Εξάωρο σεμινάριο Ελληνικής Μυθολογίας

Εξάωρο σεμινάριο Ελληνικής Μυθολογίας

✔️ με φυσικό ομιλητή (εισηγητή) και όχι με τυποποιημένες πλατφόρμες
✔️ με εξ αποστάσεως ζωντανή (ή ετεροχρονισμένη) παρακολούθηση
✔️ με επιμορφωτικό υλικό
✔️ με Δωρεάν βεβαίωση παρακολούθησης
📣 Εξαιρετική προσφορά για εγγραφή 2 ατόμων (δείτε παρακάτω)


Η αρχαία ελληνική μυθολογία διατηρεί μια σημαντική παρουσία και επίδραση στον σύγχρονο κόσμο, παρά το γεγονός ότι προέρχεται από έναν πολιτισμό που υπάρχει εδώ και χιλιάδες χρόνια. Υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους η ελληνική μυθολογία επηρεάζει τον σύγχρονο κόσμο από τη λογοτεχνία και την τέχνη έως την αξιοποίησή της στην εκπαίδευση.
Το εξάωρο σεμινάριο Ελληνικής μυθολογίας αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για τους συμμετέχοντες να εμβαθύνουν στον κόσμο των αρχαίων μύθων και να αποκτήσουν νέες γνώσεις. Μέσα από τη μυθολογία, οι συμμετέχοντες θα ανακαλύψουν τις βασικές αξίες, τις παραδόσεις και την ιστορία του αρχαίου ελληνικού πολιτισμού.
Ταυτόχρονα οι μύθοι προσφέρουν έναν κόσμο φαντασίας γεμάτο με περιπέτειες, θαύματα και θεϊκές παρεμβάσεις που μπορούν να εμπνεύσουν τη δημιουργικότητα και τη φαντασία των συμμετεχόντων ενώ η ανάλυση των μύθων συμβάλλει στην ανάπτυξη κριτικής σκέψης και την εκτίμηση των διαφορετικών εκδοχών και ερμηνειών τους.


Το εξάωρο σεμινάριο Ελληνικής μυθολογίας απευθύνεται σε όλους όσους ενδιαφέρονται να αποκτήσουν γνώσεις στην ελληνική μυθολογία καθώς και σε όσους ενδιαφέρονται να μάθουν περισσότερα για τον πλούτο των μύθων και των θρύλων που συνθέτουν τον πολιτισμό της αρχαίας Ελλάδας. Είναι απαραίτητο σε εκπαιδευτικούς ώστε να εμπλουτίσουν τις διδακτικές τους μεθόδους και να εντάξουν την ελληνική μυθολογία στα μαθήματά τους καθώς και σε όσους επιθυμούν να ενισχύσουν το βιογραφικό τους στην αγορά εργασίας.


• Εισαγωγικά στοιχεία στην ελληνική μυθολογία
• Πηγές και ρίζες της ελληνικής μυθολογίας
• Μυθολογία και κοινωνία
• Ελληνικές θεότητες
• Η εποχή των θεών και των ανθρώπων
• Η σημασία των ελληνικών μύθων
• Μηνύματα και αντιλήψεις της ελληνικής μυθολογίας


📅 Έναρξη: Με την ολοκλήρωση των συμμετοχών συγκροτούνται τα τμήματα και ξεκινάει το σεμινάριο.
🕓 Διάρκεια σεμιναρίου: 6 συνεχόμενες ώρες
✔️ Εάν δεν σας εξυπηρετεί η μέρα και ώρα του σεμιναρίου, έχετε τη δυνατότητα να το παρακολουθήσετε ετεροχρονισμένα όποτε θέλετε.


Κόστος συμμετοχής:
📣 ΜΟΛΙΣ με 150 € για όσους συμπληρώσουν τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος (η συμπλήρωση της φόρμας δεν σας υποχρεώνει σε εγγραφή)!
📣 Εξαιρετική προσφορά: Γραφτείτε μαζί με 1 ακόμα άτομο της επιλογής σας και μοιραστείτε το παραπάνω κόστος συμμετοχής (δηλαδή πληρώνετε συνολικά 150 € και οι δύο μαζί αντί για 150 € ο καθένας!). Επιπλέον, ο κάθε συμμετέχοντας λαμβάνει ξεχωριστά ΔΩΡΕΑΝ βεβαίωση παρακολούθησης.

💡 Η προσφορά ισχύει μέχρι την κάλυψη των θέσεων. Δηλώστε εγκαίρως τη συμμετοχή σας για να προλάβετε!
💡 Η κράτηση της θέσης εξασφαλίζεται με την καταβολή του κόστους συμμετοχής.


ΔΩΡΕΑΝ βεβαίωση παρακολούθησης

Εγγυήσεις ποιότητας σε όλα τα σεμινάριά μας

☑️ Χιλιάδες σπουδαστές σε Ελλάδα, Κύπρο και εξωτερικό, εμπιστεύονται σε εμάς την επιμόρφωσή τους και την ενδυνάμωση του βιογραφικού τους στην αγορά εργασίας.
☑️ Συνολικά περισσότεροι από 380.000 followers ακολουθούν τις σελίδες μας στα social media, αναδεικνύοντάς μας στην κορυφή της προτίμησης τους.
☑️ Υψηλό επίπεδο επιμόρφωσης με κορυφαίους διδάσκοντες.
☑️ Άρτιος τεχνολογικός εξοπλισμός που διασφαλίζει την εξαιρετική ποιότητα streaming στα εξ αποστάσεως μαθήματα.
☑️ Βεβαιώσεις από πιστοποιημένους εκπαιδευτικούς φορείς