Μηνιαίο σεμινάριο: Αυτισμός: Κατανόηση, εκπαίδευση, παρεμβάσεις, οικογένεια

Εξ αποστάσεως επιμορφωτικό σεμινάριο
Μηνιαίο σεμινάριο: Αυτισμός: Κατανόηση, εκπαίδευση, παρεμβάσεις, οικογένεια
👨‍🏫 Με φυσικό ομιλητή (εισηγητή)
💻 Εξ αποστάσεως παρακολούθηση
📖 Δωρεάν επιμορφωτικό υλικό
🎓 Πιστοποιητικό επιμόρφωσης

Με την εγγραφή σας κερδίζετε ΔΩΡΟ αξίας άνω των 300 € !!!
Κωδικός σεμιναρίου: 3.549


Το μηνιαίο σεμινάριο: Αυτισμός: Κατανόηση, εκπαίδευση, παρεμβάσεις, οικογένεια είναι απαραίτητο σε γονείς και φροντιστές παιδιών με αυτισμό, εκπαιδευτικούς και επαγγελματίες της υγείας, καθώς και φοιτητές. Οι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα να εμβαθύνουν στον αυτισμό, να αποκτήσουν νέες γνώσεις και δεξιότητες, και να μοιραστούν εμπειρίες και ιδέες με άλλους ενδιαφερόμενους. Απευθύνεται επίσης σε κάθε ενήλικο ενδιαφερόμενο που θέλει να ενισχύσει το βιογραφικό του στην αγορά εργασίας.


Ο αυτισμός αποτελεί ένα θέμα που έχει κεντρική σημασία στη σύγχρονη πραγματικότητα λόγω της αυξανόμενης επίγνωσης και ευαισθητοποίησης γύρω από αυτήν τη διαταραχή. Με την αύξηση της διάδοσης της πληροφόρησης μέσω των μέσων ενημέρωσης και του διαδικτύου, ο αυτισμός έχει γίνει πιο ορατός και κατανοητός από το ευρύ κοινό. Οι προσπάθειες για την προώθηση της ευαισθητοποίησης και της αποδοχής των ατόμων με αυτισμό έχουν αυξηθεί, με πολλούς ανθρώπους και οργανισμούς να εργάζονται για να δημιουργήσουν μια πιο φιλική και προσβάσιμη κοινότητα.

Το μηνιαίο σεμινάριο: Αυτισμός: Κατανόηση, εκπαίδευση, παρεμβάσεις, οικογένεια προσφέρει την ευκαιρία για την εμβάθυνση της γνώσης των σπουδαστών στον αυτισμό, αποκαλύπτοντας τα χαρακτηριστικά του, τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν τα παιδιά με αυτισμό και τις δυνατότητες που προσφέρει η κατανόηση της αναπτυξιακής διαταραχής.

Το σεμινάριο συμβάλλει στην ανάπτυξη δεξιοτήτων για την αλληλεπίδραση και την υποστήριξη ατόμων με αυτισμό, προάγει την καλύτερη επικοινωνία και κατανόηση μεταξύ των συμμετεχόντων, βοηθώντας τους συμμετέχοντες να επικοινωνούν αποτελεσματικά και να αντιλαμβάνονται τις ανάγκες των ατόμων με αυτισμό. Ταυτόχρονα βοηθάει στη διάδοση της ευαισθητοποίησης της κοινότητας για τον αυτισμό και τις ανάγκες των ατόμων του αυτιστικού φάσματος.


🎓 Υψηλό επίπεδο επιμόρφωσης με φυσικό ομιλητή (εισηγητή) και όχι με τυποποιημένες πλατφόρμες
👨‍🏫 Εξ αποστάσεως ζωντανή παρακολούθηση
💻 Δυνατότητα ετεροχρονισμένης παρακολούθησης των μαθημάτων όσες φορές και ό,τι ώρα θέλετε
📝 Δωρεάν πλούσιο επιμορφωτικό υλικό


• Εισαγωγή και ορισμοί
• Οι συμπεριφορές στον αυτισμό: Χαρακτηριστικά γνωρίσματα
• Τρόποι παρέμβασης στα άτομα με αυτισμό
• Παρέμβαση στα παιδιά του αυτιστικού φάσματος μέσω του παιχνιδιού

Σημαντικό! Δεν απαιτούνται υποχρεωτικές εργασίες ή test κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου.


Το μηνιαίο σεμινάριο: Αυτισμός: Κατανόηση, εκπαίδευση, παρεμβάσεις, οικογένεια γίνεται 3 συνεχόμενες ώρες την εβδομάδα και έχει διάρκεια 1 μήνα (4 τρίωρα μαθήματα).


Με την ολοκλήρωση των συμμετοχών συγκροτούνται τα τμήματα και ξεκινάει το σεμινάριο.

💡 Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορέσετε να παρακολουθήσετε ζωντανά κάποιο/κάποια μαθήματα ή δε σας εξυπηρετεί η ημέρα/ώρα διεξαγωγής του σεμιναρίου, μπορείτε να παρακολουθήσετε ετεροχρονισμένα τα μαθήματα στον δικό σας χρόνο.Το κόστος συμμετοχής είναι 350 €
Για φοιτητές, ανέργους, πολύτεκνους, μονογονεϊκές οικογένειες, ΑΜΕΑ ή για όσους έχουν ετήσιο εισόδημα κάτω από 15.000 € το κόστος κατεβαίνει στα 320 €
💡 Για την κράτηση της θέσης σας, μπορείτε αν θέλετε, να καταβάλλετε το ποσό των 200 € ως προκαταβολή και το υπόλοιπο ποσό να το καταβάλλετε πριν την ημερομηνία έναρξης του σεμιναρίου.

🎁 ΜΕΓΑΛΟ ΔΩΡΟ!! Κάνοντας την εγγραφή σας στο Μηνιαίο σεμινάριο: Αυτισμός: Κατανόηση, εκπαίδευση, παρεμβάσεις, οικογένεια, σας χαρίζουμε ΟΛΑ τα δίδακτρα σε δεκάμηνο επιμορφωτικό σεμινάριο: Αυτισμός: Κατανόηση, εκπαίδευση, παρεμβάσεις, οικογένεια για να το παρακολουθήσετε ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΩΡΕΑΝ και να λάβετε ένα ακόμη πιστοποιητικό παρακολούθησης. Επιπλέον στο δεκάμηνο επιμορφωτικό σεμινάριο: Αυτισμός: Κατανόηση, εκπαίδευση, παρεμβάσεις, οικογένεια έχετε τη δυνατότητα συμμετοχής σε εξετάσεις πιστοποίησης προκειμένου να λάβετε πιστοποιητικό από τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΕΥΔΟΚΙΜΟΣ για μεγαλύτερη ενίσχυση του βιογραφικού σας στην αγορά εργασίας.

💡 Η προσφορά ισχύει μέχρι την κάλυψη των θέσεων. Δηλώστε εγκαίρως τη συμμετοχή σας για να προλάβετε!
💡 Η κράτηση της θέσης στην τιμή προσφοράς εξασφαλίζεται με την καταβολή του κόστους συμμετοχής.


📜 Λαμβάνετε πιστοποιητικό από τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΕΥΔΟΚΙΜΟΣ (αποστέλλεται στο e-mail σας)

Καλέστε μας στο 2102205040 για περισσότερες πληροφορίες
ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας.

Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Κωδικός φόρμας: 3.549


Εγγυήσεις ποιότητας σε όλα τα σεμινάριά μας

☑️ Χιλιάδες σπουδαστές σε Ελλάδα, Κύπρο και εξωτερικό, εμπιστεύονται σε εμάς την επιμόρφωσή τους και την ενδυνάμωση του βιογραφικού τους στην αγορά εργασίας.
☑️ Συνολικά περισσότεροι από 380.000 followers ακολουθούν τις σελίδες μας στα social media, αναδεικνύοντάς μας στην κορυφή της προτίμησης τους.
☑️ Υψηλό επίπεδο επιμόρφωσης με κορυφαίους διδάσκοντες.
☑️ Άρτιος τεχνολογικός εξοπλισμός που διασφαλίζει την εξαιρετική ποιότητα streaming στα εξ αποστάσεως μαθήματα.
☑️ Βεβαιώσεις από πιστοποιημένους εκπαιδευτικούς φορείς