Μηνιαίο πιστοποιημένο σεμινάριο Τουριστικών

Πιστοποιημένο εκπαιδευτικό σεμινάριο κατά το πρότυπο QTL της
ACTA – Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
Τουριστικά - Εξ αποστάσεως πιστοποιημένο μηνιαίο σεμινάριο
👨‍🏫 Με φυσικό ομιλητή (εισηγητή)
💻 Εξ αποστάσεως παρακολούθηση
📖 Δωρεάν επιμορφωτικό υλικό
🎓 Πιστοποιητικό επιμόρφωσης


Το μηνιαίο πιστοποιημένο σεμινάριο Τουριστικών είναι απαραίτητο σε όσους επιθυμούν να εργαστούν ή εργάζονται ήδη στο χώρο της εστίασης, της υποδοχής ξενοδοχείου, της οργάνωσης επισιτιστικών επιχειρήσεων, της επικοινωνίας και της εξυπηρέτησης πελατών. Επιπλέον απευθύνεται σε όσους ενδιαφέρονται να εργαστούν στην καλοκαιρινή σεζόν, σε φοιτητές και απόφοιτους σχολών τουριστικών επαγγελμάτων, food and beverage managers, εργαζόμενους, ιδιοκτήτες επισιτιστικών επιχειρήσεων και σε κάθε ενήλικο ενδιαφερόμενο που θέλει να ενισχύσει το βιογραφικό του στην αγορά εργασίας.


Το μηνιαίο πιστοποιημένο σεμινάριο Τουριστικών διεξάγεται από τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΕΥΔΟΚΙΜΟΣ που είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτικός φορέας κατά το πρότυπο QTL της ACTA – Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.


Κάθε χρόνο όλο και περισσότεροι επιλέγουν να εργαστούν στον τουριστικό κλάδο αναζητώντας ευκαιρίες απασχόλησης και επαγγελματικής εξέλιξης.

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΕΥΔΟΚΙΜΟΣ έχει δημιουργήσει ένα ειδικά σχεδιασμένο εξ αποστάσεως ταχύρρυθμο σεμινάριο που παρέχει στον συμμετέχοντα όλα τα απαραίτητα εφόδια που χρειάζεται που θα τον βοηθήσει να αναπτύξει τις δεξιότητές και τις γνώσεις του στον τουριστικό τομέα. Το μηνιαίο πιστοποιημένο σεμινάριο Τουριστικών είναι πιστοποιημένο εκπαιδευτικό σεμινάριο κατά το πρότυπο QTL της ACTA – Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Το μηνιαίο πιστοποιημένο σεμινάριο Τουριστικών αποτελεί πολύτιμο εργαλείο για κάθε συμμετέχοντα που επιθυμεί να ξεχωρίσει στο ανταγωνιστικό περιβάλλον του τουρισμού. Μέσω της απόκτησης βασικών και προηγμένων δεξιοτήτων σε τομείς όπως η υποδοχή ξενοδοχειακών μονάδων, η εξυπηρέτηση πελατών και η οργάνωση επισιτιστικών επιχειρήσεων, ο συμμετέχων αποκτά την απαραίτητη γνώση που τον ετοιμάζει για τις προκλήσεις της τουριστικής σεζόν. Η εξοικείωσή του με τις τελευταίες τάσεις και πρακτικές στον τομέα του τουρισμού τον καθιστά περισσότερο ελκυστικό για κάθε δυνητικό εργοδότη.

🎓 Μηνιαίο Πιστοποιημένο εκπαιδευτικό σεμινάριο κατά το πρότυπο QTL της ACTA – Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
🎓 Υψηλό επίπεδο επιμόρφωσης με φυσικό ομιλητή (εισηγητή) και όχι με τυποποιημένες πλατφόρμες
👨‍🏫 Εξ αποστάσεως ζωντανή παρακολούθηση
💻 Δυνατότητα ετεροχρονισμένης παρακολούθησης των μαθημάτων όσες φορές και ό,τι ώρα θέλετε
📝 Δωρεάν πλούσιο επιμορφωτικό υλικό

• Εισαγωγή στον τουρισμό και την ξενοδοχειακή βιομηχανία
• Διαχείριση ξενοδοχείων και καταλυμάτων
• Υπηρεσίες υποδοχής και εξυπηρέτησης πελατών
• Οργάνωση επισιτιστικών επιχειρήσεων
• Νέες τεχνολογίες στον τουρισμό και την ξενοδοχειακή βιομηχανία
• Διαχείριση προσωπικού και κατάρτιση
• Κρατήσεις
• Service (Σερβιτόρος και βοηθός σερβιτόρου)
• Μέθοδοι επικοινωνίας με πελάτες
• Marketing εξυπηρέτησης
• Διαχείριση παραπόνων


Το μηνιαίο πιστοποιημένο σεμινάριο Τουριστικών γίνεται 3 συνεχόμενες ώρες την εβδομάδα και έχει διάρκεια 1 μήνα (4 τρίωρα μαθήματα).


Με την ολοκλήρωση των συμμετοχών συγκροτούνται τα τμήματα και ξεκινάει το σεμινάριο.

💡 Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορέσετε να παρακολουθήσετε ζωντανά κάποιο/κάποια μαθήματα ή δε σας εξυπηρετεί η ημέρα/ώρα διεξαγωγής του σεμιναρίου, μπορείτε να παρακολουθήσετε ετεροχρονισμένα τα μαθήματα στον δικό σας χρόνο.


Το κόστος συμμετοχής είναι 350 €
Για φοιτητές, ανέργους, πολύτεκνους, μονογονεϊκές οικογένειες, ΑΜΕΑ ή για όσους έχουν ετήσιο εισόδημα κάτω από 15.000 € το κόστος κατεβαίνει στα 320 €

Επιπλέον, με την εγγραφή σας κερδίζετε ΔΩΡΟ έκπληξη!!!

💡 Η προσφορά ισχύει μέχρι την κάλυψη των θέσεων. Δηλώστε εγκαίρως τη συμμετοχή σας για να προλάβετε!
💡 Η κράτηση της θέσης στην τιμή προσφοράς εξασφαλίζεται με την καταβολή του κόστους συμμετοχής.


📜 Λαμβάνετε τα παρακάτω δύο αποδεικτικά (αποστέλλονται στο e-mail σας):
1. Πιστοποιητικό από τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΕΥΔΟΚΙΜΟΣ (αποστέλλονται στο e-mail σας)
2. Βεβαίωση αναγνωρισμένης πιστοποίησης επιπέδου Advanced από την ACTA – Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης

Εγγυήσεις ποιότητας σε όλα τα σεμινάριά μας

☑️ Χιλιάδες σπουδαστές σε Ελλάδα, Κύπρο και εξωτερικό, εμπιστεύονται σε εμάς την επιμόρφωσή τους και την ενδυνάμωση του βιογραφικού τους στην αγορά εργασίας.
☑️ Συνολικά περισσότεροι από 380.000 followers ακολουθούν τις σελίδες μας στα social media, αναδεικνύοντάς μας στην κορυφή της προτίμησης τους.
☑️ Υψηλό επίπεδο επιμόρφωσης με κορυφαίους διδάσκοντες.
☑️ Άρτιος τεχνολογικός εξοπλισμός που διασφαλίζει την εξαιρετική ποιότητα streaming στα εξ αποστάσεως μαθήματα.
☑️ Βεβαιώσεις από πιστοποιημένους εκπαιδευτικούς φορείς