Μηνιαίο πιστοποιημένο σεμινάριο Δημιουργικής γραφής

Πιστοποιημένο εκπαιδευτικό σεμινάριο κατά το πρότυπο QTL της
ACTA – Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
Μηνιαίο πιστοποιημένο σεμινάριο Δημιουργικής γραφής
👨‍🏫 Με φυσικό ομιλητή (εισηγητή)
💻 Εξ αποστάσεως παρακολούθηση
📖 Δωρεάν επιμορφωτικό υλικό
🎓 Πιστοποιητικό επιμόρφωσης

Με την εγγραφή σας κερδίζετε ΔΩΡΟ αξίας άνω των 300 € !!!
Κωδικός σεμιναρίου: 3.540


Το μηνιαίο πιστοποιημένο σεμινάριο Δημιουργικής γραφής απευθύνεται σε όλους τους ενδιαφερόμενους από 18 ετών και άνω που επιθυμούν να γνωρίσουν τον λογοτεχνικό κόσμο της αφήγησης και να πειραματιστούν στον δημιουργικό κόσμο της γραφής. Οδηγεί σε πιστοποίηση για ενδυνάμωση του βιογραφικού στην αγορά εργασίας.


Το μηνιαίο πιστοποιημένο σεμινάριο Δημιουργικής γραφής διεξάγεται από τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΕΥΔΟΚΙΜΟΣ που είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτικός φορέας κατά το πρότυπο QTL της ACTA – Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.


Η δημιουργική γραφή στον σύγχρονο κόσμο αναδεικνύεται ως ένα ισχυρό μέσο αυτοέκφρασης, επικοινωνίας και εναλλακτικής διαδικασίας σκέψης. Με την ανάπτυξη των ψηφιακών μέσων και των κοινωνικών δικτύων, η δημιουργική γραφή έχει επεκταθεί σε νέες διαστάσεις, ενθαρρύνοντας την ανταλλαγή ιδεών και τη δημιουργία κοινοτήτων.

Στο μηνιαίο πιστοποιημένο σεμινάριο Δημιουργικής γραφής, οι συμμετέχοντες αποκτούν δεξιότητες στη δημιουργία κειμένων και εκτελούν ασκήσεις που ενισχύουν τη φαντασία, τη δημιουργικότητα και την ικανότητα έκφρασης, ώστε να αναπτύξουν πρακτικές ικανότητες σε διάφορους τομείς. Πέραν των τεχνικών δεξιοτήτων, η δημιουργική γραφή ενθαρρύνει την αυτογνωσία και την εξερεύνηση των σκέψεων και των συναισθημάτων. Το σεμινάριο παρέχει ασφαλές περιβάλλον για να εκφράσουν οι συμμετέχοντες τις ιδέες και τις σκέψεις τους, ενθαρρύνοντας την ανταλλαγή απόψεων και την αμοιβαία μάθηση.

🎓 Μηνιαίο Πιστοποιημένο εκπαιδευτικό σεμινάριο κατά το πρότυπο QTL της ACTA – Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
🎓 Υψηλό επίπεδο επιμόρφωσης με φυσικό ομιλητή (εισηγητή) και όχι με τυποποιημένες πλατφόρμες
👨‍🏫 Εξ αποστάσεως ζωντανή παρακολούθηση
💻 Δυνατότητα ετεροχρονισμένης παρακολούθησης των μαθημάτων όσες φορές και ό,τι ώρα θέλετε
📝 Δωρεάν πλούσιο επιμορφωτικό υλικό


• Εισαγωγή: Η τέχνη της δημιουργικής γραφής
• Η Ιστορία της δημιουργικής γραφής μέσα από τα έργα μεγάλων συγγραφέων
• Το κείμενο ως ζωντανός οργανισμός
• Συγγραφικές πρακτικές-τεχνικές
• Αξιοποιώντας την εμπειρία
• Οι χαρακτήρες του έργου
• Η δόμηση της πλοκής: Τεχνικές Δόμησης
• “Λογοτεχνική σκηνοθεσία”
• Δημιουργικές εργασίες και πειραματισμοί γραφής από τους συμμετέχοντες του σεμιναρίου

Σημαντικό! Δεν απαιτούνται υποχρεωτικές εργασίες ή test κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου.


Το μηνιαίο πιστοποιημένο σεμινάριο Δημιουργικής γραφής γίνεται 3 συνεχόμενες ώρες την εβδομάδα και έχει διάρκεια 1 μήνα (4 τρίωρα μαθήματα).


Με την ολοκλήρωση των συμμετοχών συγκροτούνται τα τμήματα και ξεκινάει το σεμινάριο.

💡 Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορέσετε να παρακολουθήσετε ζωντανά κάποιο/κάποια μαθήματα ή δε σας εξυπηρετεί η ημέρα/ώρα διεξαγωγής του σεμιναρίου, μπορείτε να παρακολουθήσετε ετεροχρονισμένα τα μαθήματα στον δικό σας χρόνο.Το κόστος συμμετοχής είναι 350 €
Για φοιτητές, ανέργους, πολύτεκνους, μονογονεϊκές οικογένειες, ΑΜΕΑ ή για όσους έχουν ετήσιο εισόδημα κάτω από 15.000 € το κόστος κατεβαίνει στα 320 €
💡 Για την κράτηση της θέσης σας, μπορείτε αν θέλετε, να καταβάλλετε το ποσό των 200 € ως προκαταβολή και το υπόλοιπο ποσό να το καταβάλλετε πριν την ημερομηνία έναρξης του σεμιναρίου.

🎁 ΜΕΓΑΛΟ ΔΩΡΟ!! Κάνοντας την εγγραφή σας στο Μηνιαίο πιστοποιημένο σεμινάριο Δημιουργικής γραφής, σας χαρίζουμε ΟΛΑ τα δίδακτρα σε δεκατετράμηνο πιστοποιημένο σεμινάριο δημιουργικής γραφής για να το παρακολουθήσετε ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΩΡΕΑΝ και να λάβετε ένα ακόμη πιστοποιητικό παρακολούθησης. Επιπλέον στο δεκατετράμηνο πιστοποιημένο σεμινάριο δημιουργικής γραφής έχετε τη δυνατότητα συμμετοχής σε εξετάσεις πιστοποίησης προκειμένου να λάβετε βεβαίωση αναγνωρισμένης πιστοποίησης επιπέδου Advanced από την ACTA – Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης για μεγαλύτερη ενίσχυση του βιογραφικού σας στην αγορά εργασίας.

💡 Η προσφορά ισχύει μέχρι την κάλυψη των θέσεων. Δηλώστε εγκαίρως τη συμμετοχή σας για να προλάβετε!
💡 Η κράτηση της θέσης στην τιμή προσφοράς εξασφαλίζεται με την καταβολή του κόστους συμμετοχής.


📜 Λαμβάνετε τα παρακάτω δύο αποδεικτικά (αποστέλλονται στο e-mail σας):
1. Πιστοποιητικό από τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΕΥΔΟΚΙΜΟΣ (αποστέλλονται στο e-mail σας)
2. Βεβαίωση αναγνωρισμένης πιστοποίησης επιπέδου Advanced από την ACTA – Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης

Καλέστε μας στο 2102205040 για περισσότερες πληροφορίες
ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας.

Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Κωδικός φόρμας: 3.540


Εγγυήσεις ποιότητας σε όλα τα σεμινάριά μας

☑️ Χιλιάδες σπουδαστές σε Ελλάδα, Κύπρο και εξωτερικό, εμπιστεύονται σε εμάς την επιμόρφωσή τους και την ενδυνάμωση του βιογραφικού τους στην αγορά εργασίας.
☑️ Συνολικά περισσότεροι από 380.000 followers ακολουθούν τις σελίδες μας στα social media, αναδεικνύοντάς μας στην κορυφή της προτίμησης τους.
☑️ Υψηλό επίπεδο επιμόρφωσης με κορυφαίους διδάσκοντες.
☑️ Άρτιος τεχνολογικός εξοπλισμός που διασφαλίζει την εξαιρετική ποιότητα streaming στα εξ αποστάσεως μαθήματα.
☑️ Βεβαιώσεις από πιστοποιημένους εκπαιδευτικούς φορείς