Μηνιαίο πιστοποιημένο σεμινάριο: Γραμματέας διοίκησης

Πιστοποιημένο εκπαιδευτικό σεμινάριο κατά το πρότυπο QTL της
ACTA – Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
Μηνιαίο πιστοποιημένο σεμινάριο: Γραμματέας διοίκησης
👨‍🏫 Με φυσικό ομιλητή (εισηγητή)
💻 Εξ αποστάσεως παρακολούθηση
📖 Δωρεάν επιμορφωτικό υλικό
🎓 Πιστοποιητικό επιμόρφωσης

Με την εγγραφή σας κερδίζετε ΔΩΡΟ αξίας άνω των 300 € !!!
Κωδικός σεμιναρίου: 3.539


Το μηνιαίο πιστοποιημένο σεμινάριο: Γραμματέας διοίκησης απευθύνεται σε άτομα που επιθυμούν να αποκτήσουν τις απαραίτητες δεξιότητες και γνώσεις για να εργαστούν σε θέσεις γραμματειακής υποστήριξης σε επιχειρήσεις, οργανισμούς ή γραφεία. Επίσης, απευθύνεται σε εκείνους που επιθυμούν να αναβαθμίσουν τις ήδη υπάρχουσες δεξιότητές τους στον τομέα της διοίκησης και της γραμματειακής υποστήριξης ενισχύοντας παράλληλα και το βιογραφικό τους στην αγορά εργασίας.


Το μηνιαίο πιστοποιημένο σεμινάριο: Γραμματέας διοίκησης διεξάγεται από τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΕΥΔΟΚΙΜΟΣ που είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτικός φορέας κατά το πρότυπο QTL της ACTA – Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.


Το μηνιαίο πιστοποιημένο σεμινάριο: Γραμματέας διοίκησης παρέχει την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να αποκτήσουν τις απαραίτητες δεξιότητες και γνώσεις για να εργαστούν σε θέσεις γραμματειακής υποστήριξης, αποκτώντας πρακτικές γνώσεις στους τομείς της οργάνωσης, της επικοινωνίας και της διοίκησης. Επιπλέον, το “Μηνιαίο πιστοποιημένο σεμινάριο: Γραμματέας διοίκησης” στοχεύει στο να βελτιώσει τις δεξιότητες τους βοηθώντας τους να αυξήσουν την παραγωγικότητά τους και να διεκπεραιώνουν αποτελεσματικά τις καθημερινές εργασίες τους.

Επιπλέον, η επιμόρφωση σε θέματα επικοινωνίας και συνεργασίας βελτιώνει την ικανότητα των συμμετεχόντων να επικοινωνούν αποτελεσματικά με πελάτες, συνεργάτες και εσωτερικά τμήματα της επιχείρησης, ενώ η αποτελεσματική διαχείριση του χρόνου και των καθηκόντων τους βοηθά στην αύξηση της αποτελεσματικότητάς τους και την επίτευξη των επαγγελματικών τους στόχων.

Με την απόκτηση όλων αυτών των δεξιοτήτων και γνώσεων, οι συμμετέχοντες μπορούν να ενισχύσουν το βιογραφικό τους στην αγορά εργασίας και να αναδειχθούν σε αξιόπιστους επαγγελματίες στον τομέα της διοίκησης και της γραμματειακής υποστήριξης.

🎓 Μηνιαίο Πιστοποιημένο εκπαιδευτικό σεμινάριο κατά το πρότυπο QTL της ACTA – Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
🎓 Υψηλό επίπεδο επιμόρφωσης με φυσικό ομιλητή (εισηγητή) και όχι με τυποποιημένες πλατφόρμες
👨‍🏫 Εξ αποστάσεως ζωντανή παρακολούθηση
💻 Δυνατότητα ετεροχρονισμένης παρακολούθησης των μαθημάτων όσες φορές και ό,τι ώρα θέλετε
📝 Δωρεάν πλούσιο επιμορφωτικό υλικό


• Εισαγωγικές έννοιες
• Οργάνωση γραφείου και γραμματειακή υποστήριξη
• Ο ρόλος του προϊστάμενου διοίκησης
• Εργασίες και οργανογράμματα
• Χειρισμός απαραίτητων προγραμμάτων και εργαλείων για τον γραμματέα διοίκησης
• Επικοινωνία με συνεργάτες και πελάτες
• Εξυπηρέτηση πελατών (Customer Service)

Σημαντικό! Δεν απαιτούνται υποχρεωτικές εργασίες ή test κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου.


Το μηνιαίο πιστοποιημένο σεμινάριο: Γραμματέας διοίκησης γίνεται 3 συνεχόμενες ώρες την εβδομάδα και έχει διάρκεια 1 μήνα (4 τρίωρα μαθήματα).


Με την ολοκλήρωση των συμμετοχών συγκροτούνται τα τμήματα και ξεκινάει το σεμινάριο.

💡 Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορέσετε να παρακολουθήσετε ζωντανά κάποιο/κάποια μαθήματα ή δε σας εξυπηρετεί η ημέρα/ώρα διεξαγωγής του σεμιναρίου, μπορείτε να παρακολουθήσετε ετεροχρονισμένα τα μαθήματα στον δικό σας χρόνο.Το κόστος συμμετοχής είναι 350 €
Για φοιτητές, ανέργους, πολύτεκνους, μονογονεϊκές οικογένειες, ΑΜΕΑ ή για όσους έχουν ετήσιο εισόδημα κάτω από 15.000 € το κόστος κατεβαίνει στα 320 €
💡 Για την κράτηση της θέσης σας, μπορείτε αν θέλετε, να καταβάλλετε το ποσό των 200 € ως προκαταβολή και το υπόλοιπο ποσό να το καταβάλλετε πριν την ημερομηνία έναρξης του σεμιναρίου.

🎁 ΜΕΓΑΛΟ ΔΩΡΟ!! Κάνοντας την εγγραφή σας στο Μηνιαίο πιστοποιημένο σεμινάριο: Γραμματέας διοίκησης, σας χαρίζουμε ΟΛΑ τα δίδακτρα σε δεκάμηνο πιστοποιημένο σεμινάριο: Γραμματέας διοίκησης για να το παρακολουθήσετε ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΩΡΕΑΝ και να λάβετε ένα ακόμη πιστοποιητικό παρακολούθησης. Επιπλέον στο δεκάμηνο πιστοποιημένο σεμινάριο: Γραμματέας διοίκησης έχετε τη δυνατότητα συμμετοχής σε εξετάσεις πιστοποίησης προκειμένου να λάβετε βεβαίωση αναγνωρισμένης πιστοποίησης επιπέδου Advanced από την ACTA – Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης για μεγαλύτερη ενίσχυση του βιογραφικού σας στην αγορά εργασίας.

💡 Η προσφορά ισχύει μέχρι την κάλυψη των θέσεων. Δηλώστε εγκαίρως τη συμμετοχή σας για να προλάβετε!
💡 Η κράτηση της θέσης στην τιμή προσφοράς εξασφαλίζεται με την καταβολή του κόστους συμμετοχής.


📜 Λαμβάνετε τα παρακάτω δύο αποδεικτικά (αποστέλλονται στο e-mail σας):
1. Πιστοποιητικό από τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΕΥΔΟΚΙΜΟΣ (αποστέλλονται στο e-mail σας)
2. Βεβαίωση αναγνωρισμένης πιστοποίησης επιπέδου Advanced από την ACTA – Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης

Καλέστε μας στο 2102205040 για περισσότερες πληροφορίες
ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας.

Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Κωδικός φόρμας: 3.539


Εγγυήσεις ποιότητας σε όλα τα σεμινάριά μας

☑️ Χιλιάδες σπουδαστές σε Ελλάδα, Κύπρο και εξωτερικό, εμπιστεύονται σε εμάς την επιμόρφωσή τους και την ενδυνάμωση του βιογραφικού τους στην αγορά εργασίας.
☑️ Συνολικά περισσότεροι από 380.000 followers ακολουθούν τις σελίδες μας στα social media, αναδεικνύοντάς μας στην κορυφή της προτίμησης τους.
☑️ Υψηλό επίπεδο επιμόρφωσης με κορυφαίους διδάσκοντες.
☑️ Άρτιος τεχνολογικός εξοπλισμός που διασφαλίζει την εξαιρετική ποιότητα streaming στα εξ αποστάσεως μαθήματα.
☑️ Βεβαιώσεις από πιστοποιημένους εκπαιδευτικούς φορείς