Μηνιαίο πιστοποιημένο σεμινάριο: Μέθοδος Montessori

Πιστοποιημένο εκπαιδευτικό σεμινάριο κατά το πρότυπο QTL της
ACTA – Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
Μέθοδος Montessori - Εξ αποστάσεως πιστοποιημένο μηνιαίο σεμινάριο
👨‍🏫 Με φυσικό ομιλητή (εισηγητή)
💻 Εξ αποστάσεως παρακολούθηση
📖 Δωρεάν επιμορφωτικό υλικό
🎓 Πιστοποιητικό επιμόρφωσης


Το μηνιαίο πιστοποιημένο σεμινάριο: Μέθοδος Montessori απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να ενισχύσουν τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους για την αποτελεσματική εκπαίδευση των παιδιών. Είναι απαραίτητο σε γονείς, παιδαγωγούς, ψυχολόγους, κοινωνικούς λειτουργούς και θεραπευτές που επιθυμούν να εμβαθύνουν στις εκπαιδευτικές μεθόδους της Μοντεσσοριανής προσέγγισης καθώς και σε όσους επιθυμούν να ενισχύσουν το βιογραφικό τους στην αγορά εργασίας.


Το μηνιαίο πιστοποιημένο σεμινάριο: Μέθοδος Montessori διεξάγεται από τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΕΥΔΟΚΙΜΟΣ που είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτικός φορέας κατά το πρότυπο QTL της ACTA – Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.


Η παιδαγωγική μέθοδος Montessori αναδεικνύει ένα εκπαιδευτικό πρότυπο που στηρίζεται στην αυτο-εκπαίδευση των παιδιών, ανοίγοντας νέους ορίζοντες στον τρόπο με τον οποίο κατανοούμε τη μάθηση. Αποτελεί ένα ανανεωτικό πλαίσιο που εναρμονίζει τις ανάγκες των παιδιών με τα σύγχρονα παιδαγωγικά πρότυπα, παρέχοντας ένα περιβάλλον που ενθαρρύνει την αυτογνωσία και τη δημιουργικότητα.

Μέσω της προσέγγισης Montessori, τα παιδιά καλούνται να εξερευνήσουν τα ενδιαφέροντά τους και να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους σε ένα περιβάλλον που τους επιτρέπει να ακολουθήσουν τον δικό τους ρυθμό μάθησης. Η ελευθερία επιλογής και η ανακάλυψη αποτελούν τα θεμέλια της διαδικασίας, επιτρέποντας στα παιδιά να αναπτύξουν την αυτοπεποίθησή τους και την ευθύνη για τη δική τους μάθηση.

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΕΥΔΟΚΙΜΟΣ έχει σχεδιάσει το μηνιαίο πιστοποιημένο σεμινάριο: Mέθοδος Montessori για γονείς, εκπαιδευτικούς και όσους επιθυμούν να αποκτήσουν γνώσεις και δεξιότητες για να στηρίξουν τη μάθηση και την ανάπτυξη των παιδιών. Με το μηνιαίο πιστοποιημένο σεμινάριο: Mέθοδος Montessori, οι συμμετέχοντες αποκτούν τα εφόδια για να δημιουργήσουν ένα εκπαιδευτικό περιβάλλον που ενισχύει την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμηση των παιδιών, προετοιμάζοντάς τα για τις προκλήσεις του μέλλοντος.

🎓 Μηνιαίο Πιστοποιημένο εκπαιδευτικό σεμινάριο κατά το πρότυπο QTL της ACTA – Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
🎓 Υψηλό επίπεδο επιμόρφωσης με φυσικό ομιλητή (εισηγητή) και όχι με τυποποιημένες πλατφόρμες
👨‍🏫 Εξ αποστάσεως ζωντανή παρακολούθηση
💻 Δυνατότητα ετεροχρονισμένης παρακολούθησης των μαθημάτων όσες φορές και ό,τι ώρα θέλετε
📝 Δωρεάν πλούσιο επιμορφωτικό υλικό

• Εισαγωγή στη Μέθοδο Montessori
• Ο Ρόλος του Εκπαιδευτή
• Διαμόρφωση του Εκπαιδευτικού Περιβάλλοντος
• Παρουσίαση Εκπαιδευτικών Υλικών
• Κοινωνική Αλληλεπίδραση και Αυτο-Ρύθμιση
• Εφαρμογή στην Πράξη
• Βελτίωση της Επικοινωνίας και της Συνεργασίας
• Αξιολόγηση και Παρακολούθηση
• Συνεργασία με τους Γονείς
• Διαχείριση της Τάξης
• Διαφοροποιημένη Μάθηση


Το μηνιαίο πιστοποιημένο σεμινάριο: Μέθοδος Montessori γίνεται 3 συνεχόμενες ώρες την εβδομάδα και έχει διάρκεια 1 μήνα (4 τρίωρα μαθήματα).


Με την ολοκλήρωση των συμμετοχών συγκροτούνται τα τμήματα και ξεκινάει το σεμινάριο.

💡 Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορέσετε να παρακολουθήσετε ζωντανά κάποιο/κάποια μαθήματα ή δε σας εξυπηρετεί η ημέρα/ώρα διεξαγωγής του σεμιναρίου, μπορείτε να παρακολουθήσετε ετεροχρονισμένα τα μαθήματα στον δικό σας χρόνο.


Το κόστος συμμετοχής είναι 350 €
Για φοιτητές, ανέργους, πολύτεκνους, μονογονεϊκές οικογένειες, ΑΜΕΑ ή για όσους έχουν ετήσιο εισόδημα κάτω από 15.000 € το κόστος κατεβαίνει στα 320 €

Επιπλέον, με την εγγραφή σας κερδίζετε ΔΩΡΟ έκπληξη!!!

💡 Η προσφορά ισχύει μέχρι την κάλυψη των θέσεων. Δηλώστε εγκαίρως τη συμμετοχή σας για να προλάβετε!
💡 Η κράτηση της θέσης στην τιμή προσφοράς εξασφαλίζεται με την καταβολή του κόστους συμμετοχής.


📜 Λαμβάνετε τα παρακάτω δύο αποδεικτικά (αποστέλλονται στο e-mail σας):
1. Πιστοποιητικό από τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΕΥΔΟΚΙΜΟΣ (αποστέλλονται στο e-mail σας)
2. Βεβαίωση αναγνωρισμένης πιστοποίησης επιπέδου Advanced από την ACTA – Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης

Εγγυήσεις ποιότητας σε όλα τα σεμινάριά μας

☑️ Χιλιάδες σπουδαστές σε Ελλάδα, Κύπρο και εξωτερικό, εμπιστεύονται σε εμάς την επιμόρφωσή τους και την ενδυνάμωση του βιογραφικού τους στην αγορά εργασίας.
☑️ Συνολικά περισσότεροι από 380.000 followers ακολουθούν τις σελίδες μας στα social media, αναδεικνύοντάς μας στην κορυφή της προτίμησης τους.
☑️ Υψηλό επίπεδο επιμόρφωσης με κορυφαίους διδάσκοντες.
☑️ Άρτιος τεχνολογικός εξοπλισμός που διασφαλίζει την εξαιρετική ποιότητα streaming στα εξ αποστάσεως μαθήματα.
☑️ Βεβαιώσεις από πιστοποιημένους εκπαιδευτικούς φορείς