Μηνιαίο σεμινάριο Ανάλυσης θεατρικών έργων και σκηνοθεσίας

Εξ αποστάσεως επιμορφωτικό σεμινάριο
Μηνιαίο σεμινάριο Ανάλυσης θεατρικών έργων και σκηνοθεσίας
👨‍🏫 Με φυσικό ομιλητή (εισηγητή)
💻 Εξ αποστάσεως παρακολούθηση
📖 Δωρεάν επιμορφωτικό υλικό
🎓 Πιστοποιητικό επιμόρφωσης

Με την εγγραφή σας κερδίζετε ΔΩΡΟ αξίας άνω των 300 € !!!
Κωδικός σεμιναρίου: 3.547


Το μηνιαίο σεμινάριο Ανάλυσης θεατρικών έργων και σκηνοθεσίας απευθύνεται σε ενδιαφερόμενους από διάφορα επαγγέλματα στον χώρο του θεάτρου και της σκηνοθεσίας, συμπεριλαμβανομένων θεατρικών συγγραφέων, σκηνοθετών, ηθοποιών, φοιτητών θεάτρου και κινηματογράφου και εκπαιδευτικών. Το σεμινάριο προσφέρει ευκαιρίες εμβάθυνσης στη θεωρητική και πρακτική πλευρά της ανάλυσης και σκηνοθεσίας, ενώ διευρύνει τις γνώσεις και τις δεξιότητες των συμμετεχόντων στο δυναμικό και δημιουργικό περιβάλλον του θεάτρου και της σκηνοθεσίας. Απευθύνεται τέλος σε κάθε ενήλικο ενδιαφερόμενο που θέλει να ενισχύσει το βιογραφικό του στην αγορά εργασίας.


Το θέατρο και η σκηνοθεσία συνεχίζουν να αποτελούν ζωντανά και δυναμικά κομμάτια του πολιτιστικού τοπίου σήμερα. Με την εξέλιξη της τεχνολογίας, το θέατρο και η σκηνοθεσία έχουν προσαρμοστεί και εξελιχθεί σε νέες μορφές και προσεγγίσεις.

Η σύγχρονη σκηνή του θεάτρου αντικατοπτρίζει την πολυμορφία της σύγχρονης κοινωνίας, αναδεικνύοντας θέματα όπως η ταυτότητα, η κοινωνική δικαιοσύνη, η πολιτική κριτική και ο πολιτισμικός διάλογος. Οι σκηνοθέτες και οι θεατρικοί δημιουργοί αναζητούν συχνά πρωτοποριακές προσεγγίσεις και πειραματικές τεχνικές για να επικοινωνήσουν με το κοινό τους και να προκαλέσουν σκέψη και συζήτηση.

Το μηνιαίο σεμινάριο Ανάλυσης θεατρικών έργων και σκηνοθεσίας προσφέρει στους συμμετέχοντες ευρύτερη και βαθύτερη κατανόηση της δομής και της ανάλυσης των θεατρικών έργων και της σκηνοθεσίας. Επίσης, οι συμμετέχοντες αναπτύσσουν νέες δεξιότητες και τεχνικές που τους επιτρέπουν να αναλύουν και να ερμηνεύουν τα έργα με μεγαλύτερο βάθος. Το σεμινάριο παρέχει επιπλέον ένα δημιουργικό περιβάλλον όπου οι συμμετέχοντες μπορούν να εκφράσουν τις ιδέες τους και να αναπτύξουν τη δημιουργικότητά τους. Τέλος, η συμμετοχή στο σεμινάριο βοηθάει στην προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη των συμμετεχόντων, ενισχύοντας την αυτοπεποίθησή τους και βοηθώντας τους να ενισχύσουν το βιογραφικό τους στον τομέα του θεάτρου και της σκηνοθεσίας.


🎓 Υψηλό επίπεδο επιμόρφωσης με φυσικό ομιλητή (εισηγητή) και όχι με τυποποιημένες πλατφόρμες
👨‍🏫 Εξ αποστάσεως ζωντανή παρακολούθηση
💻 Δυνατότητα ετεροχρονισμένης παρακολούθησης των μαθημάτων όσες φορές και ό,τι ώρα θέλετε
📝 Δωρεάν πλούσιο επιμορφωτικό υλικό


• Εισαγωγή στη θεωρία του θεάτρου
• Ιστορικά στοιχεία θεάτρου
• Θεατρικά είδη
• Θεωρία και τεχνικές της υποκριτικής
• Η μεθοδολογία της θεατρολογικής μελέτης
• Η Θεατρική πράξη και το κείμενο
• Ανάλυση σκηνογραφίας και ενδυματολογίας
• Θέατρο και δημιουργική γραφή
• Πώς αναλύουμε ένα θεατρικό έργο;
• Υποκριτική και σκηνοθεσία
• Σενάριο και υπόθεση
• Αφηγηματικές τεχνικές και αφηγηματικοί τρόποι
• Λογοτεχνική και θεατρική αισθητική

Σημαντικό! Δεν απαιτούνται υποχρεωτικές εργασίες ή test κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου.


Το μηνιαίο σεμινάριο Ανάλυσης θεατρικών έργων και σκηνοθεσίας γίνεται 3 συνεχόμενες ώρες την εβδομάδα και έχει διάρκεια 1 μήνα (4 τρίωρα μαθήματα).


Με την ολοκλήρωση των συμμετοχών συγκροτούνται τα τμήματα και ξεκινάει το σεμινάριο.

💡 Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορέσετε να παρακολουθήσετε ζωντανά κάποιο/κάποια μαθήματα ή δε σας εξυπηρετεί η ημέρα/ώρα διεξαγωγής του σεμιναρίου, μπορείτε να παρακολουθήσετε ετεροχρονισμένα τα μαθήματα στον δικό σας χρόνο.Το κόστος συμμετοχής είναι 350 €
Για φοιτητές, ανέργους, πολύτεκνους, μονογονεϊκές οικογένειες, ΑΜΕΑ ή για όσους έχουν ετήσιο εισόδημα κάτω από 15.000 € το κόστος κατεβαίνει στα 320 €
💡 Για την κράτηση της θέσης σας, μπορείτε αν θέλετε, να καταβάλλετε το ποσό των 200 € ως προκαταβολή και το υπόλοιπο ποσό να το καταβάλλετε πριν την ημερομηνία έναρξης του σεμιναρίου.

🎁 ΜΕΓΑΛΟ ΔΩΡΟ!! Κάνοντας την εγγραφή σας στο Μηνιαίο σεμινάριο Ανάλυσης θεατρικών έργων και σκηνοθεσίας, σας χαρίζουμε ΟΛΑ τα δίδακτρα σε δωδεκάμηνο επιμορφωτικό σεμινάριο: Ανάλυσης θεατρικών έργων και σκηνοθεσίας για να το παρακολουθήσετε ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΩΡΕΑΝ και να λάβετε ένα ακόμη πιστοποιητικό παρακολούθησης. Επιπλέον στο δωδεκάμηνο επιμορφωτικό σεμινάριο: Ανάλυσης θεατρικών έργων και σκηνοθεσίας έχετε τη δυνατότητα συμμετοχής σε εξετάσεις πιστοποίησης προκειμένου να λάβετε πιστοποιητικό από τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΕΥΔΟΚΙΜΟΣ για μεγαλύτερη ενίσχυση του βιογραφικού σας στην αγορά εργασίας.

💡 Η προσφορά ισχύει μέχρι την κάλυψη των θέσεων. Δηλώστε εγκαίρως τη συμμετοχή σας για να προλάβετε!
💡 Η κράτηση της θέσης στην τιμή προσφοράς εξασφαλίζεται με την καταβολή του κόστους συμμετοχής.


📜 Λαμβάνετε πιστοποιητικό από τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΕΥΔΟΚΙΜΟΣ (αποστέλλεται στο e-mail σας)

Καλέστε μας στο 2102205040 για περισσότερες πληροφορίες
ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας.

Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Κωδικός φόρμας: 3.547


Εγγυήσεις ποιότητας σε όλα τα σεμινάριά μας

☑️ Χιλιάδες σπουδαστές σε Ελλάδα, Κύπρο και εξωτερικό, εμπιστεύονται σε εμάς την επιμόρφωσή τους και την ενδυνάμωση του βιογραφικού τους στην αγορά εργασίας.
☑️ Συνολικά περισσότεροι από 380.000 followers ακολουθούν τις σελίδες μας στα social media, αναδεικνύοντάς μας στην κορυφή της προτίμησης τους.
☑️ Υψηλό επίπεδο επιμόρφωσης με κορυφαίους διδάσκοντες.
☑️ Άρτιος τεχνολογικός εξοπλισμός που διασφαλίζει την εξαιρετική ποιότητα streaming στα εξ αποστάσεως μαθήματα.
☑️ Βεβαιώσεις από πιστοποιημένους εκπαιδευτικούς φορείς