fbpx

Το θεατρικό παιχνίδι και η μεθοδολογία διδασκαλίας του στα παιδιά

Εξ αποστάσεως επιμορφωτικό σεμινάριο

Το επιμορφωτικό σεμινάριο: Το θεατρικό παιχνίδι και η μεθοδολογία διδασκαλίας του στα παιδιά απευθύνεται σε κάθε ενδιαφερόμενο από 18 ετών και άνω καθώς και σε εκπαιδευτικούς, νηπιαγωγούς, θεατρολόγους κ.λπ
🏷️ Μόλις με 35 € / μήνα
⏱️ Διάρκεια: 2 ώρες την εβδομάδα για 12 μήνες
👨‍🏫 Με φυσικό ομιλητή (εισηγητή)
💻 Εξ αποστάσεως παρακολούθηση
📖 Δωρεάν επιμορφωτικό υλικό
🎓 Πιστοποιητικό επιμόρφωσης
Κωδικός σεμιναρίου: 3.460


ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!! Το επιμορφωτικό σεμινάριο:Το θεατρικό παιχνίδι και η μεθοδολογία διδασκαλίας του στα παιδιά” ΔΕΝ συγκρίνεται με αντίστοιχα σεμινάρια που τυχόν θα βρείτε στο διαδίκτυο και τα οποία είναι “ΚΟΝΣΕΡΒΕΣ”. Δεν περιλαμβάνει δηλαδή βιντεοσκοπημένα μαθήματα που έχουν γραφτεί πιθανώς πολλά χρόνια πριν και σας δίνουν παράλληλα παρωχημένες σημειώσεις και πρόχειρα powerpoint. Το σεμινάριο είναι “ΖΩΝΤΑΝΟ”, με live εισηγητή όπου έχετε την ευκαιρία να αλληλεπιδράτε απευθείας μαζί του, να συζητάτε τυχόν απορίες σας μαζί του και να έχετε τα οφέλη μιας φυσικής τάξης.

Το σεμινάριο διεξάγεται εξ αποστάσεως και το παρακολουθείτε από τον δικό σας χώρο ζωντανά, ενεργά, διαδραστικά και σε πραγματικό χρόνο (real time). Επιπλέον αν σας τύχει κάτι έκτακτο και χάσετε ένα ή και περισσότερα μαθήματα από το σεμινάριο που παρακολουθείτε ή θέλετε να ξαναδείτε τα προηγούμενα μαθήματα του δικού σας τμήματος, μπορείτε να τα παρακολουθείτε σε βίντεο όποτε και όσες φορές θέλετε! Ταυτόχρονα, σας παρέχεται πλούσιο επιμορφωτικό υλικό.


🎓 Υψηλό επίπεδο επιμόρφωσης με φυσικό ομιλητή (εισηγητή) και όχι με τυποποιημένες πλατφόρμες
👨‍🏫 Εξ αποστάσεως ζωντανή παρακολούθηση
💻 Δυνατότητα ετεροχρονισμένης παρακολούθησης των μαθημάτων όσες φορές και ό,τι ώρα θέλετε
📝 Δωρεάν πλούσιο επιμορφωτικό υλικό
✎ Δυνατότητα συμμετοχής σε εξετάσεις προκειμένου να λάβετε πιστοποιητικό με αξιολόγηση γνώσεων για την ενδυνάμωση του βιογραφικού σας στην αγορά εργασίας


Το επιμορφωτικό σεμινάριο: Το θεατρικό παιχνίδι και η μεθοδολογία διδασκαλίας του στα παιδιά απευθύνεται σε κάθε ενδιαφερόμενο από 18 ετών και άνω καθώς και σε εκπαιδευτικούς, νηπιαγωγούς, θεατρολόγους κ.λπ


Το επιμορφωτικό σεμινάριο: Το θεατρικό παιχνίδι και η μεθοδολογία διδασκαλίας του στα παιδιά προσφέρει στους σπουδαστές πολλαπλά επαγγελματικά οφέλη, ενισχύοντας τις δεξιότητές τους στην εκπαίδευση και την ανάπτυξη παιδιών μέσω του θεάτρου. Το σεμινάριο αυτό προετοιμάζει τους συμμετέχοντες για μια επιτυχημένη καριέρα σε διάφορους τομείς που αφορούν την παιδαγωγική και την τέχνη.

Πρώτον, οι σπουδαστές αποκτούν μια βαθιά κατανόηση της αξίας και των αρχών του θεατρικού παιχνιδιού. Μαθαίνουν πώς το θεατρικό παιχνίδι μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως εργαλείο για την ανάπτυξη της φαντασίας, της δημιουργικότητας και των κοινωνικών δεξιοτήτων των παιδιών. Αυτή η γνώση είναι πολύτιμη για την εφαρμογή καινοτόμων εκπαιδευτικών προσεγγίσεων που ενισχύουν τη μάθηση και την προσωπική ανάπτυξη των παιδιών.

Δεύτερον, οι σπουδαστές μαθαίνουν να σχεδιάζουν και να υλοποιούν δραστηριότητες θεατρικού παιχνιδιού που είναι κατάλληλες για διαφορετικές ηλικιακές ομάδες και επίπεδα ανάπτυξης. Αυτές οι δεξιότητες είναι ιδιαίτερα χρήσιμες για εκπαιδευτικούς, παιδαγωγούς, θεατρολόγους και άλλους επαγγελματίες που εργάζονται με παιδιά σε σχολεία, κέντρα δημιουργικής απασχόλησης και πολιτιστικούς φορείς.

Επιπλέον, η συμμετοχή στο επιμορφωτικό σεμινάριο: Το θεατρικό παιχνίδι και η μεθοδολογία διδασκαλίας του στα παιδιά βοηθά τους σπουδαστές να αναπτύξουν τις δεξιότητες επικοινωνίας και συνεργασίας τους. Οι δραστηριότητες του σεμιναρίου προάγουν την ομαδική εργασία και την ανάπτυξη ηγετικών ικανοτήτων. Αυτές οι δεξιότητες είναι εξαιρετικά πολύτιμες σε οποιοδήποτε επαγγελματικό περιβάλλον, ενισχύοντας την ικανότητα των σπουδαστών να συνεργάζονται αποτελεσματικά με συναδέλφους και να ηγούνται εκπαιδευτικών προγραμμάτων.


• Το θέατρο ως εκπαιδευτικό εργαλείο
• Η σημασία του θεατρικού παιχνιδιού για τον παιδαγωγό
• Θέατρο και επικοινωνία
• Μαθαίνοντας το σώμα μου
• Η μίμηση στο θέατρο
• Δραματοποίηση παραμυθιού
• Χρήση αντικειμένων και η συμβολική διάσταση τους
• Θεατρικό παιχνίδι και καλλιέργεια της ομαδικότητας
• Δραματοποίηση στις σχολικές εορτές
• Οργάνωση του θεατρικού παιχνιδιού
• Θεατρικό παιχνίδι και παιδική ψυχολογία
• Θεατρικές ασκήσεις και αυτοσχεδιασμός

Σημαντικό! Δεν απαιτούνται υποχρεωτικές εργασίες ή test κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου.


Το επιμορφωτικό σεμινάριο: Το θεατρικό παιχνίδι και η μεθοδολογία διδασκαλίας του στα παιδιά γίνεται 2 συνεχόμενες ώρες την εβδομάδα και έχει διάρκεια 12 μήνες (48 δίωρα μαθήματα).


Το επιμορφωτικό σεμινάριο: Το θεατρικό παιχνίδι και η μεθοδολογία διδασκαλίας του στα παιδιά ξεκινά με την ολοκλήρωση του χρονικού ορίου συμμετοχής (το οποίο αναγράφεται στο πάνω μέρος της παρούσας σελίδας) όπου κατόπιν κοινής συνεννοήσεως με τους εγγεγραμμένους σπουδαστές ορίζονται οι μέρες και ώρες διεξαγωγής ώστε να εξυπηρετούνται όλοι οι συμμετέχοντες.

💡 Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορέσετε να συνεχίσετε την παρακολούθηση του σεμιναρίου, δεν υποχρεούστε να πληρώσετε τους μήνες που δεν θα παρακολουθήσετε.


Εγγραφή:
Δωρεάν

Μηνιαία Δίδακτρα:
Μόλις 35 € / μήνα
Ισχύουν επιπλέον εκπτώσεις:
• Για early entry
• Για προεξόφληση διδάκτρων
Συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος που θα βρείτε παρακάτω για να ενημερωθείτε!

💡 Η προσφορά ισχύει μέχρι την κάλυψη των θέσεων. Δηλώστε εγκαίρως τη συμμετοχή σας για να προλάβετε!
💡 Η κράτηση της θέσης στην τιμή προσφοράς εξασφαλίζεται με την καταβολή του 1ου μήνα των διδάκτρων.


📜 1η επιλογή: Να λάβετε Δωρεάν βεβαίωση παρακολούθησης από τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΕΥΔΟΚΙΜΟΣ (αποστέλλεται στο e-mail σας).

📜 2η επιλογή: Να συμμετάσχετε σε εξετάσεις αξιολόγησης (με χρέωση στα 350 €), λαμβάνοντας πιστοποιητικό με αναλυτική βαθμολογία αξιολόγησης για την επισφράγιση των γνώσεων σας, την ενίσχυση του βιογραφικού σας και για τη μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα στην αγορά εργασίας (αποστέλλεται στο e-mail σας).

💡 Η βεβαίωση και το πιστοποιητικό εκδίδονται από τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΕΥΔΟΚΙΜΟΣ
🎁 Οι σπουδαστές που συμμετέχουν στις εξετάσεις, λαμβάνουν επιπλέον ΔΩΡΟ έκπληξη!
🏅 Οι σπουδαστές που αριστεύουν στις εξετάσεις πιστοποίησης λαμβάνουν ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ για ακόμα μεγαλύτερη ενίσχυση του βιογραφικού τους.

Καλέστε μας στο 2102205040 για περισσότερες πληροφορίες
ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας.

Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Κωδικός φόρμας: 3.460


Εγγυήσεις ποιότητας σε όλα τα σεμινάριά μας

☑️ Χιλιάδες σπουδαστές σε Ελλάδα, Κύπρο και εξωτερικό, εμπιστεύονται σε εμάς την επιμόρφωσή τους και την ενδυνάμωση του βιογραφικού τους στην αγορά εργασίας.
☑️ Συνολικά περισσότεροι από 380.000 followers ακολουθούν τις σελίδες μας στα social media, αναδεικνύοντάς μας στην κορυφή της προτίμησης τους.
☑️ Υψηλό επίπεδο επιμόρφωσης με κορυφαίους διδάσκοντες.
☑️ Άρτιος τεχνολογικός εξοπλισμός που διασφαλίζει την εξαιρετική ποιότητα streaming στα εξ αποστάσεως μαθήματα.
☑️ Βεβαιώσεις από πιστοποιημένους εκπαιδευτικούς φορείς