Αιτήσεις Εισηγητών 1111


Στα πλαίσια της συνεχούς αναβάθμισης των υπηρεσιών που παρέχουμε στους σπουδαστές μας, οι ακυρώσεις μαθημάτων ή οι αλλαγές σε προγραμματισμένα μαθήματα από τους εισηγητές μας, γίνονται μόνο ηλεκτρονικά. Για να ακυρώσετε κάποιο ή κάποια προγραμματισμένα μαθήματα συμπληρώστε την Αίτηση ακύρωσης μαθημάτων.

Κάντε κλικ ΕΔΩ για να συμπληρώσετε την αίτηση ακύρωσης μαθημάτων


Κατά τη συμπλήρωση της αίτησης πληρωμής σας, θα πρέπει να αναγράφετε τον αριθμό της ομάδας ή των ομάδων που ολοκληρώθηκαν (πχ. ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΟΜΑΔΩΝ ΦΚ526 ΚΑΙ ΦΚ563)

Από την 1η έως και τις 14 κάθε μήνα, η φόρμα των αιτήσεων πληρωμών είναι κλειστή, ενώ ανοίγει από τις 15 έως και τις 30 κάθε μήνα.

Συμπληρώστε ΕΔΩ τη φόρμα αίτησης πληρωμής


Για την ταχύτερη και αποτελεσματικότερη λύση σε κάποιο πρόβλημα ή δυσκολία που αντιμετωπίζετε κατά τη συνεργασία σας με τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΕΥΔΟΚΙΜΟΣ, όπως π.χ. για θέματα σπουδών, για κάποιο παράπονό σας, για κάποια βλάβη στον εξοπλισμό του Ομίλου ή για οτιδήποτε άλλο σας απασχολεί ή έχει προκύψει κατά τη διάρκεια της συνεργασία μας, σας παρακαλούμε να μην απευθύνεστε προφορικά στη γραμματεία, αλλά να συμπληρώνετε την Αίτηση γνωστοποίησης ζητήματος στην Διεύθυνση. Με αυτόν τον τρόπο γνωστοποιείτε απευθείας στη Διεύθυνση του Ομίλου το ζήτημα που σας απασχολεί, ώστε να καταγραφεί το αίτημά σας, να σας απαντήσουμε άμεσα και να βρεθεί γρήγορα λύση.

Κάντε κλικ ΕΔΩ για να συμπληρώσετε την αίτηση γνωστοποίησης ζητήματος στη Διεύθυνση