Μηνιαίο σεμινάριο Ψυχοπαθολογίας

Εξ αποστάσεως επιμορφωτικό σεμινάριο
Μηνιαίο σεμινάριο Ψυχοπαθολογίας
👨‍🏫 Με φυσικό ομιλητή (εισηγητή)
💻 Εξ αποστάσεως παρακολούθηση
📖 Δωρεάν επιμορφωτικό υλικό
🎓 Πιστοποιητικό επιμόρφωσης

Με την εγγραφή σας κερδίζετε ΔΩΡΟ αξίας άνω των 300 € !!!
Κωδικός σεμιναρίου: 3.557


Το μηνιαίο σεμινάριο Ψυχοπαθολογίας είναι απαραίτητο σε επαγγελματίες στον τομέα της ψυχικής υγείας, όπως ψυχολόγους, ψυχίατρους, κοινωνικούς λειτουργούς, αλλά και σε φοιτητές σχετικών ειδικοτήτων. Μέσα από το σεμινάριο, οι συμμετέχοντες αποκτούν βαθιές γνώσεις σχετικά με τις ψυχικές διαταραχές, εκπαιδεύονται σε μεθόδους διάγνωσης και θεραπείας, ενώ ενισχύουν τις επαγγελματικές τους δεξιότητες.


Ο κλάδος της ψυχοπαθολογίας αναπτύσσεται δυναμικά σήμερα, ενσωματώνοντας τόσο τις παραδοσιακές όσο και τις νέες προσεγγίσεις στην κατανόηση και αντιμετώπιση των ψυχικών διαταραχών. Η έρευνα επικεντρώνεται σε ποικίλα θέματα, όπως η γενετική προδιάθεση, οι βιολογικοί και νευροχημικοί μηχανισμοί των διαταραχών, οι κοινωνικές και περιβαλλοντικές επιδράσεις, καθώς και οι καλύτερες πρακτικές για τη θεραπεία και την πρόληψη.

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΕΥΔΟΚΙΜΟΣ έχει διαμορφώσει ένα ειδικά σχεδιασμένο μηνιαίο σεμινάριο Ψυχοπαθολογίας στο οποίο αναπτύσσονται αναλυτικά οι βασικές κατευθυντήριες γραμμές της επιστήμης και αναλύονται πρακτικά οι θεωρητικές προσεγγίσεις.

Το μηνιαίο σεμινάριο Ψυχοπαθολογίας ανοίγει νέους ορίζοντες για τους συμμετέχοντες, προσφέροντας πολυάριθμα οφέλη: Από την κατανόηση των ψυχικών διαταραχών μέχρι την εκπαίδευση στη διάγνωση και αξιολόγηση, και από την ανάπτυξη δεξιοτήτων θεραπείας έως την ενίσχυση επαγγελματικών δεξιοτήτων, το μηνιαίο σεμινάριο Ψυχοπαθολογίας παρέχει πλούσιες ευκαιρίες για μάθηση και ανάπτυξη. Επίσης, η συμμετοχή στο σεμινάριο ενισχύει την ευαισθητοποίηση και την αυτογνωσία, βοηθώντας τους συμμετέχοντες να κατανοήσουν καλύτερα τον εαυτό τους και τις προσωπικές τους ανάγκες.


🎓 Υψηλό επίπεδο επιμόρφωσης με φυσικό ομιλητή (εισηγητή) και όχι με τυποποιημένες πλατφόρμες
👨‍🏫 Εξ αποστάσεως ζωντανή παρακολούθηση
💻 Δυνατότητα ετεροχρονισμένης παρακολούθησης των μαθημάτων όσες φορές και ό,τι ώρα θέλετε
📝 Δωρεάν πλούσιο επιμορφωτικό υλικό


• Εισαγωγή στην Ψυχοπαθολογία
• Ανατομία του νευρικού συστήματος και ψυχοπαθολογία
• Συναισθηματικές διαταραχές
• Αποσυνδετικές διαταραχές
• Αγχώδεις Διαταραχές
• Σωματόμορφες Διαταραχές
• Ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή και άλλες σχετιζόμενες διαταραχές
• Διαταραχές πρόσληψης τροφής
• Ψυχώσεις
• Σεξουαλικές Διαταραχές
• Παραφιλίες/δυσφορία φύλουΔιαταραχές προσωπικότητας

Σημαντικό! Δεν απαιτούνται υποχρεωτικές εργασίες ή test κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου.


Το μηνιαίο σεμινάριο Ψυχοπαθολογίας γίνεται 3 συνεχόμενες ώρες την εβδομάδα και έχει διάρκεια 1 μήνα (4 τρίωρα μαθήματα).


Με την ολοκλήρωση των συμμετοχών συγκροτούνται τα τμήματα και ξεκινάει το σεμινάριο.

💡 Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορέσετε να παρακολουθήσετε ζωντανά κάποιο/κάποια μαθήματα ή δε σας εξυπηρετεί η ημέρα/ώρα διεξαγωγής του σεμιναρίου, μπορείτε να παρακολουθήσετε ετεροχρονισμένα τα μαθήματα στον δικό σας χρόνο.Το κόστος συμμετοχής είναι 350 €
Για φοιτητές, ανέργους, πολύτεκνους, μονογονεϊκές οικογένειες, ΑΜΕΑ ή για όσους έχουν ετήσιο εισόδημα κάτω από 15.000 € το κόστος κατεβαίνει στα 320 €
💡 Για την κράτηση της θέσης σας, μπορείτε αν θέλετε, να καταβάλλετε το ποσό των 200 € ως προκαταβολή και το υπόλοιπο ποσό να το καταβάλλετε πριν την ημερομηνία έναρξης του σεμιναρίου.

🎁 ΜΕΓΑΛΟ ΔΩΡΟ!! Κάνοντας την εγγραφή σας στο Μηνιαίο σεμινάριο Ψυχοπαθολογίας, σας χαρίζουμε ΟΛΑ τα δίδακτρα σε δωδεκάμηνο επιμορφωτικό σεμινάριο Ψυχοπαθολογίας για να το παρακολουθήσετε ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΩΡΕΑΝ και να λάβετε ένα ακόμη πιστοποιητικό παρακολούθησης. Επιπλέον στο δωδεκάμηνο επιμορφωτικό σεμινάριο Ψυχοπαθολογίας έχετε τη δυνατότητα συμμετοχής σε εξετάσεις πιστοποίησης προκειμένου να λάβετε πιστοποιητικό από τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΕΥΔΟΚΙΜΟΣ για μεγαλύτερη ενίσχυση του βιογραφικού σας στην αγορά εργασίας.


💡 Η προσφορά ισχύει μέχρι την κάλυψη των θέσεων. Δηλώστε εγκαίρως τη συμμετοχή σας για να προλάβετε!
💡 Η κράτηση της θέσης στην τιμή προσφοράς εξασφαλίζεται με την καταβολή του κόστους συμμετοχής.


📜 Λαμβάνετε πιστοποιητικό από τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΕΥΔΟΚΙΜΟΣ (αποστέλλεται στο e-mail σας)

Καλέστε μας στο 2102205040 για περισσότερες πληροφορίες
ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας.

Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Κωδικός φόρμας: 3.557


Εγγυήσεις ποιότητας σε όλα τα σεμινάριά μας

☑️ Χιλιάδες σπουδαστές σε Ελλάδα, Κύπρο και εξωτερικό, εμπιστεύονται σε εμάς την επιμόρφωσή τους και την ενδυνάμωση του βιογραφικού τους στην αγορά εργασίας.
☑️ Συνολικά περισσότεροι από 380.000 followers ακολουθούν τις σελίδες μας στα social media, αναδεικνύοντάς μας στην κορυφή της προτίμησης τους.
☑️ Υψηλό επίπεδο επιμόρφωσης με κορυφαίους διδάσκοντες.
☑️ Άρτιος τεχνολογικός εξοπλισμός που διασφαλίζει την εξαιρετική ποιότητα streaming στα εξ αποστάσεως μαθήματα.
☑️ Βεβαιώσεις από πιστοποιημένους εκπαιδευτικούς φορείς