ποιότητας σε όλα τα προγράμματά μας

☑️ Χιλιάδες σπουδαστές σε Ελλάδα, Κύπρο και εξωτερικό, εμπιστεύονται σε εμάς την επιμόρφωσή τους και την ενδυνάμωση του βιογραφικού τους στην αγορά εργασίας.
☑️ Συνολικά περισσότεροι από 380.000 followers ακολουθούν τις σελίδες μας στα social media, αναδεικνύοντάς μας στην κορυφή της προτίμησης τους.
☑️ Υψηλό επίπεδο επιμόρφωσης με κορυφαίους διδάσκοντες.
☑️ Άρτιος τεχνολογικός εξοπλισμός που διασφαλίζει την εξαιρετική ποιότητα streaming στα εξ αποστάσεως μαθήματα.
☑️ Βεβαιώσεις από πιστοποιημένους εκπαιδευτικούς φορείς