Μηνιαίο πιστοποιημένο σεμινάριο Εγκληματολογίας

Πιστοποιημένο εκπαιδευτικό σεμινάριο κατά το πρότυπο QTL της
ACTA – Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης

🎁 Με την εγγραφή σας κερδίζετε ΔΩΡΟ έκπληξη!!!

Πιστοποιημένο σεμινάριο Εγκληματολογίας
👨‍🏫 Με φυσικό ομιλητή (εισηγητή)
💻 Εξ αποστάσεως παρακολούθηση
📖 Δωρεάν επιμορφωτικό υλικό
🎓 Πιστοποιητικό επιμόρφωσης


Το μηνιαίο πιστοποιημένο σεμινάριο Εγκληματολογίας απευθύνεται σε όλους τους ενδιαφερόμενους από 18 ετών και άνω και είναι απαραίτητο σε αστυνομικούς, ψυχολόγους, φοιτητές ψυχολογίας, συμβούλους ψυχικής υγείας, εγκληματολόγους, ιατροδικαστές. Είναι απαραίτητο σε όσους επιθυμούν να ενισχύσουν το βιογραφικό τους στην αγορά εργασίας.


Το μηνιαίο πιστοποιημένο σεμινάριο Εγκληματολογίας διεξάγεται από τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΕΥΔΟΚΙΜΟΣ που είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτικός φορέας κατά το πρότυπο QTL της ACTA – Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.


Βασιλική Δεληκωστοπούλου
Υποψήφια Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Αθηνών, Πραγματογνώμονας Πρωτοδικείου Πειραιώς, μέλος Κλάδου Βίαιων Συμπεριφορών (Ε.Ψ.Ε)

Μεταπτυχιακοί Τίτλοι Σπουδών:
• Εγκληματολογία (Πάντειο Πανεπιστήμιο)
• Ψυχιατροδικαστική (Ιατρική Σχολή)

Βασικό Πτυχίο: Πολιτικές Επιστήμες & Ιστορία (Πάντειο Πανεπιστήμιο)

Εξειδικεύσεις:
• Palo Alto University California (ψυχομετρικά εργαλεία ανίχνευσης ψυχοπαθητικότητας, εκτίμησης επικινδυνότητας & σκιαγράφησης προφίλ)
• Αιγινήτειο Νοσοκομείο (πρόγραμμα έγκαιρης παρέμβασης στις ψυχώσεις)


Το μηνιαίο πιστοποιημένο σεμινάριο Εγκληματολογίας αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για τους ενδιαφερόμενους να εμβαθύνουν στον κόσμο της εγκληματολογίας και να αποκτήσουν πιστοποίηση σε έναν τομέα που είναι ολοένα και πιο απαιτητικός και αναπτυσσόμενος.

Οι συμμετέχοντες στο σεμινάριο θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν βασικές και προχωρημένες γνώσεις σχετικά με την εγκληματολογία, καθώς και να εξετάσουν διάφορες πτυχές του εγκλήματος, όπως οι αιτίες, οι μέθοδοι αντιμετώπισης και οι επιπτώσεις στην κοινωνία. Μέσω των ζωντανών μαθημάτων οι συμμετέχοντες θα αναπτύξουν την ικανότητά τους να αναγνωρίζουν, να αναλύουν και να ερμηνεύουν τα διάφορα είδη εγκλημάτων.

Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες εξασφαλίζουν πιστοποίηση από την ACTA – Τεχνοβλαστός του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Το μηνιαίο πιστοποιημένο σεμινάριο Εγκληματολογίας του εκπαιδευτικού ομίλου ΕΥΔΟΚΙΜΟΣ προσφέρει μια ολοκληρωμένη εκπαιδευτική εμπειρία που θα ενισχύσει τις γνώσεις, τις δεξιότητες και τις ευκαιρίες επαγγελματικής ανέλιξης για όσους επιθυμούν να ειδικευτούν στον τομέα της εγκληματολογίας.

🎓 Μηνιαίο Πιστοποιημένο εκπαιδευτικό σεμινάριο κατά το πρότυπο QTL της ACTA – Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
🎓 Υψηλό επίπεδο επιμόρφωσης με φυσικό ομιλητή (εισηγητή) και όχι με τυποποιημένες πλατφόρμες
👨‍🏫 Εξ αποστάσεως ζωντανή παρακολούθηση
💻 Δυνατότητα ετεροχρονισμένης παρακολούθησης των μαθημάτων όσες φορές και ό,τι ώρα θέλετε
📝 Δωρεάν πλούσιο επιμορφωτικό υλικό


• Διάκριση εγκλημάτων
• Εγκληματικό προφίλ και τυπολογίες
• Δράστες και θύματα
• Τόπος εγκλήματος και αυτοψία
• Εξιχνίαση εγκλημάτων


Το μηνιαίο πιστοποιημένο σεμινάριο Εγκληματολογίας γίνεται 3 συνεχόμενες ώρες την εβδομάδα και έχει διάρκεια 1 μήνα (4 τρίωρα μαθήματα).


Με την ολοκλήρωση των συμμετοχών συγκροτούνται τα τμήματα και ξεκινάει το σεμινάριο.

💡 Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορέσετε να παρακολουθήσετε ζωντανά κάποιο/κάποια μαθήματα ή δε σας εξυπηρετεί η ημέρα/ώρα διεξαγωγής του σεμιναρίου, μπορείτε να παρακολουθήσετε ετεροχρονισμένα τα μαθήματα στον δικό σας χρόνο.


Το κόστος συμμετοχής είναι 350 €
Για φοιτητές, ανέργους, πολύτεκνους, μονογονεϊκές οικογένειες, ΑΜΕΑ ή για όσους έχουν ετήσιο εισόδημα κάτω από 15.000 € το κόστος κατεβαίνει στα 320 €

Επιπλέον, με την εγγραφή σας κερδίζετε ΔΩΡΟ έκπληξη!!!

💡 Η προσφορά ισχύει μέχρι την κάλυψη των θέσεων. Δηλώστε εγκαίρως τη συμμετοχή σας για να προλάβετε!
💡 Η κράτηση της θέσης στην τιμή προσφοράς εξασφαλίζεται με την καταβολή του κόστους συμμετοχής.


📜 Λαμβάνετε τα παρακάτω δύο αποδεικτικά (αποστέλλονται στο e-mail σας):
1. Πιστοποιητικό από τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΕΥΔΟΚΙΜΟΣ (αποστέλλονται στο e-mail σας)
2. Βεβαίωση αναγνωρισμένης πιστοποίησης επιπέδου Advanced από την ACTA – Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης

Εγγυήσεις ποιότητας σε όλα τα σεμινάριά μας

☑️ Χιλιάδες σπουδαστές σε Ελλάδα, Κύπρο και εξωτερικό, εμπιστεύονται σε εμάς την επιμόρφωσή τους και την ενδυνάμωση του βιογραφικού τους στην αγορά εργασίας.
☑️ Συνολικά περισσότεροι από 380.000 followers ακολουθούν τις σελίδες μας στα social media, αναδεικνύοντάς μας στην κορυφή της προτίμησης τους.
☑️ Υψηλό επίπεδο επιμόρφωσης με κορυφαίους διδάσκοντες.
☑️ Άρτιος τεχνολογικός εξοπλισμός που διασφαλίζει την εξαιρετική ποιότητα streaming στα εξ αποστάσεως μαθήματα.
☑️ Βεβαιώσεις από πιστοποιημένους εκπαιδευτικούς φορείς