Εξάωρο σεμινάριο: Θετική ψυχολογία

Εξάωρο σεμινάριο: Θετική Ψυχολογία

✔️ με φυσικό ομιλητή (εισηγητή) και όχι με τυποποιημένες πλατφόρμες
✔️ με εξ αποστάσεως ζωντανή (ή ετεροχρονισμένη) παρακολούθηση
✔️ με επιμορφωτικό υλικό
✔️ με Δωρεάν βεβαίωση παρακολούθησης
📣 Εξαιρετική προσφορά για εγγραφή 2 ατόμων (δείτε παρακάτω)


Ο όρος θετική ψυχολογία συνοψίζει την προσέγγιση που εστιάζει στην ενίσχυση των θετικών στοιχείων της ανθρώπινης ψυχής και εμπειρίας. Στη σημερινή εποχή η προσέγγιση αυτή έχει μεγάλη σημασία, καθώς είναι περισσότερο από ποτέ αναγκαίο να κατανοήσουμε και να αξιοποιήσουμε τη δύναμη της θετικής σκέψης για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής μας και την αντιμετώπιση των προκλήσεων.
Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΕΥΔΟΚΙΜΟΣ έχει σχεδιάσει ένα εξειδικευμένο ζωντανό σεμινάριο θετικής ψυχολογίας διάρκειας 6 ωρών το οποίο στοχεύει στο να παρέχει τα εργαλεία που χρειαζόμαστε για να αντιμετωπίσουμε το άγχος, την κατάθλιψη και τις προκλήσεις της καθημερινότητας με εποικοδομητικό και αισιόδοξο τρόπο. Μέσω του σεμιναρίου ο συμμετέχων μαθαίνει να αναγνωρίζει και να ενισχύει τα θετικά στοιχεία της ζωής, όπως η αισιοδοξία, η ελπίδα, η ευγνωμοσύνη και η αυτοσυγχώρεση.
Με το εξάωρο σεμινάριο: Θετική ψυχολογία ο συμμετέχων μπορεί να αναπτύξει τα αντανακλαστικά εκείνα που θα τον βοηθήσουν να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά τις δυσκολίες, ενώ παράλληλα ενισχύει την ανθρώπινη ανθεκτικότητα και ευεξία. Ταυτόχρονα θα κατανοήσει τη δύναμη της ανάπτυξης ισχυρών σχέσεων, της ανακάλυψης των εσωτερικών μας δυνάμεων με στόχο να αποκτήσει περισσότερη αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα.


Το εξάωρο σεμινάριο: Θετική ψυχολογία είναι απαραίτητο σε ψυχολόγους, ψυχίατρους, κοινωνικούς λειτουργούς και θεραπευτές που επιθυμούν να εμβαθύνουν στις θετικές προσεγγίσεις και εργαλεία της ψυχολογίας καθώς και σε εκπαιδευτικούς που επιθυμούν να προάγουν την ανάπτυξη της ευεξίας στους μαθητές τους. Απευθύνεται επίσης σε στελέχη επιχειρήσεων, διοικητικό προσωπικό, κάθε ενήλικο που ενδιαφέρεται για τα θέματα της θετικής ψυχολογίας και σε όσους επιθυμούν να ενισχύσουν το βιογραφικό τους στην αγορά εργασίας.


• Εισαγωγή στη Θετική Ψυχολογία
• Ορισμός και βασικές έννοιες της θετικής ψυχολογίας
• Αναγνώριση και ανάπτυξη θετικών σκέψεων
• Μέθοδοι για την αύξηση της αισιοδοξίας
• Κατανόηση του εαυτού και των δυνατοτήτων μας
• Τεχνικές για την ανακάλυψη και την ανάπτυξη της αυτοσυγχώρεσης
• Στρατηγικές για τη δημιουργία και τη διατήρηση θετικών σχέσεων
• Επικοινωνία και συνεργασία με άλλους με θετικό τρόπο.
• Τεχνικές για την ενίσχυση της ανθρώπινης ανθεκτικότητας
• Στρατηγικές για την αύξηση της ευεξίας και της ευτυχίας
• Εφαρμογές της Θετικής Ψυχολογίας
• Θετική ψυχολογία και ψυχοθεραπεία
• Θετική ψυχολογία στην εργασία


📅 Έναρξη: Με την ολοκλήρωση των συμμετοχών συγκροτούνται τα τμήματα και ξεκινάει το σεμινάριο.
🕓 Διάρκεια σεμιναρίου: 6 συνεχόμενες ώρες
✔️ Εάν δεν σας εξυπηρετεί η μέρα και ώρα του σεμιναρίου, έχετε τη δυνατότητα να το παρακολουθήσετε ετεροχρονισμένα όποτε θέλετε.


Κόστος συμμετοχής:
📣 ΜΟΛΙΣ με 150 € για όσους συμπληρώσουν τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος (η συμπλήρωση της φόρμας δεν σας υποχρεώνει σε εγγραφή)!
📣 Εξαιρετική προσφορά: Γραφτείτε μαζί με 1 ακόμα άτομο της επιλογής σας και μοιραστείτε το παραπάνω κόστος συμμετοχής (δηλαδή πληρώνετε συνολικά 150 € και οι δύο μαζί αντί για 150 € ο καθένας!). Επιπλέον, ο κάθε συμμετέχοντας λαμβάνει ξεχωριστά ΔΩΡΕΑΝ βεβαίωση παρακολούθησης.

💡 Η προσφορά ισχύει μέχρι την κάλυψη των θέσεων. Δηλώστε εγκαίρως τη συμμετοχή σας για να προλάβετε!
💡 Η κράτηση της θέσης εξασφαλίζεται με την καταβολή του κόστους συμμετοχής.


ΔΩΡΕΑΝ βεβαίωση παρακολούθησης

Εγγυήσεις ποιότητας σε όλα τα σεμινάριά μας

☑️ Χιλιάδες σπουδαστές σε Ελλάδα, Κύπρο και εξωτερικό, εμπιστεύονται σε εμάς την επιμόρφωσή τους και την ενδυνάμωση του βιογραφικού τους στην αγορά εργασίας.
☑️ Συνολικά περισσότεροι από 380.000 followers ακολουθούν τις σελίδες μας στα social media, αναδεικνύοντάς μας στην κορυφή της προτίμησης τους.
☑️ Υψηλό επίπεδο επιμόρφωσης με κορυφαίους διδάσκοντες.
☑️ Άρτιος τεχνολογικός εξοπλισμός που διασφαλίζει την εξαιρετική ποιότητα streaming στα εξ αποστάσεως μαθήματα.
☑️ Βεβαιώσεις από πιστοποιημένους εκπαιδευτικούς φορείς