Εξάωρο σεμινάριο: Αγχώδεις διαταραχές και κατάθλιψη

Εξάωρο σεμινάριο: Αγχώδεις διαταραχές και κατάθλιψη

✔️ με φυσικό ομιλητή (εισηγητή) και όχι με τυποποιημένες πλατφόρμες
✔️ με εξ αποστάσεως ζωντανή (ή ετεροχρονισμένη) παρακολούθηση
✔️ με επιμορφωτικό υλικό
✔️ με Δωρεάν βεβαίωση παρακολούθησης
📣 Εξαιρετική προσφορά για εγγραφή 2 ατόμων (δείτε παρακάτω)


Το άγχος και η κατάθλιψη αποτελούν δύο από τις πιο διαδεδομένες ψυχολογικές προκλήσεις στον σύγχρονο κόσμο. Η σύγχρονη ζωή χαρακτηρίζεται από γρήγορο ρυθμό, στρεβλώσεις στις σχέσεις, οικονομικές πιέσεις, κοινωνικά πρότυπα και τεχνολογικές επιδράσεις που μπορούν να οδηγήσουν σε αυξημένα επίπεδα άγχους και κατάθλιψης.
Το εξάωρο σεμινάριο: Αγχώδεις διαταραχές και κατάθλιψη προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία για τους συμμετέχοντες να εμβαθύνουν στον κόσμο του ψυχισμού και να αποκτήσουν τα εργαλεία και τις γνώσεις που απαιτούνται για την κατανόηση αυτών των προβλημάτων καθώς περιλαμβάνει μια εμπεριστατωμένη πραγμάτευση του αντικειμένου και των γενεσιουργών αιτιών του. Οι συμμετέχοντες θα κατανοήσουν τον τρόπο με τον οποίο οι διαταραχές άγχους και η κατάθλιψη επηρεάζουν τη ζωή των ανθρώπων και πώς μπορούν να αναγνωριστούν και να διαχειριστούν αποτελεσματικά.
Ταυτόχρονα οι συμμετέχοντες θα έρθουν σε επαφή με τις δεξιότητες αυτογνωσίας και αυτοφροντίδας, καθώς και με τεχνικές αντιμετώπισης του άγχους και της κατάθλιψης. Αυτές οι δεξιότητες είναι ζωτικής σημασίας για την προσωπική ανάπτυξη και τη διατήρηση της συναισθηματικής ευημερίας του ανθρώπου. Επιπλέον, το εξάωρο σεμινάριο: Αγχώδεις διαταραχές και κατάθλιψη μπορεί να αποτελέσει σημαντικό προσόν σε πολλούς επαγγελματικούς τομείς.


Το εξάωρο σεμινάριο: Αγχώδεις διαταραχές και κατάθλιψη είναι ιδιαίτερα χρήσιμο σε όσους επιθυμούν να επιμορφωθούν στις θεματικές ενότητες του αντικειμένου. Είναι απαραίτητο σε επαγγελματίες του ψυχικού τομέα όπως ψυχολόγους, ψυχιάτρους, κοινωνικούς λειτουργούς και θεραπευτές, σε εκπαιδευτικούς που επιθυμούν να κατανοήσουν τα σημάδια του άγχους και της κατάθλιψης στους μαθητές τους καθώς και σε όσους επιθυμούν να ενισχύσουν το βιογραφικό τους στην αγορά εργασίας.


• Εισαγωγή στις Αγχώδεις Διαταραχές και την Κατάθλιψη
• Αιτίες και Παράγοντες Κινδύνου
• Διάγνωση και Αξιολόγηση
• Θεραπευτικές Προσεγγίσεις
• Στρατηγικές Αυτοφροντίδας


📅 Έναρξη: Με την ολοκλήρωση των συμμετοχών συγκροτούνται τα τμήματα και ξεκινάει το σεμινάριο.
🕓 Διάρκεια σεμιναρίου: 6 συνεχόμενες ώρες
✔️ Εάν δεν σας εξυπηρετεί η μέρα και ώρα του σεμιναρίου, έχετε τη δυνατότητα να το παρακολουθήσετε ετεροχρονισμένα όποτε θέλετε.


Κόστος συμμετοχής:
📣 ΜΟΛΙΣ με 150 € για όσους συμπληρώσουν τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος (η συμπλήρωση της φόρμας δεν σας υποχρεώνει σε εγγραφή)!
📣 Εξαιρετική προσφορά: Γραφτείτε μαζί με 1 ακόμα άτομο της επιλογής σας και μοιραστείτε το παραπάνω κόστος συμμετοχής (δηλαδή πληρώνετε συνολικά 150 € και οι δύο μαζί αντί για 150 € ο καθένας!). Επιπλέον, ο κάθε συμμετέχοντας λαμβάνει ξεχωριστά ΔΩΡΕΑΝ βεβαίωση παρακολούθησης.

💡 Η προσφορά ισχύει μέχρι την κάλυψη των θέσεων. Δηλώστε εγκαίρως τη συμμετοχή σας για να προλάβετε!
💡 Η κράτηση της θέσης εξασφαλίζεται με την καταβολή του κόστους συμμετοχής.


ΔΩΡΕΑΝ βεβαίωση παρακολούθησης

Εγγυήσεις ποιότητας σε όλα τα σεμινάριά μας

☑️ Χιλιάδες σπουδαστές σε Ελλάδα, Κύπρο και εξωτερικό, εμπιστεύονται σε εμάς την επιμόρφωσή τους και την ενδυνάμωση του βιογραφικού τους στην αγορά εργασίας.
☑️ Συνολικά περισσότεροι από 380.000 followers ακολουθούν τις σελίδες μας στα social media, αναδεικνύοντάς μας στην κορυφή της προτίμησης τους.
☑️ Υψηλό επίπεδο επιμόρφωσης με κορυφαίους διδάσκοντες.
☑️ Άρτιος τεχνολογικός εξοπλισμός που διασφαλίζει την εξαιρετική ποιότητα streaming στα εξ αποστάσεως μαθήματα.
☑️ Βεβαιώσεις από πιστοποιημένους εκπαιδευτικούς φορείς