Επικοινωνήστε μαζί μας!

Επικοινωνία - Ευδόκιμος


Α. Εξυπηρέτηση μέσω e-mail:
• Αν είστε ήδη σπουδαστής/τρια μας επισκεφθείτε το Τμήμα εξυπηρέτησης σπουδαστών και αν δε βρείτε απάντηση στην ερώτησή σας στείλτε μας e-mail στο support@evdokimos.edu.gr
• Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία στείλτε μας e-mail στο info@evdokimos.edu.gr

Β. Τηλεφωνική εξυπηρέτηση:
☎️ 2108617967
Σημαντικό! Λόγω φόρτου εργασίας και για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας αποφύγετε να μας καλέσετε εσείς ώστε να μη περιμένετε στο τηλέφωνο και συμπληρώστε τη φόρμα που θα βρείτε ΕΔΩ για να σας καλέσουμε τηλεφωνικά εμείς το συντομότερο δυνατό.


Η γραμματεία του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΕΥΔΟΚΙΜΟΣ λειτουργεί μόνο εξ αποστάσεως.
Μέρες και ώρες εξυπηρέτησης: καθημερινά (από την Δευτέρα έως και την Παρασκευή) από τις 10:00 το πρωί έως τις 10:00 το βράδυ και το Σάββατο από τις 10:00 το πρωί έως τις 6:00 το απόγευμα. Το τμήμα εξυπηρέτησης σπουδαστών δεν λειτουργεί τα Σάββατοκύριακα και τις επίσημες αργίες.


Σημαντικό! Η εξυπηρέτηση του κοινού γίνεται με τους παραπάνω τρόπους και όχι στις παρακάτω διευθύνσεις.
📍 Αθήνα: Πατησίων 216 (Διεύθυνση Κεντρικής Διοίκησης Ομίλου), 📍 Αθήνα: Αχαρνών 214, 📍 Αθήνα: Σημαντήρα 35, 📍 Χαλάνδρι: Κώστα Βάρναλη 56Γ

Εγγυήσεις ποιότητας σε όλα τα προγράμματά μας

☑️ Χιλιάδες σπουδαστές σε Ελλάδα, Κύπρο και εξωτερικό, εμπιστεύονται σε εμάς την επιμόρφωσή τους και την ενδυνάμωση του βιογραφικού τους στην αγορά εργασίας.
☑️ Συνολικά περισσότεροι από 380.000 followers ακολουθούν τις σελίδες μας στα social media, αναδεικνύοντάς μας στην κορυφή της προτίμησης τους.
☑️ Υψηλό επίπεδο επιμόρφωσης με κορυφαίους διδάσκοντες.
☑️ Άρτιος τεχνολογικός εξοπλισμός που διασφαλίζει την εξαιρετική ποιότητα streaming στα εξ αποστάσεως μαθήματα.
☑️ Βεβαιώσεις από πιστοποιημένους εκπαιδευτικούς φορείς