Μηνιαίο πιστοποιημένο σεμινάριο Διακόσμησης εσωτερικών χώρων

Πιστοποιημένο εκπαιδευτικό σεμινάριο κατά το πρότυπο QTL της
ACTA – Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
Μηνιαίο πιστοποιημένο σεμινάριο Διακόσμησης εσωτερικών χώρων
👨‍🏫 Με φυσικό ομιλητή (εισηγητή)
💻 Εξ αποστάσεως παρακολούθηση
📖 Δωρεάν επιμορφωτικό υλικό
🎓 Πιστοποιητικό επιμόρφωσης

Με την εγγραφή σας κερδίζετε ΔΩΡΟ αξίας άνω των 300 € !!!
Κωδικός σεμιναρίου: 3.541


Το μηνιαίο πιστοποιημένο σεμινάριο Διακόσμησης εσωτερικών χώρων απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να εισέλθουν και να εξελιχθούν στον χώρο του σχεδιασμού και της διακόσμησης εσωτερικών χώρων, ώστε να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους στον τομέα. Είναι απαραίτητο σε όσους ενδιαφέρονται για τον σχεδιασμό χώρων και θέλουν να μάθουν τις βασικές αρχές και τεχνικές για τη δημιουργία λειτουργικών και αισθητικά ελκυστικών εσωτερικών περιβαλλόντων.


Το μηνιαίο πιστοποιημένο σεμινάριο Διακόσμησης εσωτερικών χώρων διεξάγεται από τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΕΥΔΟΚΙΜΟΣ που είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτικός φορέας κατά το πρότυπο QTL της ACTA – Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.


Το μηνιαίο πιστοποιημένο σεμινάριο Διακόσμησης εσωτερικών χώρων προσφέρει μια ολοκληρωμένη εισαγωγή στον κόσμο του design, περιλαμβάνοντας σημαντικές γνώσεις στην επιλογή χρωμάτων, υλικών, επίπλων, καθώς και την ανάλυση του φωτισμού και της διακόσμησης λεπτομερειών. Οι συμμετέχοντες αποκτούν τις δεξιότητες που χρειάζονται για να δημιουργήσουν εσωτερικούς χώρους που αντικατοπτρίζουν την προσωπικότητα και το στυλ του κάθε πελάτη.

Ταυτόχρονα οι συμμετέχοντες αποκτούν κατανόηση του τι χρειάζεται για τη δημιουργία ευχάριστων και λειτουργικών εσωτερικών περιβαλλόντων. Τέλος, μαθαίνουν πώς να αντιλαμβάνονται και να αναδεικνύουν τον χαρακτήρα και το στυλ των χώρων, δίνοντάς τους μια ανανεωμένη προοπτική στον τρόπο που αντιμετωπίζουν τον σχεδιασμό. Το μηνιαίο πιστοποιημένο σεμινάριο Διακόσμησης εσωτερικών χώρων παρέχει τα απαραίτητα εφόδια στους συμμετέχοντες για να ενισχύσουν το βιογραφικό τους στην αγορά εργασίας.

🎓 Μηνιαίο Πιστοποιημένο εκπαιδευτικό σεμινάριο κατά το πρότυπο QTL της ACTA – Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
🎓 Υψηλό επίπεδο επιμόρφωσης με φυσικό ομιλητή (εισηγητή) και όχι με τυποποιημένες πλατφόρμες
👨‍🏫 Εξ αποστάσεως ζωντανή παρακολούθηση
💻 Δυνατότητα ετεροχρονισμένης παρακολούθησης των μαθημάτων όσες φορές και ό,τι ώρα θέλετε
📝 Δωρεάν πλούσιο επιμορφωτικό υλικό


• Ο χώρος και η κατανόηση του
• Μελέτη εσωτερικού και εξωτερικού χώρου
• Σχεδιασμός και όγκος
• Ιδέες
• Χρώματα και ψυχολογία χρωμάτων
• Χρωματικοί κανόνες
• Διακοσμητικά και συνδυασμοί
• Έπιπλα και συνδυασμοί
• Φως και φωτισμός: αξιοποίηση
• Υλικά διακόσμησης

Σημαντικό! Δεν απαιτούνται υποχρεωτικές εργασίες ή test κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου.


Το μηνιαίο πιστοποιημένο σεμινάριο Διακόσμησης εσωτερικών χώρων γίνεται 3 συνεχόμενες ώρες την εβδομάδα και έχει διάρκεια 1 μήνα (4 τρίωρα μαθήματα).


Με την ολοκλήρωση των συμμετοχών συγκροτούνται τα τμήματα και ξεκινάει το σεμινάριο.

💡 Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορέσετε να παρακολουθήσετε ζωντανά κάποιο/κάποια μαθήματα ή δε σας εξυπηρετεί η ημέρα/ώρα διεξαγωγής του σεμιναρίου, μπορείτε να παρακολουθήσετε ετεροχρονισμένα τα μαθήματα στον δικό σας χρόνο.Το κόστος συμμετοχής είναι 350 €
Για φοιτητές, ανέργους, πολύτεκνους, μονογονεϊκές οικογένειες, ΑΜΕΑ ή για όσους έχουν ετήσιο εισόδημα κάτω από 15.000 € το κόστος κατεβαίνει στα 320 €
💡 Για την κράτηση της θέσης σας, μπορείτε αν θέλετε, να καταβάλλετε το ποσό των 200 € ως προκαταβολή και το υπόλοιπο ποσό να το καταβάλλετε πριν την ημερομηνία έναρξης του σεμιναρίου.

🎁 ΜΕΓΑΛΟ ΔΩΡΟ!! Κάνοντας την εγγραφή σας στο Μηνιαίο πιστοποιημένο σεμινάριο Διακόσμησης εσωτερικών χώρων, σας χαρίζουμε ΟΛΑ τα δίδακτρα σε δεκάμηνο πιστοποιημένο σεμινάριο διακόσμησης εσωτερικών χώρων για να το παρακολουθήσετε ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΩΡΕΑΝ και να λάβετε ένα ακόμη πιστοποιητικό παρακολούθησης. Επιπλέον στο δεκάμηνο πιστοποιημένο σεμινάριο διακόσμησης εσωτερικών χώρων έχετε τη δυνατότητα συμμετοχής σε εξετάσεις πιστοποίησης προκειμένου να λάβετε βεβαίωση αναγνωρισμένης πιστοποίησης επιπέδου Advanced από την ACTA – Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης για μεγαλύτερη ενίσχυση του βιογραφικού σας στην αγορά εργασίας.

💡 Η προσφορά ισχύει μέχρι την κάλυψη των θέσεων. Δηλώστε εγκαίρως τη συμμετοχή σας για να προλάβετε!
💡 Η κράτηση της θέσης στην τιμή προσφοράς εξασφαλίζεται με την καταβολή του κόστους συμμετοχής.


📜 Λαμβάνετε τα παρακάτω δύο αποδεικτικά (αποστέλλονται στο e-mail σας):
1. Πιστοποιητικό από τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΕΥΔΟΚΙΜΟΣ (αποστέλλονται στο e-mail σας)
2. Βεβαίωση αναγνωρισμένης πιστοποίησης επιπέδου Advanced από την ACTA – Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης

Καλέστε μας στο 2102205040 για περισσότερες πληροφορίες
ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας.

Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Κωδικός φόρμας: 3.541


Εγγυήσεις ποιότητας σε όλα τα σεμινάριά μας

☑️ Χιλιάδες σπουδαστές σε Ελλάδα, Κύπρο και εξωτερικό, εμπιστεύονται σε εμάς την επιμόρφωσή τους και την ενδυνάμωση του βιογραφικού τους στην αγορά εργασίας.
☑️ Συνολικά περισσότεροι από 380.000 followers ακολουθούν τις σελίδες μας στα social media, αναδεικνύοντάς μας στην κορυφή της προτίμησης τους.
☑️ Υψηλό επίπεδο επιμόρφωσης με κορυφαίους διδάσκοντες.
☑️ Άρτιος τεχνολογικός εξοπλισμός που διασφαλίζει την εξαιρετική ποιότητα streaming στα εξ αποστάσεως μαθήματα.
☑️ Βεβαιώσεις από πιστοποιημένους εκπαιδευτικούς φορείς