Μηνιαίο πιστοποιημένο σεμινάριο: Αστρονομία και αστροφυσική

Πιστοποιημένο εκπαιδευτικό σεμινάριο κατά το πρότυπο QTL της
ACTA – Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
Μηνιαίο πιστοποιημένο σεμινάριο: Αστρονομία και αστροφυσική
👨‍🏫 Με φυσικό ομιλητή (εισηγητή)
💻 Εξ αποστάσεως παρακολούθηση
📖 Δωρεάν επιμορφωτικό υλικό
🎓 Πιστοποιητικό επιμόρφωσης

Με την εγγραφή σας κερδίζετε ΔΩΡΟ αξίας άνω των 300 € !!!
Κωδικός σεμιναρίου: 3.537


Το μηνιαίο πιστοποιημένο σεμινάριο: Αστρονομία και Αστροφυσική απευθύνεται σε όλους όσους ενδιαφέρονται για τον κόσμο του διαστήματος και των αστερισμών καθώς και σε αστρονόμους, φοιτητές, επιστήμονες και κάθε άτομο που αναζητά νέες επαγγελματικές γνώσεις σχετικά με το σύμπαν και τη φύση των αστρικών σωμάτων. Μέσω του σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες θα εξερευνήσουν θέματα όπως οι αστρικές δομές, οι αστρικοί κύκλοι, οι αστρονομικές ανακαλύψεις και οι τελευταίες εξελίξεις στον χώρο της αστροφυσικής. Οι συμμετέχοντες θα εμβαθύνουν στη μαγεία και την ομορφιά του σύμπαντος, ενώ θα αποκτήσουν βαθύτερη κατανόηση των φαινομένων που συμβαίνουν στον αστρικό κόσμο ενισχύοντας το βιογραφικό τους στην αγορά εργασίας.


Το μηνιαίο πιστοποιημένο σεμινάριο: Αστρονομία και Αστροφυσική διεξάγεται από τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΕΥΔΟΚΙΜΟΣ που είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτικός φορέας κατά το πρότυπο QTL της ACTA – Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.


Το μηνιαίο πιστοποιημένο σεμινάριο: Αστρονομία και Αστροφυσική δίνει την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να εμβαθύνουν στον κόσμο του διαστήματος και να εξερευνήσουν τα μυστικά των αστερισμών, ενισχύοντας την περιέργεια και τη γνώση τους για το σύμπαν. Επιπλέον, οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν μια βαθύτερη κατανόηση της αστρονομίας και της αστροφυσικής, καθώς και των εξελίξεων στον χώρο της επιστήμης. Οι συμμετέχοντες θα ενισχύσουν τις δεξιότητές τους στον τομέα της παρατήρησης και της ανάλυσης δεδομένων. Τέλος, η συμμετοχή στο σεμινάριο παρέχει την ευκαιρία για νέες γνωριμίες και δικτύωση με άλλους ενδιαφερόμενους στον χώρο της αστρονομίας, δημιουργώντας μια κοινότητα που μοιράζεται το πάθος για τον αστρικό κόσμο, δίνοντάς τους παράλληλα γνώσεις για επαγγελματικές ευκαιρίες που μπορεί να αναζητήσουν στην αγορά εργασίας.

🎓 Μηνιαίο Πιστοποιημένο εκπαιδευτικό σεμινάριο κατά το πρότυπο QTL της ACTA – Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
🎓 Υψηλό επίπεδο επιμόρφωσης με φυσικό ομιλητή (εισηγητή) και όχι με τυποποιημένες πλατφόρμες
👨‍🏫 Εξ αποστάσεως ζωντανή παρακολούθηση
💻 Δυνατότητα ετεροχρονισμένης παρακολούθησης των μαθημάτων όσες φορές και ό,τι ώρα θέλετε
📝 Δωρεάν πλούσιο επιμορφωτικό υλικό


• Το αντικείμενο της αστρονομίας
• Τι μελετάει η αστροφυσική
• Τηλεσκόπια και μελέτη του σύμπαντος
• Το σύμπαν και η θέση μας σε αυτό
• Πως δημιουργήθηκε το σύμπαν;
• Διαστάσεις του σύμπαντος
• Ο χρόνος
• Σκοτεινή ενέργεια
• Γαλαξίες και άστρα
• Οι πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος και εξωπλανήτες
• Μαύρες τρύπες και σκουληκότρυπες
• Η συζήτηση για εξωγήινους πολιτισμούς
• Τεχνολογικές εξελίξεις που βοηθούν στην ανακάλυψη του σύμπαντος
• Διαστημικά ταξίδια
• Εκτιμήσεις για το μέλλον της ανθρωπότητας

Σημαντικό! Δεν απαιτούνται υποχρεωτικές εργασίες ή test κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου.


Το μηνιαίο πιστοποιημένο σεμινάριο: Αστρονομία και Αστροφυσική γίνεται 3 συνεχόμενες ώρες την εβδομάδα και έχει διάρκεια 1 μήνα (4 τρίωρα μαθήματα).


Με την ολοκλήρωση των συμμετοχών συγκροτούνται τα τμήματα και ξεκινάει το σεμινάριο.

💡 Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορέσετε να παρακολουθήσετε ζωντανά κάποιο/κάποια μαθήματα ή δε σας εξυπηρετεί η ημέρα/ώρα διεξαγωγής του σεμιναρίου, μπορείτε να παρακολουθήσετε ετεροχρονισμένα τα μαθήματα στον δικό σας χρόνο.Το κόστος συμμετοχής είναι 350 €
Για φοιτητές, ανέργους, πολύτεκνους, μονογονεϊκές οικογένειες, ΑΜΕΑ ή για όσους έχουν ετήσιο εισόδημα κάτω από 15.000 € το κόστος κατεβαίνει στα 320 €
💡 Για την κράτηση της θέσης σας, μπορείτε αν θέλετε, να καταβάλλετε το ποσό των 200 € ως προκαταβολή και το υπόλοιπο ποσό να το καταβάλλετε πριν την ημερομηνία έναρξης του σεμιναρίου.

🎁 ΜΕΓΑΛΟ ΔΩΡΟ!! Κάνοντας την εγγραφή σας στο Μηνιαίο πιστοποιημένο σεμινάριο: Αστρονομία και αστροφυσική, σας χαρίζουμε ΟΛΑ τα δίδακτρα σε δεκάμηνο πιστοποιημένο σεμινάριο αστρονομία και αστροφυσική για να το παρακολουθήσετε ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΩΡΕΑΝ και να λάβετε ένα ακόμη πιστοποιητικό παρακολούθησης. Επιπλέον στο δεκάμηνο πιστοποιημένο σεμινάριο αστρονομία και αστροφυσική έχετε τη δυνατότητα συμμετοχής σε εξετάσεις πιστοποίησης προκειμένου να λάβετε βεβαίωση αναγνωρισμένης πιστοποίησης επιπέδου Advanced από την ACTA – Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης για μεγαλύτερη ενίσχυση του βιογραφικού σας στην αγορά εργασίας.

💡 Η προσφορά ισχύει μέχρι την κάλυψη των θέσεων. Δηλώστε εγκαίρως τη συμμετοχή σας για να προλάβετε!
💡 Η κράτηση της θέσης στην τιμή προσφοράς εξασφαλίζεται με την καταβολή του κόστους συμμετοχής.


📜 Λαμβάνετε τα παρακάτω δύο αποδεικτικά (αποστέλλονται στο e-mail σας):
1. Πιστοποιητικό από τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΕΥΔΟΚΙΜΟΣ (αποστέλλονται στο e-mail σας)
2. Βεβαίωση αναγνωρισμένης πιστοποίησης επιπέδου Advanced από την ACTA – Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης

Καλέστε μας στο 2102205040 για περισσότερες πληροφορίες
ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας.

Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Κωδικός φόρμας: 3.537


Εγγυήσεις ποιότητας σε όλα τα σεμινάριά μας

☑️ Χιλιάδες σπουδαστές σε Ελλάδα, Κύπρο και εξωτερικό, εμπιστεύονται σε εμάς την επιμόρφωσή τους και την ενδυνάμωση του βιογραφικού τους στην αγορά εργασίας.
☑️ Συνολικά περισσότεροι από 380.000 followers ακολουθούν τις σελίδες μας στα social media, αναδεικνύοντάς μας στην κορυφή της προτίμησης τους.
☑️ Υψηλό επίπεδο επιμόρφωσης με κορυφαίους διδάσκοντες.
☑️ Άρτιος τεχνολογικός εξοπλισμός που διασφαλίζει την εξαιρετική ποιότητα streaming στα εξ αποστάσεως μαθήματα.
☑️ Βεβαιώσεις από πιστοποιημένους εκπαιδευτικούς φορείς