Μηνιαίο σεμινάριο Θετικής Ψυχολογίας

Εξ αποστάσεως επιμορφωτικό σεμινάριο
Μηνιαίο σεμινάριο Θετικής Ψυχολογίας
👨‍🏫 Με φυσικό ομιλητή (εισηγητή)
💻 Εξ αποστάσεως παρακολούθηση
📖 Δωρεάν επιμορφωτικό υλικό
🎓 Πιστοποιητικό επιμόρφωσης

Με την εγγραφή σας κερδίζετε ΔΩΡΟ αξίας άνω των 300 € !!!
Κωδικός σεμιναρίου: 3.554


Το μηνιαίο σεμινάριο Θετικής Ψυχολογίας είναι απαραίτητο σε ψυχολόγους, ψυχίατρους, κοινωνικούς λειτουργούς και θεραπευτές που επιθυμούν να εμβαθύνουν στις θετικές προσεγγίσεις και εργαλεία της ψυχολογίας καθώς και σε εκπαιδευτικούς που επιθυμούν να προάγουν την ανάπτυξη της ευεξίας στους μαθητές τους. Απευθύνεται επίσης σε στελέχη επιχειρήσεων, διοικητικό προσωπικό, κάθε ενήλικο που ενδιαφέρεται για τα θέματα της θετικής ψυχολογίας και σε όσους επιθυμούν να ενισχύσουν το βιογραφικό τους στην αγορά εργασίας.


Η θετική ψυχολογία έχει αποκτήσει ιδιαίτερη σημασία στον σύγχρονο κόσμο, καθώς αναδεικνύει τη σημασία της ευεξίας και της ευτυχίας ως στόχους ζωής. Αντί να επικεντρώνεται αποκλειστικά στη διόρθωση των αρνητικών πτυχών της ανθρώπινης ψυχής, η θετική ψυχολογία εστιάζει στην ανάπτυξη των θετικών πτυχών, όπως η ευγνωμοσύνη, η αισιοδοξία, η αυτοεκτίμηση και η αυτοπεποίθηση.

Στον σύγχρονο κόσμο, όπου οι πιέσεις και οι προκλήσεις είναι συχνές, η θετική ψυχολογία λειτουργεί ως ένα αναγκαίο εργαλείο για την αντιμετώπιση του άγχους, του στρες και των αρνητικών συναισθημάτων. Επίσης, προάγει την ανθεκτικότητα και την ικανότητα προσαρμογής σε δύσκολες καταστάσεις.

Το μηνιαίο σεμινάριο Θετικής Ψυχολογίας παρέχει στους συμμετέχοντες εργαλεία και γνώσεις για την κατανόηση του αντικειμένου της θετικής ψυχολογίας.


🎓 Υψηλό επίπεδο επιμόρφωσης με φυσικό ομιλητή (εισηγητή) και όχι με τυποποιημένες πλατφόρμες
👨‍🏫 Εξ αποστάσεως ζωντανή παρακολούθηση
💻 Δυνατότητα ετεροχρονισμένης παρακολούθησης των μαθημάτων όσες φορές και ό,τι ώρα θέλετε
📝 Δωρεάν πλούσιο επιμορφωτικό υλικό


• Εισαγωγή στη θετική ψυχολογία
• Θετική σκέψη και αισιοδοξία
• Αυτοσυνειδησία και αυτοαποδοχή
• Διαχείριση στρες και αρνητικών συναισθημάτων
• Ανάπτυξη ευεξίας και ευτυχίας
• Ασκήσεις και εφαρμογές

Σημαντικό! Δεν απαιτούνται υποχρεωτικές εργασίες ή test κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου.


Το μηνιαίο σεμινάριο Θετικής Ψυχολογίας γίνεται 3 συνεχόμενες ώρες την εβδομάδα και έχει διάρκεια 1 μήνα (4 τρίωρα μαθήματα).


Με την ολοκλήρωση των συμμετοχών συγκροτούνται τα τμήματα και ξεκινάει το σεμινάριο.

💡 Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορέσετε να παρακολουθήσετε ζωντανά κάποιο/κάποια μαθήματα ή δε σας εξυπηρετεί η ημέρα/ώρα διεξαγωγής του σεμιναρίου, μπορείτε να παρακολουθήσετε ετεροχρονισμένα τα μαθήματα στον δικό σας χρόνο.Το κόστος συμμετοχής είναι 350 €
Για φοιτητές, ανέργους, πολύτεκνους, μονογονεϊκές οικογένειες, ΑΜΕΑ ή για όσους έχουν ετήσιο εισόδημα κάτω από 15.000 € το κόστος κατεβαίνει στα 320 €
💡 Για την κράτηση της θέσης σας, μπορείτε αν θέλετε, να καταβάλλετε το ποσό των 200 € ως προκαταβολή και το υπόλοιπο ποσό να το καταβάλλετε πριν την ημερομηνία έναρξης του σεμιναρίου.

🎁 ΜΕΓΑΛΟ ΔΩΡΟ!! Κάνοντας την εγγραφή σας στο Μηνιαίο σεμινάριο Θετικής Ψυχολογίας, σας χαρίζουμε ΟΛΑ τα δίδακτρα σε δεκάμηνο επιμορφωτικό σεμινάριο θετικής Ψυχολογίας για να το παρακολουθήσετε ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΩΡΕΑΝ και να λάβετε ένα ακόμη πιστοποιητικό παρακολούθησης. Επιπλέον στο δεκάμηνο επιμορφωτικό σεμινάριο θετικής Ψυχολογίας έχετε τη δυνατότητα συμμετοχής σε εξετάσεις πιστοποίησης προκειμένου να λάβετε πιστοποιητικό από τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΕΥΔΟΚΙΜΟΣ για μεγαλύτερη ενίσχυση του βιογραφικού σας στην αγορά εργασίας.

💡 Η προσφορά ισχύει μέχρι την κάλυψη των θέσεων. Δηλώστε εγκαίρως τη συμμετοχή σας για να προλάβετε!
💡 Η κράτηση της θέσης στην τιμή προσφοράς εξασφαλίζεται με την καταβολή του κόστους συμμετοχής.


📜 Λαμβάνετε πιστοποιητικό από τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΕΥΔΟΚΙΜΟΣ (αποστέλλεται στο e-mail σας)

Καλέστε μας στο 2102205040 για περισσότερες πληροφορίες
ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας.

Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Κωδικός φόρμας: 3.554


Εγγυήσεις ποιότητας σε όλα τα σεμινάριά μας

☑️ Χιλιάδες σπουδαστές σε Ελλάδα, Κύπρο και εξωτερικό, εμπιστεύονται σε εμάς την επιμόρφωσή τους και την ενδυνάμωση του βιογραφικού τους στην αγορά εργασίας.
☑️ Συνολικά περισσότεροι από 380.000 followers ακολουθούν τις σελίδες μας στα social media, αναδεικνύοντάς μας στην κορυφή της προτίμησης τους.
☑️ Υψηλό επίπεδο επιμόρφωσης με κορυφαίους διδάσκοντες.
☑️ Άρτιος τεχνολογικός εξοπλισμός που διασφαλίζει την εξαιρετική ποιότητα streaming στα εξ αποστάσεως μαθήματα.
☑️ Βεβαιώσεις από πιστοποιημένους εκπαιδευτικούς φορείς