Μηνιαίο σεμινάριο: Νηπιαγωγική – Παιδαγωγική

Εξ αποστάσεως επιμορφωτικό σεμινάριο
Μηνιαίο σεμινάριο: Νηπιαγωγική - Παιδαγωγική
👨‍🏫 Με φυσικό ομιλητή (εισηγητή)
💻 Εξ αποστάσεως παρακολούθηση
📖 Δωρεάν επιμορφωτικό υλικό
🎓 Πιστοποιητικό επιμόρφωσης

Με την εγγραφή σας κερδίζετε ΔΩΡΟ αξίας άνω των 300 € !!!
Κωδικός σεμιναρίου: 3.558


Το μηνιαίο σεμινάριο: Νηπιαγωγική-Παιδαγωγική απευθύνεται σε όσους δραστηριοποιούνται ή επιθυμούν να ασχοληθούν με την εκπαίδευση και την ανάπτυξη παιδιών προσχολικής ηλικίας. Είναι απαραίτητο σε νηπιαγωγούς, παιδαγωγούς, δασκάλους, εκπαιδευτικούς ειδικής αγωγής, ψυχολόγους, καθώς και φοιτητές παιδαγωγικών σχολών που επιδιώκουν να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους και να αποκτήσουν νέες δεξιότητες για να ενισχύσουν το βιογραφικό τους στην αγορά εργασίας. Το μηνιαίο σεμινάριο: Νηπιαγωγική-Παιδαγωγική προσφέρει θεωρητική γνώση και πρακτικές προσεγγίσεις για την υποστήριξη της μάθησης και της ψυχοκοινωνικής ανάπτυξης των παιδιών, καλύπτοντας σύγχρονες μεθόδους και πρακτικές στη νηπιαγωγική και παιδαγωγική.


Το μηνιαίο σεμινάριο: Νηπιαγωγική-Παιδαγωγική προσφέρει πολλαπλά οφέλη στους συμμετέχοντες, ενισχύοντας την επαγγελματική τους ανάπτυξη και την ικανότητά τους να υποστηρίξουν την εκπαίδευση και την ανάπτυξη των παιδιών. Οι συμμετέχοντες αποκτούν σύγχρονες και εξειδικευμένες γνώσεις στις παιδαγωγικές θεωρίες και πρακτικές, καθώς και στις μεθόδους διδασκαλίας και μάθησης που προάγουν την ολόπλευρη ανάπτυξη των παιδιών προσχολικής ηλικίας. Στο σεμινάριο αναλύονται θέματα όπως η ανάπτυξη εκπαιδευτικών προγραμμάτων και η διαχείριση τάξης, ενώ μαθαίνουν να αναγνωρίζουν και να ανταποκρίνονται στις ατομικές ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες κάθε παιδιού. Επιπλέον, οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να ανταλλάξουν εμπειρίες και ιδέες με άλλους ενδιαφερόμενους, να διευρύνουν το επαγγελματικό τους προφίλ και να αναπτύξουν δεξιότητες που θα ενισχύσουν την αυτοπεποίθηση και την αποτελεσματικότητά τους στον παιδαγωγικό τομέα και την αγορά εργασίας.


🎓 Υψηλό επίπεδο επιμόρφωσης με φυσικό ομιλητή (εισηγητή) και όχι με τυποποιημένες πλατφόρμες
👨‍🏫 Εξ αποστάσεως ζωντανή παρακολούθηση
💻 Δυνατότητα ετεροχρονισμένης παρακολούθησης των μαθημάτων όσες φορές και ό,τι ώρα θέλετε
📝 Δωρεάν πλούσιο επιμορφωτικό υλικό


• Εισαγωγή στη Νηπιαγωγική και Παιδαγωγική
• Ανάπτυξη και Μάθηση στην Προσχολική Ηλικία
• Διδακτικές Προσεγγίσεις και Μεθοδολογίες
• Διαχείριση Τάξης και Συμπεριφοράς
• Αξιολόγηση και Παρακολούθηση της Προόδου
• Συνεργασία με Γονείς και Κηδεμόνες
• Εκπαιδευτικό Υλικό και Πόροι
• Ειδική Αγωγή και Ένταξη
• Παιχνίδι και Δημιουργικότητα στην Εκπαίδευση
• Κοινωνικές Δεξιότητες και Συναισθηματική Ανάπτυξη

Σημαντικό! Δεν απαιτούνται υποχρεωτικές εργασίες ή test κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου.


Το μηνιαίο σεμινάριο: Νηπιαγωγική-Παιδαγωγική γίνεται 3 συνεχόμενες ώρες την εβδομάδα και έχει διάρκεια 1 μήνα (4 τρίωρα μαθήματα).


Με την ολοκλήρωση των συμμετοχών συγκροτούνται τα τμήματα και ξεκινάει το σεμινάριο.

💡 Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορέσετε να παρακολουθήσετε ζωντανά κάποιο/κάποια μαθήματα ή δε σας εξυπηρετεί η ημέρα/ώρα διεξαγωγής του σεμιναρίου, μπορείτε να παρακολουθήσετε ετεροχρονισμένα τα μαθήματα στον δικό σας χρόνο.Το κόστος συμμετοχής είναι 350 €
Για φοιτητές, ανέργους, πολύτεκνους, μονογονεϊκές οικογένειες, ΑΜΕΑ ή για όσους έχουν ετήσιο εισόδημα κάτω από 15.000 € το κόστος κατεβαίνει στα 320 €
💡 Για την κράτηση της θέσης σας, μπορείτε αν θέλετε, να καταβάλλετε το ποσό των 200 € ως προκαταβολή και το υπόλοιπο ποσό να το καταβάλλετε πριν την ημερομηνία έναρξης του σεμιναρίου.

🎁 ΜΕΓΑΛΟ ΔΩΡΟ!! Κάνοντας την εγγραφή σας στο Μηνιαίο σεμινάριο: Νηπιαγωγική – Παιδαγωγική, σας χαρίζουμε ΟΛΑ τα δίδακτρα σε δεκάμηνο επιμορφωτικό σεμινάριο Νηπιαγωγική – Παιδαγωγική για να το παρακολουθήσετε ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΩΡΕΑΝ και να λάβετε ένα ακόμη πιστοποιητικό παρακολούθησης. Επιπλέον στο δεκάμηνο επιμορφωτικό σεμινάριο Νηπιαγωγική – Παιδαγωγική έχετε τη δυνατότητα συμμετοχής σε εξετάσεις πιστοποίησης προκειμένου να λάβετε πιστοποιητικό από τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΕΥΔΟΚΙΜΟΣ για μεγαλύτερη ενίσχυση του βιογραφικού σας στην αγορά εργασίας.

💡 Η προσφορά ισχύει μέχρι την κάλυψη των θέσεων. Δηλώστε εγκαίρως τη συμμετοχή σας για να προλάβετε!
💡 Η κράτηση της θέσης στην τιμή προσφοράς εξασφαλίζεται με την καταβολή του κόστους συμμετοχής.


📜 Λαμβάνετε πιστοποιητικό από τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΕΥΔΟΚΙΜΟΣ (αποστέλλεται στο e-mail σας)

Καλέστε μας στο 2102205040 για περισσότερες πληροφορίες
ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας.

Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Κωδικός φόρμας: 3.558


Εγγυήσεις ποιότητας σε όλα τα σεμινάριά μας

☑️ Χιλιάδες σπουδαστές σε Ελλάδα, Κύπρο και εξωτερικό, εμπιστεύονται σε εμάς την επιμόρφωσή τους και την ενδυνάμωση του βιογραφικού τους στην αγορά εργασίας.
☑️ Συνολικά περισσότεροι από 380.000 followers ακολουθούν τις σελίδες μας στα social media, αναδεικνύοντάς μας στην κορυφή της προτίμησης τους.
☑️ Υψηλό επίπεδο επιμόρφωσης με κορυφαίους διδάσκοντες.
☑️ Άρτιος τεχνολογικός εξοπλισμός που διασφαλίζει την εξαιρετική ποιότητα streaming στα εξ αποστάσεως μαθήματα.
☑️ Βεβαιώσεις από πιστοποιημένους εκπαιδευτικούς φορείς