Εξάωρο σεμινάριο Τουριστικών

Εξάωρο σεμινάριο Τουριστικών

✔️ με φυσικό ομιλητή (εισηγητή) και όχι με τυποποιημένες πλατφόρμες
✔️ με εξ αποστάσεως ζωντανή (ή ετεροχρονισμένη) παρακολούθηση
✔️ με επιμορφωτικό υλικό
✔️ με Δωρεάν βεβαίωση παρακολούθησης
📣 Εξαιρετική προσφορά για εγγραφή 2 ατόμων (δείτε παρακάτω)


Κάθε χρόνο όλο και περισσότεροι επιλέγουν να εργαστούν στον τουριστικό κλάδο αναζητώντας ευκαιρίες απασχόλησης και επαγγελματικής εξέλιξης.
Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΕΥΔΟΚΙΜΟΣ έχει δημιουργήσει ένα ειδικά σχεδιασμένο εξ αποστάσεως ταχύρρυθμο σεμινάριο που παρέχει στον συμμετέχοντα όλα τα απαραίτητα εφόδια που χρειάζεται που θα τον βοηθήσει να αναπτύξει τις δεξιότητές και τις γνώσεις του στον τουριστικό τομέα.
Το εξάωρο σεμινάριο τουριστικών αποτελεί πολύτιμο εργαλείο για κάθε συμμετέχοντα που επιθυμεί να ξεχωρίσει στο ανταγωνιστικό περιβάλλον του τουρισμού. Μέσω της απόκτησης βασικών και προηγμένων δεξιοτήτων σε τομείς όπως η υποδοχή ξενοδοχειακών μονάδων, η εξυπηρέτηση πελατών και η οργάνωση επισιτιστικών επιχειρήσεων, ο συμμετέχων αποκτά την απαραίτητη γνώση που τον ετοιμάζει για τις προκλήσεις της τουριστικής σεζόν. Η εξοικείωσή του με τις τελευταίες τάσεις και πρακτικές στον τομέα του τουρισμού τον καθιστά περισσότερο ελκυστικό για κάθε δυνητικό εργοδότη.


Το εξάωρο σεμινάριο τουριστικών είναι απαραίτητο σε όσους επιθυμούν να εργαστούν ή εργάζονται ήδη στο χώρο της εστίασης, της υποδοχής ξενοδοχείου, της οργάνωσης επισιτιστικών επιχειρήσεων, της επικοινωνίας και της εξυπηρέτησης πελατών. Επιπλέον απευθύνεται σε όσους ενδιαφέρονται να εργαστούν στην καλοκαιρινή σεζόν, σε φοιτητές και απόφοιτους σχολών τουριστικών επαγγελμάτων, food and beverage managers, εργαζόμενους, ιδιοκτήτες επισιτιστικών επιχειρήσεων και σε κάθε ενήλικο ενδιαφερόμενο που επιθυμεί να ενισχύσει το βιογραφικό του στην αγορά εργασίας.


• Δομή λειτουργίας ξενοδοχείων
• Διοίκηση και υποδοχή ξενοδοχειακών μονάδων
• Νέες τεχνολογίες στις υπηρεσίες υποδοχής
• Κρατήσεις
• Μέθοδοι επικοινωνίας με πελάτες
• Εξυπηρέτηση πελατών
• Service (Σερβιτόρος και βοηθός σερβιτόρου)
• Marketing εξυπηρέτησης πελατών
• Τεχνικές εξυπηρέτησης πελατών δια ζώσης και εξ αποστάσεως
• Οργάνωση επισιτιστικών επιχειρήσεων
• Προσφορά συμπληρωματικών αγαθών και υπηρεσιών
• Διαχείριση παραπόνων


📅 Έναρξη: Με την ολοκλήρωση των συμμετοχών συγκροτούνται τα τμήματα και ξεκινάει το σεμινάριο.
🕓 Διάρκεια σεμιναρίου: 6 συνεχόμενες ώρες
✔️ Εάν δεν σας εξυπηρετεί η μέρα και ώρα του σεμιναρίου, έχετε τη δυνατότητα να το παρακολουθήσετε ετεροχρονισμένα όποτε θέλετε.


Κόστος συμμετοχής:
📣 ΜΟΛΙΣ με 150 € για όσους συμπληρώσουν τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος (η συμπλήρωση της φόρμας δεν σας υποχρεώνει σε εγγραφή)!
📣 Εξαιρετική προσφορά: Γραφτείτε μαζί με 1 ακόμα άτομο της επιλογής σας και μοιραστείτε το παραπάνω κόστος συμμετοχής (δηλαδή πληρώνετε συνολικά 150 € και οι δύο μαζί αντί για 150 € ο καθένας!). Επιπλέον, ο κάθε συμμετέχοντας λαμβάνει ξεχωριστά ΔΩΡΕΑΝ βεβαίωση παρακολούθησης.

💡 Η προσφορά ισχύει μέχρι την κάλυψη των θέσεων. Δηλώστε εγκαίρως τη συμμετοχή σας για να προλάβετε!
💡 Η κράτηση της θέσης εξασφαλίζεται με την καταβολή του κόστους συμμετοχής.


ΔΩΡΕΑΝ βεβαίωση παρακολούθησης

Εγγυήσεις ποιότητας σε όλα τα σεμινάριά μας

☑️ Χιλιάδες σπουδαστές σε Ελλάδα, Κύπρο και εξωτερικό, εμπιστεύονται σε εμάς την επιμόρφωσή τους και την ενδυνάμωση του βιογραφικού τους στην αγορά εργασίας.
☑️ Συνολικά περισσότεροι από 380.000 followers ακολουθούν τις σελίδες μας στα social media, αναδεικνύοντάς μας στην κορυφή της προτίμησης τους.
☑️ Υψηλό επίπεδο επιμόρφωσης με κορυφαίους διδάσκοντες.
☑️ Άρτιος τεχνολογικός εξοπλισμός που διασφαλίζει την εξαιρετική ποιότητα streaming στα εξ αποστάσεως μαθήματα.
☑️ Βεβαιώσεις από πιστοποιημένους εκπαιδευτικούς φορείς