Εξάωρο σεμινάριο: Σχολικός εκφοβισμός (Bullying): Πρόληψη και αντιμετώπιση

bullying Εξάωρο σεμινάριο: Σχολικός εκφοβισμός (Bullying): Πρόληψη και αντιμετώπιση

✔️ με φυσικό ομιλητή (εισηγητή) και όχι με τυποποιημένες πλατφόρμες
✔️ με εξ αποστάσεως ζωντανή (ή ετεροχρονισμένη) παρακολούθηση
✔️ με επιμορφωτικό υλικό
✔️ με Δωρεάν βεβαίωση παρακολούθησης
📣 Εξαιρετική προσφορά για εγγραφή 2 ατόμων (δείτε παρακάτω)


Ο εκφοβισμός, ή bullying, αποτελεί ένα σημαντικό και δυστυχώς διαδεδομένο πρόβλημα στον σύγχρονο κόσμο. Με την ανάπτυξη των κοινωνικών δικτύων και της τεχνολογίας, ο εκφοβισμός έχει επεκταθεί σε νέες διαστάσεις και έχει γίνει πιο δύσκολο να αντιμετωπιστεί.
Το εξάωρο σεμινάριο: Σχολικός εκφοβισμός (bullying): Πρόληψη και αντιμετώπιση προσφέρει μια εκτενή ανάλυση του σχολικού εκφοβισμού, συμπεριλαμβανομένων των διαφόρων μορφών εκφοβισμού, των αιτιών του και των επιπτώσεών του στους μαθητές. Οι συμμετέχοντες θα μάθουν πώς να αναγνωρίζουν τα σημάδια του εκφοβισμού στους μαθητές, συμπεριλαμβανομένων των φυσικών και συμπεριφορικών ενδείξεων ενώ ταυτόχρονα θα επιμορφωθούν σε δεξιότητες και τεχνικές που αφορούν την αντιμετώπιση του εκφοβισμού και των στρατηγικών επικοινωνίας και των παρεμβάσεων.
Ταυτόχρονα, οι συμμετέχοντες θα μάθουν πώς να παρέχουν αποτελεσματική υποστήριξη στα θύματα του εκφοβισμού και πώς να διασφαλίζουν ότι λαμβάνουν την αναγκαία βοήθεια. Θα μάθουν για τη σημασία της δημιουργίας φόρουμ και κοινοτήτων παρέμβασης που εργάζονται ενάντια στον εκφοβισμό, τόσο στο σχολείο όσο και στην ευρύτερη κοινότητα.
Συνολικά, το εξάωρο σεμινάριο: Σχολικός εκφοβισμός (bullying): Πρόληψη και αντιμετώπιση προσφέρει εμπεριστατωμένο πλαίσιο για την κατανόηση και την αντιμετώπιση ενός σοβαρού και επίκαιρου προβλήματος που επηρεάζει την εκπαιδευτική κοινότητα και την κοινωνία γενικότερα.


Το εξάωρο σεμινάριο: Σχολικός εκφοβισμός (bullying): Πρόληψη και αντιμετώπιση απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να επιμορφωθούν στις θεματικές ενότητες του αντικειμένου και να ενισχύσουν το βιογραφικό τους στην αγορά εργασίας. Είναι απαραίτητο σε εκπαιδευτικούς, γονείς και κηδεμόνες καθώς παρέχει τις απαραίτητες γνώσεις και εργαλεία για να αναγνωρίζουν, να προλαμβάνουν και να διαχειρίζονται αποτελεσματικά τον εκφοβισμό στο σχολικό περιβάλλον.


• Εισαγωγή στον σχολικό εκφοβισμό
• Αναγνώριση του σχολικού εκφοβισμού
• Διαδίκτυο, social media και νέες μορφές του bullying
• Πρόληψη του Εκφοβισμού
• Συνεργασία με τους γονείς
• Προαγωγή της συμπεριφοράς συνεργασίας και του σεβασμού
• Αντιμετώπιση του Εκφοβισμού


📅 Έναρξη: Με την ολοκλήρωση των συμμετοχών συγκροτούνται τα τμήματα και ξεκινάει το σεμινάριο.
🕓 Διάρκεια σεμιναρίου: 6 συνεχόμενες ώρες
✔️ Εάν δεν σας εξυπηρετεί η μέρα και ώρα του σεμιναρίου, έχετε τη δυνατότητα να το παρακολουθήσετε ετεροχρονισμένα όποτε θέλετε.


Κόστος συμμετοχής:
📣 ΜΟΛΙΣ με 150 € για όσους συμπληρώσουν τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος (η συμπλήρωση της φόρμας δεν σας υποχρεώνει σε εγγραφή)!
📣 Εξαιρετική προσφορά: Γραφτείτε μαζί με 1 ακόμα άτομο της επιλογής σας και μοιραστείτε το παραπάνω κόστος συμμετοχής (δηλαδή πληρώνετε συνολικά 150 € και οι δύο μαζί αντί για 150 € ο καθένας!). Επιπλέον, ο κάθε συμμετέχοντας λαμβάνει ξεχωριστά ΔΩΡΕΑΝ βεβαίωση παρακολούθησης.

💡 Η προσφορά ισχύει μέχρι την κάλυψη των θέσεων. Δηλώστε εγκαίρως τη συμμετοχή σας για να προλάβετε!
💡 Η κράτηση της θέσης εξασφαλίζεται με την καταβολή του κόστους συμμετοχής.


ΔΩΡΕΑΝ βεβαίωση παρακολούθησης

Εγγυήσεις ποιότητας σε όλα τα σεμινάριά μας

☑️ Χιλιάδες σπουδαστές σε Ελλάδα, Κύπρο και εξωτερικό, εμπιστεύονται σε εμάς την επιμόρφωσή τους και την ενδυνάμωση του βιογραφικού τους στην αγορά εργασίας.
☑️ Συνολικά περισσότεροι από 380.000 followers ακολουθούν τις σελίδες μας στα social media, αναδεικνύοντάς μας στην κορυφή της προτίμησης τους.
☑️ Υψηλό επίπεδο επιμόρφωσης με κορυφαίους διδάσκοντες.
☑️ Άρτιος τεχνολογικός εξοπλισμός που διασφαλίζει την εξαιρετική ποιότητα streaming στα εξ αποστάσεως μαθήματα.
☑️ Βεβαιώσεις από πιστοποιημένους εκπαιδευτικούς φορείς