Μηνιαίο σεμινάριο Σκηνοθεσίας

Εξ αποστάσεως επιμορφωτικό σεμινάριο
Μηνιαίο σεμινάριο Σκηνοθεσίας
👨‍🏫 Με φυσικό ομιλητή (εισηγητή)
💻 Εξ αποστάσεως παρακολούθηση
📖 Δωρεάν επιμορφωτικό υλικό
🎓 Πιστοποιητικό επιμόρφωσης

Με την εγγραφή σας κερδίζετε ΔΩΡΟ αξίας άνω των 300 € !!!
Κωδικός σεμιναρίου: 3.560


Το μηνιαίο σεμινάριο Σκηνοθεσίας απευθύνεται σε επαγγελματίες σκηνοθέτες, σπουδαστές κινηματογράφου, θεάτρου και άλλων παραστατικών τεχνών, καθώς και σε οποιονδήποτε ενδιαφέρεται να αποκτήσει ή να βελτιώσει τις γνώσεις και τις δεξιότητές του στον τομέα της σκηνοθεσίας για να ενισχύσει το βιογραφικό του στην αγορά εργασίας. Το μηνιαίο σεμινάριο Σκηνοθεσίας είναι ιδανικό για όσους θέλουν να κατανοήσουν τις βασικές και προχωρημένες τεχνικές σκηνοθεσίας, να εξερευνήσουν την καλλιτεχνική και τεχνική πλευρά της δημιουργίας ενός έργου και να αναπτύξουν την προσωπική τους οπτική και αφηγηματική ικανότητα. Επίσης, είναι κατάλληλο για ηθοποιούς, σεναριογράφους και παραγωγούς που επιθυμούν να κατανοήσουν καλύτερα τη διαδικασία της σκηνοθεσίας για να συνεργαστούν πιο αποτελεσματικά με τους σκηνοθέτες και να εμπλουτίσουν τη συνολική τους καλλιτεχνική αντίληψη.


Η σκηνοθεσία σήμερα βρίσκεται σε μια περίοδο έντονης εξέλιξης και καινοτομίας, επηρεαζόμενη από την ταχεία ανάπτυξη της τεχνολογίας και τις μεταβαλλόμενες τάσεις στην καλλιτεχνική έκφραση. Οι σκηνοθέτες αξιοποιούν σύγχρονες τεχνικές, όπως τα ειδικά εφέ και την εικονική πραγματικότητα, για να δημιουργήσουν πρωτόγνωρες και εντυπωσιακές εμπειρίες για το κοινό.

Το μηνιαίο σεμινάριο Σκηνοθεσίας προσφέρει στους συμμετέχοντες σημαντική ευκαιρία να αποκτήσουν ολοκληρωμένες γνώσεις και δεξιότητες στον τομέα της σκηνοθεσίας, ενισχύοντας την καλλιτεχνική και επαγγελματική τους ανάπτυξη. Οι συμμετέχοντες μαθαίνουν τις βασικές και προχωρημένες τεχνικές σκηνοθεσίας, αναπτύσσουν την ικανότητά τους να δημιουργούν και να υλοποιούν την καλλιτεχνική τους σκέψη καθώς επίσης να εξοικειώνονται με την ενορχήστρωση της συνεργασίας με τους ηθοποιούς και το υπόλοιπο δημιουργικό και τεχνικό προσωπικό. Επιπλέον, το μηνιαίο σεμινάριο Σκηνοθεσίας παρέχει γνώσεις σχετικά με τη διαχείριση παραγωγών, την ανάλυση σεναρίου και τη δημιουργία storyboard, προσφέροντας μια σφαιρική κατανόηση της διαδικασίας παραγωγής.


🎓 Υψηλό επίπεδο επιμόρφωσης με φυσικό ομιλητή (εισηγητή) και όχι με τυποποιημένες πλατφόρμες
👨‍🏫 Εξ αποστάσεως ζωντανή παρακολούθηση
💻 Δυνατότητα ετεροχρονισμένης παρακολούθησης των μαθημάτων όσες φορές και ό,τι ώρα θέλετε
📝 Δωρεάν πλούσιο επιμορφωτικό υλικό


• Εισαγωγή στη σκηνοθεσία
• Ανάλυση σεναρίου
• Δημιουργία Storyboard
• Σκηνοθετική Οπτική και Στυλ
• Διεύθυνση ηθοποιών
• Τεχνικές κινηματογράφησης
• Φωτισμός και σκηνογραφία
• Ήχος και μουσική
• Μοντάζ
• Διαχείριση παραγωγής
• Σύγχρονες τεχνολογίες και καινοτομίες

Σημαντικό! Δεν απαιτούνται υποχρεωτικές εργασίες ή test κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου.


Το μηνιαίο σεμινάριο Σκηνοθεσίας γίνεται 3 συνεχόμενες ώρες την εβδομάδα και έχει διάρκεια 1 μήνα (4 τρίωρα μαθήματα).


Με την ολοκλήρωση των συμμετοχών συγκροτούνται τα τμήματα και ξεκινάει το σεμινάριο.

💡 Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορέσετε να παρακολουθήσετε ζωντανά κάποιο/κάποια μαθήματα ή δε σας εξυπηρετεί η ημέρα/ώρα διεξαγωγής του σεμιναρίου, μπορείτε να παρακολουθήσετε ετεροχρονισμένα τα μαθήματα στον δικό σας χρόνο.Το κόστος συμμετοχής είναι 350 €
Για φοιτητές, ανέργους, πολύτεκνους, μονογονεϊκές οικογένειες, ΑΜΕΑ ή για όσους έχουν ετήσιο εισόδημα κάτω από 15.000 € το κόστος κατεβαίνει στα 320 €
💡 Για την κράτηση της θέσης σας, μπορείτε αν θέλετε, να καταβάλλετε το ποσό των 200 € ως προκαταβολή και το υπόλοιπο ποσό να το καταβάλλετε πριν την ημερομηνία έναρξης του σεμιναρίου.

🎁 ΜΕΓΑΛΟ ΔΩΡΟ!! Κάνοντας την εγγραφή σας στο Μηνιαίο σεμινάριο Σκηνοθεσίας, σας χαρίζουμε ΟΛΑ τα δίδακτρα σε δεκάμηνο επιμορφωτικό σεμινάριο Σκηνοθεσίας για να το παρακολουθήσετε ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΩΡΕΑΝ και να λάβετε ένα ακόμη πιστοποιητικό παρακολούθησης. Επιπλέον στο δεκάμηνο επιμορφωτικό σεμινάριο Σκηνοθεσίας έχετε τη δυνατότητα συμμετοχής σε εξετάσεις πιστοποίησης προκειμένου να λάβετε πιστοποιητικό από τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΕΥΔΟΚΙΜΟΣ για μεγαλύτερη ενίσχυση του βιογραφικού σας στην αγορά εργασίας.

💡 Η προσφορά ισχύει μέχρι την κάλυψη των θέσεων. Δηλώστε εγκαίρως τη συμμετοχή σας για να προλάβετε!
💡 Η κράτηση της θέσης στην τιμή προσφοράς εξασφαλίζεται με την καταβολή του κόστους συμμετοχής.


📜 Λαμβάνετε πιστοποιητικό από τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΕΥΔΟΚΙΜΟΣ (αποστέλλεται στο e-mail σας)

Καλέστε μας στο 2102205040 για περισσότερες πληροφορίες
ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας.

Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Κωδικός φόρμας: 3.560


Εγγυήσεις ποιότητας σε όλα τα σεμινάριά μας

☑️ Χιλιάδες σπουδαστές σε Ελλάδα, Κύπρο και εξωτερικό, εμπιστεύονται σε εμάς την επιμόρφωσή τους και την ενδυνάμωση του βιογραφικού τους στην αγορά εργασίας.
☑️ Συνολικά περισσότεροι από 380.000 followers ακολουθούν τις σελίδες μας στα social media, αναδεικνύοντάς μας στην κορυφή της προτίμησης τους.
☑️ Υψηλό επίπεδο επιμόρφωσης με κορυφαίους διδάσκοντες.
☑️ Άρτιος τεχνολογικός εξοπλισμός που διασφαλίζει την εξαιρετική ποιότητα streaming στα εξ αποστάσεως μαθήματα.
☑️ Βεβαιώσεις από πιστοποιημένους εκπαιδευτικούς φορείς