Μηνιαίο σεμινάριο: Η τέχνη του μακιγιάζ

Εξ αποστάσεως επιμορφωτικό σεμινάριο
Μηνιαίο σεμινάριο: Η τέχνη του μακιγιάζ
👨‍🏫 Με φυσικό ομιλητή (εισηγητή)
💻 Εξ αποστάσεως παρακολούθηση
📖 Δωρεάν επιμορφωτικό υλικό
🎓 Πιστοποιητικό επιμόρφωσης

Με την εγγραφή σας κερδίζετε ΔΩΡΟ αξίας άνω των 300 € !!!
Κωδικός σεμιναρίου: 3.553


Το μηνιαίο σεμινάριο: Η τέχνη του μακιγιάζ απευθύνεται σε όσους ενδιαφέρονται να αναπτύξουν ή να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους στον τομέα του μακιγιάζ, ανεξαρτήτως του επιπέδου εμπειρίας τους. Ιδανικό για όσους επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στο χώρο του μακιγιάζ μαθαίνοντας τις βασικές αρχές του μακιγιάζ καθώς και σε επαγγελματίες μακιγιέρ που επιθυμούν να ενημερωθούν για τις τελευταίες τάσεις και τεχνικές. Επίσης, απευθύνεται σε αισθητικούς, καλλιτέχνες, φωτογράφους, σπουδαστές αισθητικής και μόδας, καθώς και σε οποιονδήποτε έχει πάθος για την τέχνη του μακιγιάζ και επιθυμεί να αποκτήσει εξειδικευμένες γνώσεις και πρακτικές δεξιότητες στο αντικείμενο. Μέσα από το μηνιαίο σεμινάριο: Η τέχνη του μακιγιάζ οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν από έμπειρους επαγγελματίες και να αναπτύξουν την αυτοπεποίθηση τους στον τομέα του μακιγιάζ καθώς και να ενισχύσουν το βιογραφικό τους στην αγορά εργασίας.


Ο κόσμος του μακιγιάζ σήμερα βρίσκεται σε μια δυναμική εξέλιξη, με συνεχείς καινοτομίες και επαναπροσδιορισμούς των τάσεων και τεχνικών. Η τεχνολογία έχει προσφέρει νέα εργαλεία και προϊόντα, επιτρέποντας στους μακιγιέρ να δημιουργούν πιο πολύπλοκες και εκφραστικές εμφανίσεις. Υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία στυλ και αισθητικών, από φυσικές και κλασικές εμφανίσεις έως πιο σύνθετο μακιγιάζ. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν επίσης διαδραματίσει έναν σημαντικό ρόλο στην εξάπλωση των τάσεων και στη διάδοση των νέων ιδεών.

Το μηνιαίο σεμινάριο: Η τέχνη του μακιγιάζ προσφέρει πολλαπλά οφέλη στους συμμετέχοντες, ενισχύοντας τόσο τις πρακτικές τους δεξιότητες όσο και την επαγγελματική τους ανάπτυξη. Μέσα από μια σειρά εξειδικευμένων μαθημάτων, οι συμμετέχοντες αποκτούν πολύτιμες γνώσεις σε διάφορες τεχνικές μακιγιάζ, από τα βασικά μέχρι τα πιο προηγμένα επίπεδα, καθώς και γνώση των τελευταίων τάσεων και προϊόντων της αγοράς.

Επιπλέον, η επιμόρφωση από ειδικούς του χώρου, τους δίνει τη δυνατότητα να μάθουν μυστικά και συμβουλές που θα βελτιώσουν την ποιότητα της δουλειάς τους. Το σεμινάριο ενισχύει την αυτοπεποίθηση και τη δημιουργικότητα των συμμετεχόντων, επιτρέποντάς τους να πειραματιστούν και να αναπτύξουν το προσωπικό τους στυλ και να ανταποκριθούν αποτελεσματικότερα στις ανάγκες των πελατών τους.


🎓 Υψηλό επίπεδο επιμόρφωσης με φυσικό ομιλητή (εισηγητή) και όχι με τυποποιημένες πλατφόρμες
👨‍🏫 Εξ αποστάσεως ζωντανή παρακολούθηση
💻 Δυνατότητα ετεροχρονισμένης παρακολούθησης των μαθημάτων όσες φορές και ό,τι ώρα θέλετε
📝 Δωρεάν πλούσιο επιμορφωτικό υλικό


• Εισαγωγικά στοιχεία
• Η τέχνη του mua (makeup artist)
• Χρώματα και παλέτες χρωμάτων
• Τα εργαλεία του μακιγιάζ και η χρήση τους
• Στοιχεία δερματολογίας
• Μακιγιάζ ματιών και Eyeliners
• Μακιγιάζ για φωτογράφηση
• Διορθωτικό MakeUp
• Δημιουργικό μακιγιάζ
• Νυφικό MakeUp
• Ειδικές τεχνικές μακιγιάζ
• MakeUp και φωτισμός

Σημαντικό! Δεν απαιτούνται υποχρεωτικές εργασίες ή test κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου.


Το μηνιαίο σεμινάριο: Η τέχνη του μακιγιάζ γίνεται 3 συνεχόμενες ώρες την εβδομάδα και έχει διάρκεια 1 μήνα (4 τρίωρα μαθήματα).


Με την ολοκλήρωση των συμμετοχών συγκροτούνται τα τμήματα και ξεκινάει το σεμινάριο.

💡 Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορέσετε να παρακολουθήσετε ζωντανά κάποιο/κάποια μαθήματα ή δε σας εξυπηρετεί η ημέρα/ώρα διεξαγωγής του σεμιναρίου, μπορείτε να παρακολουθήσετε ετεροχρονισμένα τα μαθήματα στον δικό σας χρόνο.Το κόστος συμμετοχής είναι 350 €
Για φοιτητές, ανέργους, πολύτεκνους, μονογονεϊκές οικογένειες, ΑΜΕΑ ή για όσους έχουν ετήσιο εισόδημα κάτω από 15.000 € το κόστος κατεβαίνει στα 320 €
💡 Για την κράτηση της θέσης σας, μπορείτε αν θέλετε, να καταβάλλετε το ποσό των 200 € ως προκαταβολή και το υπόλοιπο ποσό να το καταβάλλετε πριν την ημερομηνία έναρξης του σεμιναρίου.

🎁 ΜΕΓΑΛΟ ΔΩΡΟ!! Κάνοντας την εγγραφή σας στο Μηνιαίο σεμινάριο: Η τέχνη του μακιγιάζ, σας χαρίζουμε ΟΛΑ τα δίδακτρα σε δεκάμηνο επιμορφωτικό σεμινάριο: Η τέχνη του μακιγιάζ για να το παρακολουθήσετε ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΩΡΕΑΝ και να λάβετε ένα ακόμη πιστοποιητικό παρακολούθησης. Επιπλέον στο δεκάμηνο επιμορφωτικό σεμινάριο: Η τέχνη του μακιγιάζ έχετε τη δυνατότητα συμμετοχής σε εξετάσεις πιστοποίησης προκειμένου να λάβετε πιστοποιητικό από τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΕΥΔΟΚΙΜΟΣ για μεγαλύτερη ενίσχυση του βιογραφικού σας στην αγορά εργασίας.

💡 Η προσφορά ισχύει μέχρι την κάλυψη των θέσεων. Δηλώστε εγκαίρως τη συμμετοχή σας για να προλάβετε!
💡 Η κράτηση της θέσης στην τιμή προσφοράς εξασφαλίζεται με την καταβολή του κόστους συμμετοχής.


📜 Λαμβάνετε πιστοποιητικό από τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΕΥΔΟΚΙΜΟΣ (αποστέλλεται στο e-mail σας)

Καλέστε μας στο 2102205040 για περισσότερες πληροφορίες
ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας.

Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Κωδικός φόρμας: 3.553


Εγγυήσεις ποιότητας σε όλα τα σεμινάριά μας

☑️ Χιλιάδες σπουδαστές σε Ελλάδα, Κύπρο και εξωτερικό, εμπιστεύονται σε εμάς την επιμόρφωσή τους και την ενδυνάμωση του βιογραφικού τους στην αγορά εργασίας.
☑️ Συνολικά περισσότεροι από 380.000 followers ακολουθούν τις σελίδες μας στα social media, αναδεικνύοντάς μας στην κορυφή της προτίμησης τους.
☑️ Υψηλό επίπεδο επιμόρφωσης με κορυφαίους διδάσκοντες.
☑️ Άρτιος τεχνολογικός εξοπλισμός που διασφαλίζει την εξαιρετική ποιότητα streaming στα εξ αποστάσεως μαθήματα.
☑️ Βεβαιώσεις από πιστοποιημένους εκπαιδευτικούς φορείς