Μηνιαίο πιστοποιημένο σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών

Πιστοποιημένο εκπαιδευτικό σεμινάριο κατά το πρότυπο QTL της
ACTA – Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
Μηνιαίο πιστοποιημένο σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών
👨‍🏫 Με φυσικό ομιλητή (εισηγητή)
💻 Εξ αποστάσεως παρακολούθηση
📖 Δωρεάν επιμορφωτικό υλικό
🎓 Πιστοποιητικό επιμόρφωσης

Με την εγγραφή σας κερδίζετε ΔΩΡΟ αξίας άνω των 300 € !!!
Κωδικός σεμιναρίου: 3.544


Το μηνιαίο πιστοποιημένο σεμινάριο Πρώτων βοηθειών απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να αποκτήσουν τις απαραίτητες γνώσεις ώστε να μάθουν για την παροχή της άμεσης και αποτελεσματικής βοήθειας σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης. Είναι απαραίτητο σε γονείς, εκπαιδευτικούς και γενικότερα σε όλους τους ενδιαφερόμενους από 18 ετών και άνω που επιθυμούν να αποκτήσουν γνώσεις σε θέματα αντιμετώπισης ατυχημάτων και πρώτων βοηθειών.

Το σεμινάριο είναι επιμορφωτικού/θεωρητικού χαρακτήρα και δεν απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να γίνουν διασώστες, εκπαιδευτές πρώτων βοηθειών ή να δραστηριοποιηθούν επαγγελματικά στο αντικείμενο των πρώτων βοηθειών.


Το μηνιαίο πιστοποιημένο σεμινάριο Πρώτων βοηθειών διεξάγεται από τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΕΥΔΟΚΙΜΟΣ που είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτικός φορέας κατά το πρότυπο QTL της ACTA – Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.


Οι πρώτες βοήθειες είναι ζωτικής σημασίας, καθώς μπορούν να σώσουν ζωές και να μειώσουν τις επιπτώσεις τραυματισμών και ασθενειών σε κρίσιμες καταστάσεις. Με την αύξηση των ατυχημάτων, των φυσικών καταστροφών και των έκτακτων ιατρικών περιστατικών, η εκπαίδευση στις πρώτες βοήθειες γίνεται ολοένα και πιο αναγκαία για τους πολίτες όλων των ηλικιών και επαγγελμάτων.

Το μηνιαίο πιστοποιημένο σεμινάριο Πρώτων βοηθειών εξοπλίζει τους συμμετέχοντες με σημαντικές γνώσεις πάνω στις πρώτες βοήθειες. Επιπλέον οι συμμετέχοντες αποκτούν αυτοπεποίθηση και αίσθημα ευθύνης, καθώς μαθαίνουν πώς να ανταποκρίνονται με ψυχραιμία και αποτελεσματικότητα σε κρίσιμες καταστάσεις. Οι γνώσεις που αποκτούν συμβάλλουν επίσης στη δημιουργία ασφαλέστερων περιβαλλόντων στο σπίτι, στη δουλειά και συνολικά στην κοινωνία με στόχο οι συμμετέχοντες να ενισχύσουν το επαγγελματικό τους προφίλ, καθιστώντας τους πιο πολύτιμους για τους εργοδότες και τους οργανισμούς στους οποίους ανήκουν.

🎓 Μηνιαίο Πιστοποιημένο εκπαιδευτικό σεμινάριο κατά το πρότυπο QTL της ACTA – Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
🎓 Υψηλό επίπεδο επιμόρφωσης με φυσικό ομιλητή (εισηγητή) και όχι με τυποποιημένες πλατφόρμες
👨‍🏫 Εξ αποστάσεως ζωντανή παρακολούθηση
💻 Δυνατότητα ετεροχρονισμένης παρακολούθησης των μαθημάτων όσες φορές και ό,τι ώρα θέλετε
📝 Δωρεάν πλούσιο επιμορφωτικό υλικό


• Βασικές αρχές εκπαίδευσης παροχής πρώτων βοηθειών
• Εκπαίδευση πρώτων βοηθειών
• Σημαντικές περιπτώσεις που χρήζουν πρώτων βοηθειών
• Τροχαία Ατυχήματα
• Εκπαίδευση πρώτων βοηθειών σε βρέφη και ανήλικους
• Πρώτες Βοήθειες σε εργασιακό περιβάλλον: Οδηγός Εκπαιδευτή

Σημαντικό! Δεν απαιτούνται υποχρεωτικές εργασίες ή test κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου.


Το μηνιαίο πιστοποιημένο σεμινάριο Πρώτων βοηθειών γίνεται 3 συνεχόμενες ώρες την εβδομάδα και έχει διάρκεια 1 μήνα (4 τρίωρα μαθήματα).


Με την ολοκλήρωση των συμμετοχών συγκροτούνται τα τμήματα και ξεκινάει το σεμινάριο.

💡 Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορέσετε να παρακολουθήσετε ζωντανά κάποιο/κάποια μαθήματα ή δε σας εξυπηρετεί η ημέρα/ώρα διεξαγωγής του σεμιναρίου, μπορείτε να παρακολουθήσετε ετεροχρονισμένα τα μαθήματα στον δικό σας χρόνο.Το κόστος συμμετοχής είναι 350 €
Για φοιτητές, ανέργους, πολύτεκνους, μονογονεϊκές οικογένειες, ΑΜΕΑ ή για όσους έχουν ετήσιο εισόδημα κάτω από 15.000 € το κόστος κατεβαίνει στα 320 €
💡 Για την κράτηση της θέσης σας, μπορείτε αν θέλετε, να καταβάλλετε το ποσό των 200 € ως προκαταβολή και το υπόλοιπο ποσό να το καταβάλλετε πριν την ημερομηνία έναρξης του σεμιναρίου.

🎁 ΜΕΓΑΛΟ ΔΩΡΟ!! Κάνοντας την εγγραφή σας στο Μηνιαίο πιστοποιημένο σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών, σας χαρίζουμε ΟΛΑ τα δίδακτρα σε πεντάμηνο πιστοποιημένο σεμινάριο πρώτων βοηθειών για να το παρακολουθήσετε ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΩΡΕΑΝ και να λάβετε ένα ακόμη πιστοποιητικό παρακολούθησης. Επιπλέον στο πεντάμηνο πιστοποιημένο σεμινάριο πρώτων βοηθειών έχετε τη δυνατότητα συμμετοχής σε εξετάσεις πιστοποίησης προκειμένου να λάβετε βεβαίωση αναγνωρισμένης πιστοποίησης επιπέδου Advanced από την ACTA – Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης για μεγαλύτερη ενίσχυση του βιογραφικού σας στην αγορά εργασίας.


💡 Η προσφορά ισχύει μέχρι την κάλυψη των θέσεων. Δηλώστε εγκαίρως τη συμμετοχή σας για να προλάβετε!
💡 Η κράτηση της θέσης στην τιμή προσφοράς εξασφαλίζεται με την καταβολή του κόστους συμμετοχής.


📜 Λαμβάνετε τα παρακάτω δύο αποδεικτικά (αποστέλλονται στο e-mail σας):
1. Πιστοποιητικό από τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΕΥΔΟΚΙΜΟΣ (αποστέλλονται στο e-mail σας)
2. Βεβαίωση αναγνωρισμένης πιστοποίησης επιπέδου Advanced από την ACTA – Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης

Καλέστε μας στο 2102205040 για περισσότερες πληροφορίες
ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας.

Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Κωδικός φόρμας: 3.544


Εγγυήσεις ποιότητας σε όλα τα σεμινάριά μας

☑️ Χιλιάδες σπουδαστές σε Ελλάδα, Κύπρο και εξωτερικό, εμπιστεύονται σε εμάς την επιμόρφωσή τους και την ενδυνάμωση του βιογραφικού τους στην αγορά εργασίας.
☑️ Συνολικά περισσότεροι από 380.000 followers ακολουθούν τις σελίδες μας στα social media, αναδεικνύοντάς μας στην κορυφή της προτίμησης τους.
☑️ Υψηλό επίπεδο επιμόρφωσης με κορυφαίους διδάσκοντες.
☑️ Άρτιος τεχνολογικός εξοπλισμός που διασφαλίζει την εξαιρετική ποιότητα streaming στα εξ αποστάσεως μαθήματα.
☑️ Βεβαιώσεις από πιστοποιημένους εκπαιδευτικούς φορείς