Μηνιαίο πιστοποιημένο σεμινάριο Ανάλυσης παιδικού ιχνογραφήματος

Πιστοποιημένο εκπαιδευτικό σεμινάριο κατά το πρότυπο QTL της
ACTA – Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
Μηνιαίο πιστοποιημένο σεμινάριο Ανάλυσης παιδικού ιχνογραφήματος
👨‍🏫 Με φυσικό ομιλητή (εισηγητή)
💻 Εξ αποστάσεως παρακολούθηση
📖 Δωρεάν επιμορφωτικό υλικό
🎓 Πιστοποιητικό επιμόρφωσης

Με την εγγραφή σας κερδίζετε ΔΩΡΟ αξίας άνω των 300 € !!!
Κωδικός σεμιναρίου: 3.536


Το μηνιαίο πιστοποιημένο σεμινάριο Ανάλυσης Παιδικού Ιχνογραφήματος απευθύνεται σε επαγγελματίες που εργάζονται ή ενδιαφέρονται για τον τομέα της παιδικής ψυχολογίας, της παιδικής ανάπτυξης ή της εκπαίδευσης. Προορίζεται επίσης για ειδικούς παιδοψυχολόγους, κοινωνικούς λειτουργούς, εκπαιδευτικούς και άλλους επαγγελματίες που έρχονται σε επαφή με παιδιά και εφήβους. Στόχος του σεμιναρίου είναι η παροχή εξειδικευμένης εκπαίδευσης στον τομέα της ανάλυσης του παιδικού ιχνογραφήματος, που αποτελεί ένα σημαντικό εργαλείο για την αξιολόγηση, την κατανόηση και την αντιμετώπιση των παιδικών και εφηβικών δυσκολιών.


Το μηνιαίο πιστοποιημένο σεμινάριο Ανάλυσης Παιδικού Ιχνογραφήματος διεξάγεται από τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΕΥΔΟΚΙΜΟΣ που είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτικός φορέας κατά το πρότυπο QTL της ACTA – Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.


Το μηνιαίο πιστοποιημένο σεμινάριο Ανάλυσης Παιδικού Ιχνογραφήματος παρέχει στους συμμετέχοντες εξειδικευμένη γνώση και εκπαίδευση στην ανάλυση παιδικών ζωγραφιών, επιτρέποντάς τους να κατανοήσουν καλύτερα τη συμπεριφορά και τις ανάγκες των παιδιών. Επιπλέον, βοηθά στην ανάπτυξη δεξιοτήτων αξιολόγησης και διαχείρισης παιδικών θεμάτων, καθώς και στην αναγνώριση ενδεχόμενων προβλημάτων ή δυσκολιών στην ανάπτυξη των παιδιών. Τέλος, παρέχει μια πλατφόρμα για ανταλλαγή γνώσεων και εμπειριών μεταξύ ενδιαφερομένων στον τομέα της παιδικής ψυχολογίας, προωθώντας τη συνεργασία και την επαγγελματική ανάπτυξη. Συνολικά, το σεμινάριο προσφέρει ένα πλήρες πακέτο γνώσεων και εργαλείων για την ανάλυση και την υποστήριξη της παιδικής ανάπτυξης και ευημερίας.

🎓 Μηνιαίο Πιστοποιημένο εκπαιδευτικό σεμινάριο κατά το πρότυπο QTL της ACTA – Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
🎓 Υψηλό επίπεδο επιμόρφωσης με φυσικό ομιλητή (εισηγητή) και όχι με τυποποιημένες πλατφόρμες
👨‍🏫 Εξ αποστάσεως ζωντανή παρακολούθηση
💻 Δυνατότητα ετεροχρονισμένης παρακολούθησης των μαθημάτων όσες φορές και ό,τι ώρα θέλετε
📝 Δωρεάν πλούσιο επιμορφωτικό υλικό


• Εισαγωγή στο παιδικό ιχνογράφημα
• Η εξέλιξη του παιδικού ιχνογραφήματος – τα στάδια
• Η χρήση του διαθέσιμου υλικού από τα παιδιά
• Ψυχοπαιδαγωγική προσέγγιση του παιδιού μέσα από το ιχνογράφημα
• Κοινωνιολογική προσέγγιση του παιδικού ιχνογραφήματος
• Η ερμηνεία της παιδικής σκέψης στην πράξη

Σημαντικό! Δεν απαιτούνται υποχρεωτικές εργασίες ή test κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου.


Το μηνιαίο πιστοποιημένο σεμινάριο Ανάλυσης Παιδικού Ιχνογραφήματος γίνεται 3 συνεχόμενες ώρες την εβδομάδα και έχει διάρκεια 1 μήνα (4 τρίωρα μαθήματα).


Με την ολοκλήρωση των συμμετοχών συγκροτούνται τα τμήματα και ξεκινάει το σεμινάριο.

💡 Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορέσετε να παρακολουθήσετε ζωντανά κάποιο/κάποια μαθήματα ή δε σας εξυπηρετεί η ημέρα/ώρα διεξαγωγής του σεμιναρίου, μπορείτε να παρακολουθήσετε ετεροχρονισμένα τα μαθήματα στον δικό σας χρόνο.Το κόστος συμμετοχής είναι 350 €
Για φοιτητές, ανέργους, πολύτεκνους, μονογονεϊκές οικογένειες, ΑΜΕΑ ή για όσους έχουν ετήσιο εισόδημα κάτω από 15.000 € το κόστος κατεβαίνει στα 320 €
💡 Για την κράτηση της θέσης σας, μπορείτε αν θέλετε, να καταβάλλετε το ποσό των 200 € ως προκαταβολή και το υπόλοιπο ποσό να το καταβάλλετε πριν την ημερομηνία έναρξης του σεμιναρίου.

🎁 ΜΕΓΑΛΟ ΔΩΡΟ!! Κάνοντας την εγγραφή σας στο Μηνιαίο πιστοποιημένο σεμινάριο Ανάλυσης παιδικού ιχνογραφήματος, σας χαρίζουμε ΟΛΑ τα δίδακτρα σε εξάμηνο πιστοποιημένο σεμινάριο ανάλυσης παιδικού ιχνογραφήματος για να το παρακολουθήσετε ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΩΡΕΑΝ και να λάβετε ένα ακόμη πιστοποιητικό παρακολούθησης. Επιπλέον στο εξάμηνο πιστοποιημένο σεμινάριο ανάλυσης παιδικού ιχνογραφήματος έχετε τη δυνατότητα συμμετοχής σε εξετάσεις πιστοποίησης προκειμένου να λάβετε βεβαίωση αναγνωρισμένης πιστοποίησης επιπέδου Advanced από την ACTA – Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης για μεγαλύτερη ενίσχυση του βιογραφικού σας στην αγορά εργασίας.

💡 Η προσφορά ισχύει μέχρι την κάλυψη των θέσεων. Δηλώστε εγκαίρως τη συμμετοχή σας για να προλάβετε!
💡 Η κράτηση της θέσης στην τιμή προσφοράς εξασφαλίζεται με την καταβολή του κόστους συμμετοχής.


📜 Λαμβάνετε τα παρακάτω δύο αποδεικτικά (αποστέλλονται στο e-mail σας):
1. Πιστοποιητικό από τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΕΥΔΟΚΙΜΟΣ (αποστέλλονται στο e-mail σας)
2. Βεβαίωση αναγνωρισμένης πιστοποίησης επιπέδου Advanced από την ACTA – Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης

Καλέστε μας στο 2102205040 για περισσότερες πληροφορίες
ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας.

Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Κωδικός φόρμας: 3.536


Εγγυήσεις ποιότητας σε όλα τα σεμινάριά μας

☑️ Χιλιάδες σπουδαστές σε Ελλάδα, Κύπρο και εξωτερικό, εμπιστεύονται σε εμάς την επιμόρφωσή τους και την ενδυνάμωση του βιογραφικού τους στην αγορά εργασίας.
☑️ Συνολικά περισσότεροι από 380.000 followers ακολουθούν τις σελίδες μας στα social media, αναδεικνύοντάς μας στην κορυφή της προτίμησης τους.
☑️ Υψηλό επίπεδο επιμόρφωσης με κορυφαίους διδάσκοντες.
☑️ Άρτιος τεχνολογικός εξοπλισμός που διασφαλίζει την εξαιρετική ποιότητα streaming στα εξ αποστάσεως μαθήματα.
☑️ Βεβαιώσεις από πιστοποιημένους εκπαιδευτικούς φορείς