Μηνιαίο πιστοποιημένο σεμινάριο Παιδοψυχολογίας

Πιστοποιημένο εκπαιδευτικό σεμινάριο κατά το πρότυπο QTL της
ACTA – Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
Μηνιαίο πιστοποιημένο σεμινάριο Παιδοψυχολογίας
👨‍🏫 Με φυσικό ομιλητή (εισηγητή)
💻 Εξ αποστάσεως παρακολούθηση
📖 Δωρεάν επιμορφωτικό υλικό
🎓 Πιστοποιητικό επιμόρφωσης

Με την εγγραφή σας κερδίζετε ΔΩΡΟ αξίας άνω των 300 € !!!
Κωδικός σεμιναρίου: 3.543


Το μηνιαίο πιστοποιημένο σεμινάριο Παιδοψυχολογίας απευθύνεται σε όλους όσοι ενδιαφέρονται να το παρακολουθήσουν, ενώ είναι απαραίτητο σε παιδοψυχολόγους, ψυχολόγους, κοινωνικούς λειτουργούς, εκπαιδευτικούς, παιδαγωγούς και άλλους ειδικούς που εργάζονται ή θέλουν να εργαστούν με παιδιά και εφήβους. Οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να μάθουν για τις διάφορες φάσεις της παιδικής ανάπτυξης, τις μεθόδους αξιολόγησης και τις στρατηγικές παρέμβασης για την αντιμετώπιση προβλημάτων συμπεριφοράς και συναισθηματικών δυσκολιών. Επιπλέον, θα εξερευνήσουν τις σύγχρονες θεωρίες και πρακτικές στην παιδοψυχολογία, αποκτώντας πολύτιμες δεξιότητες και εργαλεία για την υποστήριξη της ψυχολογικής υγείας και ανάπτυξης των παιδιών ενισχύοντας το βιογραφικό τους στην αγορά εργασίας


Το μηνιαίο πιστοποιημένο σεμινάριο Παιδοψυχολογίας διεξάγεται από τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΕΥΔΟΚΙΜΟΣ που είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτικός φορέας κατά το πρότυπο QTL της ACTA – Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.


Η παιδοψυχολογία στον σύγχρονο κόσμο παίζει κρίσιμο ρόλο στην κατανόηση και υποστήριξη της ψυχικής υγείας και ανάπτυξης των παιδιών. Με τις σύγχρονες κοινωνικές, τεχνολογικές και οικογενειακές δομές να αλλάζουν συνεχώς, οι παιδοψυχολόγοι αντιμετωπίζουν νέες προκλήσεις και ευκαιρίες.

Το μηνιαίο πιστοποιημένο σεμινάριο Παιδοψυχολογίας παρέχει γνώσεις για τις διάφορες φάσεις της παιδικής και εφηβικής ανάπτυξης, βοηθώντας τους συμμετέχοντες να κατανοήσουν καλύτερα τις ανάγκες και τις συμπεριφορές των παιδιών. Μέσω του μηνιαίου πιστοποιημένου σεμιναρίου Παιδοψυχολογίας, οι συμμετέχοντες μαθαίνουν αποτελεσματικές μεθόδους αξιολόγησης και παρέμβασης, οι οποίες μπορούν να εφαρμοστούν για την αντιμετώπιση προβλημάτων συμπεριφοράς και συναισθηματικών δυσκολιών.

Επιπλέον, αποκτούν πρακτικές δεξιότητες και εργαλεία που τους επιτρέπουν να υποστηρίζουν την ψυχολογική υγεία και την ολόπλευρη ανάπτυξη των παιδιών και ενισχύουν το βιογραφικό τους στην αγορά εργασίας.

🎓 Μηνιαίο Πιστοποιημένο εκπαιδευτικό σεμινάριο κατά το πρότυπο QTL της ACTA – Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
🎓 Υψηλό επίπεδο επιμόρφωσης με φυσικό ομιλητή (εισηγητή) και όχι με τυποποιημένες πλατφόρμες
👨‍🏫 Εξ αποστάσεως ζωντανή παρακολούθηση
💻 Δυνατότητα ετεροχρονισμένης παρακολούθησης των μαθημάτων όσες φορές και ό,τι ώρα θέλετε
📝 Δωρεάν πλούσιο επιμορφωτικό υλικό


• Εισαγωγικές παρατηρήσεις
• Η ανάπτυξη του παιδιού
• Ανάπτυξη της προσωπικότητας
• Οι διαταραχές στα παιδιά
• Η συμπεριφορά του παιδιού
• Αποκωδικοποιώντας τις συμπεριφορές του παιδιού
• Ανάπτυξη των δεξιοτήτων
• Ο ρόλος των γονέων: Τεχνικές σωστής διαπαιδαγώγησης

Σημαντικό! Δεν απαιτούνται υποχρεωτικές εργασίες ή test κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου.


Το μηνιαίο πιστοποιημένο σεμινάριο Παιδοψυχολογίας γίνεται 3 συνεχόμενες ώρες την εβδομάδα και έχει διάρκεια 1 μήνα (4 τρίωρα μαθήματα).


Με την ολοκλήρωση των συμμετοχών συγκροτούνται τα τμήματα και ξεκινάει το σεμινάριο.

💡 Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορέσετε να παρακολουθήσετε ζωντανά κάποιο/κάποια μαθήματα ή δε σας εξυπηρετεί η ημέρα/ώρα διεξαγωγής του σεμιναρίου, μπορείτε να παρακολουθήσετε ετεροχρονισμένα τα μαθήματα στον δικό σας χρόνο.Το κόστος συμμετοχής είναι 350 €
Για φοιτητές, ανέργους, πολύτεκνους, μονογονεϊκές οικογένειες, ΑΜΕΑ ή για όσους έχουν ετήσιο εισόδημα κάτω από 15.000 € το κόστος κατεβαίνει στα 320 €
💡 Για την κράτηση της θέσης σας, μπορείτε αν θέλετε, να καταβάλλετε το ποσό των 200 € ως προκαταβολή και το υπόλοιπο ποσό να το καταβάλλετε πριν την ημερομηνία έναρξης του σεμιναρίου.

🎁 ΜΕΓΑΛΟ ΔΩΡΟ!! Κάνοντας την εγγραφή σας στο Μηνιαίο πιστοποιημένο σεμινάριο Παιδοψυχολογίας, σας χαρίζουμε ΟΛΑ τα δίδακτρα σε δωδεκάμηνο πιστοποιημένο σεμινάριο παιδοψυχολογίας για να το παρακολουθήσετε ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΩΡΕΑΝ και να λάβετε ένα ακόμη πιστοποιητικό παρακολούθησης. Επιπλέον στο δωδεκάμηνο πιστοποιημένο σεμινάριο παιδοψυχολογίας έχετε τη δυνατότητα συμμετοχής σε εξετάσεις πιστοποίησης προκειμένου να λάβετε βεβαίωση αναγνωρισμένης πιστοποίησης επιπέδου Advanced από την ACTA – Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης για μεγαλύτερη ενίσχυση του βιογραφικού σας στην αγορά εργασίας.

💡 Η προσφορά ισχύει μέχρι την κάλυψη των θέσεων. Δηλώστε εγκαίρως τη συμμετοχή σας για να προλάβετε!
💡 Η κράτηση της θέσης στην τιμή προσφοράς εξασφαλίζεται με την καταβολή του κόστους συμμετοχής.


📜 Λαμβάνετε τα παρακάτω δύο αποδεικτικά (αποστέλλονται στο e-mail σας):
1. Πιστοποιητικό από τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΕΥΔΟΚΙΜΟΣ (αποστέλλονται στο e-mail σας)
2. Βεβαίωση αναγνωρισμένης πιστοποίησης επιπέδου Advanced από την ACTA – Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης

Καλέστε μας στο 2102205040 για περισσότερες πληροφορίες
ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας.

Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Κωδικός φόρμας: 3.543


Εγγυήσεις ποιότητας σε όλα τα σεμινάριά μας

☑️ Χιλιάδες σπουδαστές σε Ελλάδα, Κύπρο και εξωτερικό, εμπιστεύονται σε εμάς την επιμόρφωσή τους και την ενδυνάμωση του βιογραφικού τους στην αγορά εργασίας.
☑️ Συνολικά περισσότεροι από 380.000 followers ακολουθούν τις σελίδες μας στα social media, αναδεικνύοντάς μας στην κορυφή της προτίμησης τους.
☑️ Υψηλό επίπεδο επιμόρφωσης με κορυφαίους διδάσκοντες.
☑️ Άρτιος τεχνολογικός εξοπλισμός που διασφαλίζει την εξαιρετική ποιότητα streaming στα εξ αποστάσεως μαθήματα.
☑️ Βεβαιώσεις από πιστοποιημένους εκπαιδευτικούς φορείς