fbpx

Πιστοποιημένο σεμινάριο: Εγκληματολογία και ψυχολογία

Πιστοποιημένο εκπαιδευτικό σεμινάριο κατά το πρότυπο QTL της
ACTA – Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης

Εγκληματολογία και ψυχολογία - Εξ αποστάσεως επιμορφωτικό σεμινάριο
🏷️ Μόλις με 35 € / μήνα
⏱️ Διάρκεια: 2 ώρες την εβδομάδα για 10 μήνες
👨‍🏫 Με φυσικό ομιλητή (εισηγητή)
💻 Εξ αποστάσεως παρακολούθηση
📖 Δωρεάν επιμορφωτικό υλικό
🎓 Δυνατότητα έκδοσης πιστοποιητικού από την ACTA – Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
Κωδικός σεμιναρίου: 3.442


ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!! Το πιστοποιημένο σεμινάριο: Εγκληματολογία και ψυχολογία ΔΕΝ συγκρίνεται με αντίστοιχα σεμινάρια που τυχόν θα βρείτε στο διαδίκτυο και τα οποία είναι “ΚΟΝΣΕΡΒΕΣ”. Δεν περιλαμβάνει δηλαδή βιντεοσκοπημένα μαθήματα που έχουν γραφτεί πιθανώς πολλά χρόνια πριν και σας δίνουν παράλληλα παρωχημένες σημειώσεις και πρόχειρα powerpoint. Το σεμινάριο είναι “ΖΩΝΤΑΝΟ”, με live εισηγητή όπου έχετε την ευκαιρία να αλληλεπιδράτε απευθείας μαζί του, να συζητάτε τυχόν απορίες σας μαζί του και να έχετε τα οφέλη μιας φυσικής τάξης.

Το σεμινάριο διεξάγεται εξ αποστάσεως και το παρακολουθείτε από τον δικό σας χώρο ζωντανά, ενεργά, διαδραστικά και σε πραγματικό χρόνο (real time). Επιπλέον αν σας τύχει κάτι έκτακτο και χάσετε ένα ή και περισσότερα μαθήματα από το σεμινάριο που παρακολουθείτε ή θέλετε να ξαναδείτε τα προηγούμενα μαθήματα του δικού σας τμήματος, μπορείτε να τα παρακολουθείτε σε βίντεο όποτε και όσες φορές θέλετε! Ταυτόχρονα, σας παρέχεται πλούσιο επιμορφωτικό υλικό.


Το πιστοποιημένο σεμινάριο: Εγκληματολογία και ψυχολογία διεξάγεται από τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΕΥΔΟΚΙΜΟΣ που είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτικός φορέας κατά το πρότυπο QTL της ACTA – Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Οι εξετάσεις (οι οποίες είναι προαιρετικές) διενεργούνται από τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΕΥΔΟΚΙΜΟΣ

🎓 Πιστοποιημένο εκπαιδευτικό σεμινάριο κατά το πρότυπο QTL της ACTA – Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
🎓 Υψηλό επίπεδο επιμόρφωσης με φυσικό ομιλητή (εισηγητή) και όχι με τυποποιημένες πλατφόρμες
👨‍🏫 Εξ αποστάσεως ζωντανή παρακολούθηση
💻 Δυνατότητα ετεροχρονισμένης παρακολούθησης των μαθημάτων όσες φορές και ό,τι ώρα θέλετε
📝 Δωρεάν πλούσιο επιμορφωτικό υλικό


Το πιστοποιημένο σεμινάριο: Εγκληματολογία και ψυχολογία απευθύνεται σε όλους τους ενδιαφερόμενους από 18 ετών και άνω και είναι απαραίτητο σε αστυνομικούς, ψυχολόγους, φοιτητές ψυχολογίας, συμβούλους ψυχικής υγείας, εγκληματολόγους, ιατροδικαστές κ.λπ


Το πιστοποιημένο σεμινάριο: Εγκληματολογία και Ψυχολογία προσφέρει πολυδιάστατα οφέλη στον σπουδαστή, ενισχύοντας την επαγγελματική του κατάρτιση και το βιογραφικό του στην αγορά εργασίας. Το σεμινάριο παρέχει μια βαθιά γνώση των θεωριών και των πρακτικών που σχετίζονται με την εγκληματολογία και την ψυχολογία, επιτρέποντας στους σπουδαστές να κατανοήσουν τις αιτίες και τις συνέπειες της εγκληματικής συμπεριφοράς καθώς και τις ψυχολογικές διεργασίες που την επηρεάζουν.

Μέσα από το σεμινάριο οι σπουδαστές μαθαίνουν για τις ψυχολογικές, κοινωνικές και βιολογικές παραμέτρους που επηρεάζουν την ανθρώπινη δράση, και ειδικότερα την εγκληματική συμπεριφορά. Αυτή η γνώση είναι ζωτικής σημασίας για την ανάπτυξη της ενσυναίσθησης και της ικανότητας να κατανοούν τις διάφορες ψυχολογικές και κοινωνικές διεργασίες. Το σεμινάριο παρέχει επίσης στους σπουδαστές σημαντικές γνώσεις σχετικά με τις μεθόδους και τις τεχνικές για την ανάλυση δεδομένων, την ερμηνεία στατιστικών στοιχείων και την κριτική αξιολόγηση ερευνών. Αυτές οι δεξιότητες είναι πολύτιμες σε πολλούς επαγγελματικούς τομείς και μπορούν να εφαρμοστούν σε ποικίλα επαγγελματικά περιβάλλοντα.

Συνολικά, η παρακολούθηση του πιστοποιημένου σεμιναρίου Εγκληματολογίας και Ψυχολογίας προσφέρει έναν ευρύ φάσμα γνώσεων και δεξιοτήτων που ενισχύουν την επαγγελματική ανάπτυξη του σπουδαστή. Παρέχει τα εργαλεία για να αντιμετωπίσει σύνθετες προκλήσεις, να συμβάλει στην πρόληψη και την παρέμβαση σε εγκληματικές δραστηριότητες, και να κατανοήσει βαθύτερα τις ανθρώπινες συμπεριφορές και τις κοινωνικές δομές που τις επηρεάζουν.


• Εισαγωγικά στοιχεία για την επιστήμη της εγκληματολογίας
• Η εγκληματολογία και οι κοινωνικές επιστήμες
• Βασικές διακρίσεις των εγκλημάτων
• Εγκληματολογική έρευνα, ανάκριση και ανίχνευση ψεύδους
• Η ψυχολογική πλευρά του εγκλήματος
• Ο ρόλος του ψυχολόγου
• Η γλώσσα του σώματος
• Εγκληματικό προφίλ και τυπολογίες
• Σύνδρομο του Οθέλλου
• Σύνδρομο της Στοκχόλμης
• Σύνδρομο Μινχάουζεν
• Δράστες και θύματα
• Αξιοπιστία στοιχείων του εγκλήματος: Ενδείξεις και αποδείξεις
• Εγκλήματα που συγκλόνισαν: μελέτες περίπτωσης και ανάλυση
• Τόπος εγκλήματος και αυτοψία
• Cyber Crime (έγκλημα στο διαδίκτυο) και νέες προσεγγίσεις
• Επικοινωνία και διαχείριση υποθέσεων
• Επιστημονική μεθοδολογία

Σημαντικό! Δεν απαιτούνται υποχρεωτικές εργασίες ή test κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου.


Το πιστοποιημένο σεμινάριο: Εγκληματολογία και ψυχολογία γίνεται 2 συνεχόμενες ώρες την εβδομάδα και έχει διάρκεια 10 μήνες (40 δίωρα μαθήματα).


Το πιστοποιημένο σεμινάριο: Εγκληματολογία και ψυχολογία ξεκινά με την ολοκλήρωση του χρονικού ορίου συμμετοχής (το οποίο αναγράφεται στο πάνω μέρος της παρούσας σελίδας) όπου κατόπιν κοινής συνεννοήσεως με τους εγγεγραμμένους σπουδαστές ορίζονται οι μέρες και ώρες διεξαγωγής ώστε να εξυπηρετούνται όλοι οι συμμετέχοντες.

💡 Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορέσετε να συνεχίσετε την παρακολούθηση του σεμιναρίου, δεν υποχρεούστε να πληρώσετε τους μήνες που δεν θα παρακολουθήσετε.


Εγγραφή:
Δωρεάν

Μηνιαία Δίδακτρα:
Μόλις 35 € / μήνα
Ισχύουν επιπλέον εκπτώσεις:
• Για early entry
• Για προεξόφληση διδάκτρων
Συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος που θα βρείτε παρακάτω για να ενημερωθείτε!

💡 Η προσφορά ισχύει μέχρι την κάλυψη των θέσεων. Δηλώστε εγκαίρως τη συμμετοχή σας για να προλάβετε!
💡 Η κράτηση της θέσης στην τιμή προσφοράς εξασφαλίζεται με την καταβολή του 1ου μήνα των διδάκτρων.


📜 1η επιλογή: Να λάβετε Δωρεάν βεβαίωση παρακολούθησης από τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΕΥΔΟΚΙΜΟΣ (αποστέλλεται στο e-mail σας).

📜 2η επιλογή: Να συμμετάσχετε σε εξετάσεις αξιολόγησης (με χρέωση στα 180 €), προκειμένου να ενισχύσετε το βιογραφικό σας στην αγορά εργασίας και να λάβετε τα παρακάτω δύο αποδεικτικά (αποστέλλονται στο e-mail σας):
1. Πιστοποιητικό με αναλυτική βαθμολογία από τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΕΥΔΟΚΙΜΟΣ
2. Βεβαίωση αναγνωρισμένης πιστοποίησης επιπέδου Advanced από την ACTA – Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης

🎁 Οι σπουδαστές που συμμετέχουν στις εξετάσεις, λαμβάνουν επιπλέον ΔΩΡΟ έκπληξη!
🏅 Οι σπουδαστές που αριστεύουν στις εξετάσεις πιστοποίησης λαμβάνουν ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ για ακόμα μεγαλύτερη ενίσχυση του βιογραφικού τους.

Καλέστε μας στο 2102205040 για περισσότερες πληροφορίες
ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας.

Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Κωδικός φόρμας: 3.442


Εγγυήσεις ποιότητας σε όλα τα σεμινάριά μας

☑️ Χιλιάδες σπουδαστές σε Ελλάδα, Κύπρο και εξωτερικό, εμπιστεύονται σε εμάς την επιμόρφωσή τους και την ενδυνάμωση του βιογραφικού τους στην αγορά εργασίας.
☑️ Συνολικά περισσότεροι από 380.000 followers ακολουθούν τις σελίδες μας στα social media, αναδεικνύοντάς μας στην κορυφή της προτίμησης τους.
☑️ Υψηλό επίπεδο επιμόρφωσης με κορυφαίους διδάσκοντες.
☑️ Άρτιος τεχνολογικός εξοπλισμός που διασφαλίζει την εξαιρετική ποιότητα streaming στα εξ αποστάσεως μαθήματα.
☑️ Βεβαιώσεις από πιστοποιημένους εκπαιδευτικούς φορείς