Τα μειωμένα δίδακτρα ισχύουν για εκδηλώσεις ενδιαφέροντος έως 23/5/22
Τα μειωμένα δίδακτρα ισχύουν για εκδηλώσεις ενδιαφέροντος έως 23/5/22

Κέντρο Σεμιναρίων Αθηνών

Πιστοποιημένο Κέντρο δια βίου μάθησης 1 από τον ΕΟΠΠΕΠ του Υπουργείου Παιδείας (Κωδ. Αδείας 2101561)
Όραμα του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΕΥΔΟΚΙΜΟΣ είναι:
☑️ Η υψηλή ποιότητα υπηρεσιών της παρεχόμενης εκπαίδευσης
☑️ Η αξιοποίηση των σύγχρονων μεθόδων εκπαίδευσης
☑️ Η δια βίου μάθηση ενδιαφερομένων κάθε ηλικίας
☑️ Η απόκτηση ισχυρών εφοδίων και γνώσεων για την επαγγελματική επιτυχία των εκπαιδευομένων


Καλώς ήρθατε στον δημοφιλέστερο φορέα διοργάνωσης σεμιναρίων στη χώρα μας! Σκοπός του Κέντρου Σεμιναρίων Αθηνών, είναι η διοργάνωση επιμορφωτικών σεμιναρίων καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους και η χορήγηση πιστοποιητικών παρακολούθησης στους σπουδαστές μας, για την ενίσχυση των βιογραφικών τους στην αγορά εργασίας.

Το Κέντρο Σεμιναρίων Αθηνών είναι πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης 1 (κωδ. αδείας: 2101561) από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού του Υπουργείου Παιδείας (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π).
(Κατόπιν της νέας νομοθεσίας που αφορά στην αδειοδότηση των Κέντρων Δια Βίου Μάθησης, το Κέντρο Σεμιναρίων Αθηνών βρίσκεται σε διαδικασία αδειοδότησης με τα νέα κριτήρια.)

Στα επιμορφωτικά σεμινάρια που διοργανώνονται από το Κέντρο Σεμιναρίων Αθηνών, οι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα να λαμβάνουν μέρος σε εξετάσεις πιστοποίησης γνώσεων όπου εκδίδεται πιστοποιητικό με αναλυτική βαθμολογία επίδοσης για ενδυνάμωση του βιογραφικού τους και χρήση στην αγορά εργασίας.
Το Κέντρο Σεμιναρίων Αθηνών είναι μέλος του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΕΥΔΟΚΙΜΟΣ και πλήρως συμμορφωμένο με τις αυστηρές ποιοτικές προδιαγραφές του Ομίλου.

Δείγμα Πιστοποιητικού

💡 Όλα τα προγράμματα του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΕΥΔΟΚΙΜΟΣ προετοιμάζουν τους σπουδαστές για πιστοποιήσεις που εκδίδονται από υφιστάμενους, ή άλλους συνεργαζόμενους αναγνωρισμένους φορείς.
💡 Με τη συνεχή εφαρμογή αυστηρών ποιοτικών ελέγχων στα επιμέρους διοικητικά τμήματα, στο εκπαιδευτικό δυναμικό, αλλά και με τις δικές σας αδιάλειπτες και πολύτιμες αξιολογήσεις στα μαθήματα, διασφαλίζουμε το υψηλό επίπεδο ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών μας.
💡 Με τα ειδικά σχεδιασμένα προγράμματα επιμόρφωσης που μερικά από αυτά δεν θα βρείτε πουθενά αλλού, τα μοριοδοτούμενα σεμινάρια, τα προγράμματα προετοιμασίας για πιστοποιήσεις με αναγνωρισμένη μοριοδότηση στο δημόσιο και τον ΑΣΕΠ, ενισχύετε το βιογραφικό σας και εξασφαλίζετε συγκριτικό πλεονέκτημα στην αγορά εργασίας.
💡 Με τις ειδικές προσφορές σε ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, αλλά και με τις περισσότερες από 100 υποτροφίες που χαρίζει ο Όμιλος κάθε χρόνο μέσα από διαγωνισμούς, προσκαλούμε και εσάς στην μεγάλη οικογένεια των επιτυχιών, ενός από τα μεγαλύτερα ονόματα στο χώρο της εκπαίδευσης παιδιών και ενηλίκων, του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΕΥΔΟΚΙΜΟΣ.

Καταστήματα:
🏠 Κατάστημα Πατησίων: Πατησίων 216 – Αθήνα (Στάση Καλλιφρονά)
🏠 Κατάστημα Αχαρνών: Αχαρνών 214 – Αθήνα (Στάση σπίτι του ηθοποιού).
🏠 Κατάστημα κάτω Πατησίων: Σημαντήρα 35 – Αθήνα
🏠 Κατάστημα Χαλανδρίου: Κώστα Βάρναλη 56Γ – Χαλάνδρι

Τρόποι επικοινωνίας:
⏲️ Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 10:00 το πρωί έως τις 10:00 το βράδυ και το Σάββατο από τις 10:00 το πρωί έως τις 6:00 το απόγευμα.
☎️ Τηλέφωνο: 2122134713
✉️ e-mail: info@evdokimos.edu.gr
Η Διεύθυνση Κεντρικής Διοίκησης του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΕΥΔΟΚΙΜΟΣ είναι στο κατάστημα Πατησίων (Πατησίων 216):

Εγγυήσεις ποιότητας σε όλα τα προγράμματά μας

☑️ Χιλιάδες σπουδαστές σε Ελλάδα, Κύπρο και εξωτερικό, εμπιστεύονται σε εμάς την επιμόρφωσή τους και την ενδυνάμωση του βιογραφικού τους στην αγορά εργασίας.
☑️ Συνολικά περισσότεροι από 380.000 followers ακολουθούν τις σελίδες μας στα social media, αναδεικνύοντάς μας στην κορυφή της προτίμησης τους.
☑️ Υψηλό επίπεδο επιμόρφωσης με κορυφαίους διδάσκοντες.
☑️ Άρτιος τεχνολογικός εξοπλισμός που διασφαλίζει την εξαιρετική ποιότητα streaming στα εξ αποστάσεως μαθήματα.
☑️ Βεβαιώσεις από πιστοποιημένους εκπαιδευτικούς φορείς