fbpx
Αστρονομία και αστροφυσική - Εξ αποστάσεως επιμορφωτικό πρόγραμμα (σεμινάριο)

Πιστοποιημένο σεμινάριο: Αστρονομία και αστροφυσική

Πιστοποιημένο εκπαιδευτικό σεμινάριο κατά το πρότυπο QTL της
ACTA – Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης

Αστρονομία και αστροφυσική - Εξ αποστάσεως επιμορφωτικό σεμινάριο
🏷️ Μόλις με 35 € / μήνα
⏱️ Διάρκεια: 2 ώρες την εβδομάδα για 10 μήνες
👨‍🏫 Με φυσικό ομιλητή (εισηγητή)
💻 Εξ αποστάσεως παρακολούθηση
📖 Δωρεάν επιμορφωτικό υλικό
🎓 Δυνατότητα έκδοσης πιστοποιητικού από την ACTA – Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
Κωδικός σεμιναρίου: 3.443


ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!! Το πιστοποιημένο σεμινάριο: Αστρονομία και αστροφυσική ΔΕΝ συγκρίνεται με αντίστοιχα σεμινάρια που τυχόν θα βρείτε στο διαδίκτυο και τα οποία είναι “ΚΟΝΣΕΡΒΕΣ”. Δεν περιλαμβάνει δηλαδή βιντεοσκοπημένα μαθήματα που έχουν γραφτεί πιθανώς πολλά χρόνια πριν και σας δίνουν παράλληλα παρωχημένες σημειώσεις και πρόχειρα powerpoint. Το σεμινάριο είναι “ΖΩΝΤΑΝΟ”, με live εισηγητή όπου έχετε την ευκαιρία να αλληλεπιδράτε απευθείας μαζί του, να συζητάτε τυχόν απορίες σας μαζί του και να έχετε τα οφέλη μιας φυσικής τάξης.

Το σεμινάριο διεξάγεται εξ αποστάσεως και το παρακολουθείτε από τον δικό σας χώρο ζωντανά, ενεργά, διαδραστικά και σε πραγματικό χρόνο (real time). Επιπλέον αν σας τύχει κάτι έκτακτο και χάσετε ένα ή και περισσότερα μαθήματα από το σεμινάριο που παρακολουθείτε ή θέλετε να ξαναδείτε τα προηγούμενα μαθήματα του δικού σας τμήματος, μπορείτε να τα παρακολουθείτε σε βίντεο όποτε και όσες φορές θέλετε! Ταυτόχρονα, σας παρέχεται πλούσιο επιμορφωτικό υλικό.


Το πιστοποιημένο σεμινάριο: Αστρονομία και αστροφυσική διεξάγεται από τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΕΥΔΟΚΙΜΟΣ που είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτικός φορέας κατά το πρότυπο QTL της ACTA – Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Οι εξετάσεις (οι οποίες είναι προαιρετικές) διενεργούνται από τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΕΥΔΟΚΙΜΟΣ

🎓 Πιστοποιημένο εκπαιδευτικό σεμινάριο κατά το πρότυπο QTL της ACTA – Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
🎓 Υψηλό επίπεδο επιμόρφωσης με φυσικό ομιλητή (εισηγητή) και όχι με τυποποιημένες πλατφόρμες
👨‍🏫 Εξ αποστάσεως ζωντανή παρακολούθηση
💻 Δυνατότητα ετεροχρονισμένης παρακολούθησης των μαθημάτων όσες φορές και ό,τι ώρα θέλετε
📝 Δωρεάν πλούσιο επιμορφωτικό υλικό


Δεν απαιτούνται ειδικές γνώσεις φυσικής
Το εξ αποστάσεως πιστοποιημένο σεμινάριο: Αστρονομία και αστροφυσική απευθύνεται σε όλους τους ενδιαφερόμενους από 18 ετών και άνω και είναι απαραίτητο σε φοιτητές φυσικής, χημείας, γεωλογίας κ.λπ.


Η παρακολούθηση του πιστοποιημένου σεμιναρίου αστρονομίας και αστροφυσικής προσφέρει πληθώρα οφελών για τους σπουδαστές. Αρχικά οι σπουδαστές αποκτούν μια βαθιά κατανόηση του σύμπαντος και των φαινομένων που το διέπουν, όπως οι μαύρες τρύπες, οι γαλαξίες, οι αστέρες και οι πλανήτες. Ενώ ταυτόχρονα το σεμινάριο περιλαμβάνει και την κατανόηση των τελευταίων ερευνητικών εξελίξεων και των νέων τεχνολογιών που χρησιμοποιούνται στην παρατήρηση και την ανάλυση του διαστήματος.
Επίσης το πιστοποιημένο σεμινάριο αστρονομίας και αστροφυσικής στοχεύει στην εξοικείωση των σπουδαστών με επιστημονικές μεθόδους και τεχνικές, όπως η ανάλυση δεδομένων από διαστημικές αποστολές. Αυτές οι δεξιότητες είναι εξαιρετικά χρήσιμες και σε άλλους επιστημονικούς κλάδους, όπως η φυσική, η χημεία και η μηχανική. Επιπλέον, οι σπουδαστές αναπτύσσουν κριτική σκέψη και δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων, καθώς η αστρονομία και η αστροφυσική απαιτούν την ικανότητα να αναλύουν πολύπλοκα δεδομένα και να καταλήγουν σε λογικά συμπεράσματα. Αυτές οι δεξιότητες είναι πολύτιμες όχι μόνο για μια καριέρα στην επιστήμη, αλλά και σε πολλούς άλλους επαγγελματικούς τομείς.


• Το αντικείμενο της αστρονομίας
• Τι μελετάει η αστροφυσική
• Τηλεσκόπια και μελέτη του σύμπαντος
• Το σύμπαν και η θέση μας σε αυτό
• Πως δημιουργήθηκε το σύμπαν;
• Διαστάσεις του σύμπαντος
• Ο χρόνος
• Σκοτεινή ενέργεια
• Γαλαξίες και άστρα
• Οι πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος και εξωπλανήτες
• Μαύρες τρύπες και σκουληκότρυπες
• Η συζήτηση για εξωγήινους πολιτισμούς
• Τεχνολογικές εξελίξεις που βοηθούν στην ανακάλυψη του σύμπαντος
• Διαστημικά ταξίδια
• Εκτιμήσεις για το μέλλον της ανθρωπότητας

Σημαντικό! Δεν απαιτούνται υποχρεωτικές εργασίες ή test κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου.


Το πιστοποιημένο σεμινάριο: Αστρονομία και αστροφυσική γίνεται 2 συνεχόμενες ώρες την εβδομάδα και έχει διάρκεια 10 μήνες (40 δίωρα μαθήματα).


Το πιστοποιημένο σεμινάριο: Αστρονομία και αστροφυσική ξεκινά με την ολοκλήρωση του χρονικού ορίου συμμετοχής (το οποίο αναγράφεται στο πάνω μέρος της παρούσας σελίδας) όπου κατόπιν κοινής συνεννοήσεως με τους εγγεγραμμένους σπουδαστές ορίζονται οι μέρες και ώρες διεξαγωγής ώστε να εξυπηρετούνται όλοι οι συμμετέχοντες.

💡 Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορέσετε να συνεχίσετε την παρακολούθηση του σεμιναρίου, δεν υποχρεούστε να πληρώσετε τους μήνες που δεν θα παρακολουθήσετε.


Εγγραφή:
Δωρεάν

Μηνιαία Δίδακτρα:
Μόλις 35 € / μήνα
Ισχύουν επιπλέον εκπτώσεις:
• Για early entry
• Για προεξόφληση διδάκτρων
Συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος που θα βρείτε παρακάτω για να ενημερωθείτε!

💡 Η προσφορά ισχύει μέχρι την κάλυψη των θέσεων. Δηλώστε εγκαίρως τη συμμετοχή σας για να προλάβετε!
💡 Η κράτηση της θέσης στην τιμή προσφοράς εξασφαλίζεται με την καταβολή του 1ου μήνα των διδάκτρων.


📜 1η επιλογή: Να λάβετε Δωρεάν βεβαίωση παρακολούθησης από τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΕΥΔΟΚΙΜΟΣ (αποστέλλεται στο e-mail σας).

📜 2η επιλογή: Να συμμετάσχετε σε εξετάσεις αξιολόγησης (με χρέωση στα 180 €), προκειμένου να ενισχύσετε το βιογραφικό σας στην αγορά εργασίας και να λάβετε τα παρακάτω δύο αποδεικτικά (αποστέλλονται στο e-mail σας):
1. Πιστοποιητικό με αναλυτική βαθμολογία από τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΕΥΔΟΚΙΜΟΣ
2. Βεβαίωση αναγνωρισμένης πιστοποίησης επιπέδου Advanced από την ACTA – Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης

🎁 Οι σπουδαστές που συμμετέχουν στις εξετάσεις, λαμβάνουν επιπλέον ΔΩΡΟ έκπληξη!
🏅 Οι σπουδαστές που αριστεύουν στις εξετάσεις πιστοποίησης λαμβάνουν ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ για ακόμα μεγαλύτερη ενίσχυση του βιογραφικού τους.

Καλέστε μας στο 2102205040 για περισσότερες πληροφορίες
ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας.

Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Κωδικός φόρμας: 3.443


Αστρονομία και αστροφυσική - Εξ αποστάσεως επιμορφωτικό πρόγραμμα (σεμινάριο)

Εγγυήσεις ποιότητας σε όλα τα σεμινάριά μας

☑️ Χιλιάδες σπουδαστές σε Ελλάδα, Κύπρο και εξωτερικό, εμπιστεύονται σε εμάς την επιμόρφωσή τους και την ενδυνάμωση του βιογραφικού τους στην αγορά εργασίας.
☑️ Συνολικά περισσότεροι από 380.000 followers ακολουθούν τις σελίδες μας στα social media, αναδεικνύοντάς μας στην κορυφή της προτίμησης τους.
☑️ Υψηλό επίπεδο επιμόρφωσης με κορυφαίους διδάσκοντες.
☑️ Άρτιος τεχνολογικός εξοπλισμός που διασφαλίζει την εξαιρετική ποιότητα streaming στα εξ αποστάσεως μαθήματα.
☑️ Βεβαιώσεις από πιστοποιημένους εκπαιδευτικούς φορείς