Μηνιαίο πιστοποιημένο σεμινάριο Μουσικής τεχνολογίας, παραγωγής και ηχοληψίας

Πιστοποιημένο εκπαιδευτικό σεμινάριο κατά το πρότυπο QTL της
ACTA – Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
Μηνιαίο πιστοποιημένο σεμινάριο Μουσικής τεχνολογίας, παραγωγής και ηχοληψίας
👨‍🏫 Με φυσικό ομιλητή (εισηγητή)
💻 Εξ αποστάσεως παρακολούθηση
📖 Δωρεάν επιμορφωτικό υλικό
🎓 Πιστοποιητικό επιμόρφωσης

Με την εγγραφή σας κερδίζετε ΔΩΡΟ αξίας άνω των 300 € !!!
Κωδικός σεμιναρίου: 3.542


Το μηνιαίο πιστοποιημένο σεμινάριο Μουσικής τεχνολογίας, Παραγωγής και Ηχοληψίας απευθύνεται σε όσους ενδιαφέρονται να εισέλθουν στον κόσμο της μουσικής παραγωγής. Ενδεικτικά, απευθύνεται σε όσους ενδιαφέρονται να γράψουν τη δική τους μουσική και να κάνουν μόνοι τους την μουσική παραγωγή με τη χρήση δικού τους εξοπλισμού ηχογράφησης. Μέσω του σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες αποκτούν πολύτιμη πρακτική εμπειρία και εξειδικευμένες γνώσεις, που τους επιτρέπουν να ενισχύσουν το βιογραφικό τους στην αγορά εργασίας.


Το μηνιαίο πιστοποιημένο σεμινάριο Μουσικής τεχνολογίας, Παραγωγής και Ηχοληψίας διεξάγεται από τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΕΥΔΟΚΙΜΟΣ που είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτικός φορέας κατά το πρότυπο QTL της ACTA – Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.


Το μηνιαίο πιστοποιημένο σεμινάριο Μουσικής τεχνολογίας, Παραγωγής και Ηχοληψίας παρέχει εκτεταμένη γνώση και κατανόηση των σύγχρονων τεχνολογιών και εξοπλισμού που χρησιμοποιούνται στη μουσική παραγωγή και ηχοληψία, επιτρέποντάς στους συμμετέχοντες να δημιουργούν επαγγελματικής ποιότητας ηχογραφήσεις. Μέσα από πρακτικές ασκήσεις, οι συμμετέχοντες αποκτούν εμπειρία στη χρήση λογισμικού παραγωγής μουσικής, κονσόλων ηχογράφησης και μικροφώνων, βελτιώνοντας τις τεχνικές τους δεξιότητες. Επιπλέον, το «Μηνιαίο πιστοποιημένο σεμινάριο Μουσικής τεχνολογίας, Παραγωγής και Ηχοληψίας» προσφέρει σημαντικές γνώσεις σχετικά με τις αρχές του ήχου και της ακουστικής, ενισχύοντας την ικανότητα των συμμετεχόντων να κατανοούν και να επιλύουν προβλήματα που προκύπτουν κατά τη διάρκεια της ηχογράφησης και της μίξης ενισχύοντας έτσι το βιογραφικό τους στην αγορά εργασίας.

🎓 Μηνιαίο Πιστοποιημένο εκπαιδευτικό σεμινάριο κατά το πρότυπο QTL της ACTA – Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
🎓 Υψηλό επίπεδο επιμόρφωσης με φυσικό ομιλητή (εισηγητή) και όχι με τυποποιημένες πλατφόρμες
👨‍🏫 Εξ αποστάσεως ζωντανή παρακολούθηση
💻 Δυνατότητα ετεροχρονισμένης παρακολούθησης των μαθημάτων όσες φορές και ό,τι ώρα θέλετε
📝 Δωρεάν πλούσιο επιμορφωτικό υλικό


• Ήχος
• Μικρόφωνα
• Κονσόλα ήχου
• Σήματα audio, καλώδια και βύσματα
• Το decibel
• Ισοσταθμιστές (equalizers)
• Επεξεργαστές δυναμικής περιοχής
• Reverbs
• Ψηφιακός ήχος
• MIDI
• Συστήματα media production βασισμένα σε λογισμικό και το project studio
• Σταθμοί εργασίας ψηφιακού ήχου και ολοκληρωμένες εφαρμογές παραγωγής μουσικής (DAWs)
• Ηχογράφηση ψηφιακού ήχου
• MIDI orchestration
• Mixing
• Dubbing και ήχος σε εικόνα
• Audio Mastering

Σημαντικό! Δεν απαιτούνται υποχρεωτικές εργασίες ή test κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου.


Το μηνιαίο πιστοποιημένο σεμινάριο Μουσικής τεχνολογίας, Παραγωγής και Ηχοληψίας γίνεται 3 συνεχόμενες ώρες την εβδομάδα και έχει διάρκεια 1 μήνα (4 τρίωρα μαθήματα).


Με την ολοκλήρωση των συμμετοχών συγκροτούνται τα τμήματα και ξεκινάει το σεμινάριο.

💡 Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορέσετε να παρακολουθήσετε ζωντανά κάποιο/κάποια μαθήματα ή δε σας εξυπηρετεί η ημέρα/ώρα διεξαγωγής του σεμιναρίου, μπορείτε να παρακολουθήσετε ετεροχρονισμένα τα μαθήματα στον δικό σας χρόνο.Το κόστος συμμετοχής είναι 350 €
Για φοιτητές, ανέργους, πολύτεκνους, μονογονεϊκές οικογένειες, ΑΜΕΑ ή για όσους έχουν ετήσιο εισόδημα κάτω από 15.000 € το κόστος κατεβαίνει στα 320 €
💡 Για την κράτηση της θέσης σας, μπορείτε αν θέλετε, να καταβάλλετε το ποσό των 200 € ως προκαταβολή και το υπόλοιπο ποσό να το καταβάλλετε πριν την ημερομηνία έναρξης του σεμιναρίου.

🎁 ΜΕΓΑΛΟ ΔΩΡΟ!! Κάνοντας την εγγραφή σας στο Μηνιαίο πιστοποιημένο σεμινάριο Μουσικής τεχνολογίας, παραγωγής και ηχοληψίας, σας χαρίζουμε ΟΛΑ τα δίδακτρα σε δεκατετράμηνο πιστοποιημένο σεμινάριο: Μουσική τεχνολογία, Παραγωγή και ηχοληψία για να το παρακολουθήσετε ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΩΡΕΑΝ και να λάβετε ένα ακόμη πιστοποιητικό παρακολούθησης. Επιπλέον στο δεκατετράμηνο πιστοποιημένο σεμινάριο: Μουσική τεχνολογία, Παραγωγή και ηχοληψία έχετε τη δυνατότητα συμμετοχής σε εξετάσεις πιστοποίησης προκειμένου να λάβετε βεβαίωση αναγνωρισμένης πιστοποίησης επιπέδου Advanced από την ACTA – Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης για μεγαλύτερη ενίσχυση του βιογραφικού σας στην αγορά εργασίας.

💡 Η προσφορά ισχύει μέχρι την κάλυψη των θέσεων. Δηλώστε εγκαίρως τη συμμετοχή σας για να προλάβετε!
💡 Η κράτηση της θέσης στην τιμή προσφοράς εξασφαλίζεται με την καταβολή του κόστους συμμετοχής.


📜 Λαμβάνετε τα παρακάτω δύο αποδεικτικά (αποστέλλονται στο e-mail σας):
1. Πιστοποιητικό από τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΕΥΔΟΚΙΜΟΣ (αποστέλλονται στο e-mail σας)
2. Βεβαίωση αναγνωρισμένης πιστοποίησης επιπέδου Advanced από την ACTA – Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης

Καλέστε μας στο 2102205040 για περισσότερες πληροφορίες
ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας.

Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Κωδικός φόρμας: 3.542


Εγγυήσεις ποιότητας σε όλα τα σεμινάριά μας

☑️ Χιλιάδες σπουδαστές σε Ελλάδα, Κύπρο και εξωτερικό, εμπιστεύονται σε εμάς την επιμόρφωσή τους και την ενδυνάμωση του βιογραφικού τους στην αγορά εργασίας.
☑️ Συνολικά περισσότεροι από 380.000 followers ακολουθούν τις σελίδες μας στα social media, αναδεικνύοντάς μας στην κορυφή της προτίμησης τους.
☑️ Υψηλό επίπεδο επιμόρφωσης με κορυφαίους διδάσκοντες.
☑️ Άρτιος τεχνολογικός εξοπλισμός που διασφαλίζει την εξαιρετική ποιότητα streaming στα εξ αποστάσεως μαθήματα.
☑️ Βεβαιώσεις από πιστοποιημένους εκπαιδευτικούς φορείς