Μηνιαίο διαδραστικό πιστοποιημένο σεμινάριο Ψυχολογίας

Πιστοποιημένο εκπαιδευτικό σεμινάριο κατά το πρότυπο QTL της
ACTA – Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
Μηνιαίο διαδραστικό πιστοποιημένο σεμινάριο Ψυχολογίας
👨‍🏫 Με φυσικό ομιλητή (εισηγητή)
💻 Εξ αποστάσεως παρακολούθηση
📖 Δωρεάν επιμορφωτικό υλικό
🎓 Πιστοποιητικό επιμόρφωσης

Με την εγγραφή σας κερδίζετε ΔΩΡΟ αξίας άνω των 300 € !!!
Κωδικός σεμιναρίου: 3.535


Το μηνιαίο διαδραστικό πιστοποιημένο σεμινάριο Ψυχολογίας απευθύνεται σε φοιτητές, επαγγελματίες της ψυχολογίας, εκπαιδευτικούς, άλλους επαγγελματίες, καθώς και σε ευρύτερο κοινό που ενδιαφέρεται για την αυτογνωσία και την προσωπική ανάπτυξη. Οδηγεί σε πιστοποίηση για ενδυνάμωση του βιογραφικού στην αγορά εργασίας.


Το μηνιαίο διαδραστικό πιστοποιημένο σεμινάριο Ψυχολογίας διεξάγεται από τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΕΥΔΟΚΙΜΟΣ που είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτικός φορέας κατά το πρότυπο QTL της ACTA – Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.


Ο σύγχρονος κόσμος αναδεικνύει τη σπουδαιότητα της ψυχολογίας σε πολλούς τομείς της ανθρώπινης ζωής. Ενώ παραδοσιακά εστίαζε μόνο στην κατανόηση του ατομικού ψυχικού κόσμου, η σύγχρονη ψυχολογία διευρύνει το φάσμα της εφαρμογής της.

Στον τομέα της ψυχικής υγείας, η ψυχολογία παρέχει σημαντικές υπηρεσίες διάγνωσης, θεραπείας και πρόληψης διαταραχών όπως η κατάθλιψη και το στρες, ενώ εστιάζει και στην προώθηση της ψυχολογικής ευεξίας και της ανθρώπινης ευτυχίας.

Η συμμετοχή στο μηνιαίο διαδραστικό πιστοποιημένο σεμινάριο Ψυχολογίας προσφέρει στους συμμετέχοντες την ευκαιρία απόκτησης νέων γνώσεων και ανάπτυξης δεξιοτήτων στον τομέα της ψυχολογίας, μέσω θεωρητικής κατανόησης και πρακτικών ασκήσεων.

Επιπλέον, το σεμινάριο προσφέρει ένα περιβάλλον αμοιβαίας υποστήριξης, επιτρέποντας την ανταλλαγή ιδεών και εμπειριών.

🎓 Μηνιαίο Πιστοποιημένο εκπαιδευτικό σεμινάριο κατά το πρότυπο QTL της ACTA – Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
🎓 Υψηλό επίπεδο επιμόρφωσης με φυσικό ομιλητή (εισηγητή) και όχι με τυποποιημένες πλατφόρμες
👨‍🏫 Εξ αποστάσεως ζωντανή παρακολούθηση
💻 Δυνατότητα ετεροχρονισμένης παρακολούθησης των μαθημάτων όσες φορές και ό,τι ώρα θέλετε
📝 Δωρεάν πλούσιο επιμορφωτικό υλικό


• Εισαγωγή στην ψυχολογία
• Ανάπτυξη προσωπικότητας
• Ψυχολογία παιδιών και εφήβων
• Ψυχολογία ενηλίκων
• Ψυχολογία ατόμου
• Η Ψυχοθεραπεία στην πράξη

Σημαντικό! Δεν απαιτούνται υποχρεωτικές εργασίες ή test κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου.


Το μηνιαίο διαδραστικό πιστοποιημένο σεμινάριο Ψυχολογίας γίνεται 3 συνεχόμενες ώρες την εβδομάδα και έχει διάρκεια 1 μήνα (4 τρίωρα μαθήματα).


Με την ολοκλήρωση των συμμετοχών συγκροτούνται τα τμήματα και ξεκινάει το σεμινάριο.

💡 Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορέσετε να παρακολουθήσετε ζωντανά κάποιο/κάποια μαθήματα ή δε σας εξυπηρετεί η ημέρα/ώρα διεξαγωγής του σεμιναρίου, μπορείτε να παρακολουθήσετε ετεροχρονισμένα τα μαθήματα στον δικό σας χρόνο.Το κόστος συμμετοχής είναι 350 €
Για φοιτητές, ανέργους, πολύτεκνους, μονογονεϊκές οικογένειες, ΑΜΕΑ ή για όσους έχουν ετήσιο εισόδημα κάτω από 15.000 € το κόστος κατεβαίνει στα 320 €
💡 Για την κράτηση της θέσης σας, μπορείτε αν θέλετε, να καταβάλλετε το ποσό των 200 € ως προκαταβολή και το υπόλοιπο ποσό να το καταβάλλετε πριν την ημερομηνία έναρξης του σεμιναρίου.

🎁 ΜΕΓΑΛΟ ΔΩΡΟ!! Κάνοντας την εγγραφή σας στο Μηνιαίο διαδραστικό πιστοποιημένο σεμινάριο Ψυχολογίας, σας χαρίζουμε ΟΛΑ τα δίδακτρα σε δωδεκάμηνο πιστοποιημένο διαδραστικό σεμινάριο ψυχολογίας για να το παρακολουθήσετε ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΩΡΕΑΝ και να λάβετε ένα ακόμη πιστοποιητικό παρακολούθησης. Επιπλέον στο δωδεκάμηνο πιστοποιημένο διαδραστικό σεμινάριο ψυχολογίας έχετε τη δυνατότητα συμμετοχής σε εξετάσεις πιστοποίησης προκειμένου να λάβετε βεβαίωση αναγνωρισμένης πιστοποίησης επιπέδου Advanced από την ACTA – Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης για μεγαλύτερη ενίσχυση του βιογραφικού σας στην αγορά εργασίας.

💡 Η προσφορά ισχύει μέχρι την κάλυψη των θέσεων. Δηλώστε εγκαίρως τη συμμετοχή σας για να προλάβετε!
💡 Η κράτηση της θέσης στην τιμή προσφοράς εξασφαλίζεται με την καταβολή του κόστους συμμετοχής.


📜 Λαμβάνετε τα παρακάτω δύο αποδεικτικά (αποστέλλονται στο e-mail σας):
1. Πιστοποιητικό από τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΕΥΔΟΚΙΜΟΣ (αποστέλλονται στο e-mail σας)
2. Βεβαίωση αναγνωρισμένης πιστοποίησης επιπέδου Advanced από την ACTA – Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης

Καλέστε μας στο 2102205040 για περισσότερες πληροφορίες
ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας.

Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Κωδικός φόρμας: 3.535


Εγγυήσεις ποιότητας σε όλα τα σεμινάριά μας

☑️ Χιλιάδες σπουδαστές σε Ελλάδα, Κύπρο και εξωτερικό, εμπιστεύονται σε εμάς την επιμόρφωσή τους και την ενδυνάμωση του βιογραφικού τους στην αγορά εργασίας.
☑️ Συνολικά περισσότεροι από 380.000 followers ακολουθούν τις σελίδες μας στα social media, αναδεικνύοντάς μας στην κορυφή της προτίμησης τους.
☑️ Υψηλό επίπεδο επιμόρφωσης με κορυφαίους διδάσκοντες.
☑️ Άρτιος τεχνολογικός εξοπλισμός που διασφαλίζει την εξαιρετική ποιότητα streaming στα εξ αποστάσεως μαθήματα.
☑️ Βεβαιώσεις από πιστοποιημένους εκπαιδευτικούς φορείς