fbpx

Σεμινάριο Αρχαίων Ελληνικών

Εξ αποστάσεως επιμορφωτικό σεμινάριο

Το σεμινάριο Αρχαίων Ελληνικών απευθύνεται σε κάθε ενδιαφερόμενο από 18 ετών και άνω καθώς και σε ιστορικούς, φιλόλογους, μεταφραστές, κ.λπ
🏷️ Μόλις με 35 € / μήνα
⏱️ Διάρκεια: 2 ώρες την εβδομάδα για 12 μήνες
👨‍🏫 Με φυσικό ομιλητή (εισηγητή)
💻 Εξ αποστάσεως παρακολούθηση
📖 Δωρεάν επιμορφωτικό υλικό
🎓 Πιστοποιητικό επιμόρφωσης
Κωδικός σεμιναρίου: 3.474


ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!! Το σεμινάριο Αρχαίων Ελληνικών ΔΕΝ συγκρίνεται με αντίστοιχα σεμινάρια που τυχόν θα βρείτε στο διαδίκτυο και τα οποία είναι “ΚΟΝΣΕΡΒΕΣ”. Δεν περιλαμβάνει δηλαδή βιντεοσκοπημένα μαθήματα που έχουν γραφτεί πιθανώς πολλά χρόνια πριν και σας δίνουν παράλληλα παρωχημένες σημειώσεις και πρόχειρα powerpoint. Το σεμινάριο είναι “ΖΩΝΤΑΝΟ”, με live εισηγητή όπου έχετε την ευκαιρία να αλληλεπιδράτε απευθείας μαζί του, να συζητάτε τυχόν απορίες σας μαζί του και να έχετε τα οφέλη μιας φυσικής τάξης.

Το σεμινάριο διεξάγεται εξ αποστάσεως και το παρακολουθείτε από τον δικό σας χώρο ζωντανά, ενεργά, διαδραστικά και σε πραγματικό χρόνο (real time). Επιπλέον αν σας τύχει κάτι έκτακτο και χάσετε ένα ή και περισσότερα μαθήματα από το σεμινάριο που παρακολουθείτε ή θέλετε να ξαναδείτε τα προηγούμενα μαθήματα του δικού σας τμήματος, μπορείτε να τα παρακολουθείτε σε βίντεο όποτε και όσες φορές θέλετε! Ταυτόχρονα, σας παρέχεται πλούσιο επιμορφωτικό υλικό.


🎓 Υψηλό επίπεδο επιμόρφωσης με φυσικό ομιλητή (εισηγητή) και όχι με τυποποιημένες πλατφόρμες
👨‍🏫 Εξ αποστάσεως ζωντανή παρακολούθηση
💻 Δυνατότητα ετεροχρονισμένης παρακολούθησης των μαθημάτων όσες φορές και ό,τι ώρα θέλετε
📝 Δωρεάν πλούσιο επιμορφωτικό υλικό
✎ Δυνατότητα συμμετοχής σε εξετάσεις προκειμένου να λάβετε πιστοποιητικό με αξιολόγηση γνώσεων για την ενδυνάμωση του βιογραφικού σας στην αγορά εργασίας


Το σεμινάριο Αρχαίων Ελληνικών απευθύνεται σε κάθε ενδιαφερόμενο από 18 ετών και άνω καθώς και σε ιστορικούς, φιλόλογους, μεταφραστές, κ.λπ


Η παρακολούθηση του σεμιναρίου Αρχαίων Ελληνικών προσφέρει στους σπουδαστές πολλαπλά επαγγελματικά οφέλη, ενισχύοντας τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους σε διάφορους τομείς της εκπαίδευσης, των ανθρωπιστικών επιστημών και της πολιτιστικής κληρονομιάς. Το σεμινάριο παρέχει στους σπουδαστές μια βαθιά κατανόηση της γλώσσας και της λογοτεχνίας των αρχαίων Ελλήνων. Μέσω της μελέτης των γραμματικών δομών, του λεξιλογίου και των κειμένων της κλασικής εποχής, οι σπουδαστές αποκτούν τις απαραίτητες γλωσσικές δεξιότητες για να διαβάζουν και να αναλύουν πρωτογενείς πηγές. Αυτές οι γνώσεις είναι θεμελιώδεις για την ερμηνεία και την κατανόηση των αρχαίων ελληνικών κειμένων, τα οποία αποτελούν τη βάση πολλών επιστημονικών και ακαδημαϊκών ερευνών.

Επίσης, η γνώση των αρχαίων ελληνικών είναι απαραίτητη για την κατανόηση της ιστορίας, της φιλοσοφίας και του πολιτισμού της αρχαίας Ελλάδας. Οι σπουδαστές μαθαίνουν να διαβάζουν και να αναλύουν κλασικά έργα της λογοτεχνίας, της φιλοσοφίας και της ιστορίας, αποκτώντας μια εις βάθος κατανόηση των ιδεών και των αξιών που διαμόρφωσαν τον δυτικό πολιτισμό. Αυτή η κατανόηση είναι απαραίτητη για επαγγέλματα που ασχολούνται με την έρευνα και την εκπαίδευση, όπως καθηγητές, ερευνητές κ.α.

Επιπλέον, το σεμινάριο Αρχαίων Ελληνικών ενισχύει τις γλωσσικές και τις αναλυτικές δεξιότητες των σπουδαστών. Η μελέτη μιας αρχαίας γλώσσας απαιτεί ακρίβεια, προσοχή στη λεπτομέρεια και ικανότητα σύνθετης σκέψης, δεξιότητες που είναι πολύτιμες σε πολλούς επαγγελματικούς τομείς. Αυτές οι δεξιότητες βελτιώνουν την ικανότητα των σπουδαστών να επικοινωνούν με σαφήνεια και ακρίβεια, να αναλύουν και να ερμηνεύουν κείμενα και δεδομένα και να επιλύουν πολύπλοκα προβλήματα.


• Η αρχαία ελληνική γλώσσα και η σημασία της
• Η σχέση αρχαίας ελληνικής και νεοελληνικής γλώσσας
• Η προέλευση της αρχαίας ελληνικής γλώσσας και η σχέση της με άλλες γλώσσες
• Περιοδολόγηση της ιστορίας της αρχαίας ελληνικής γλώσσας
• Γραπτός και προφορικός λόγος
• Η προφορά των αρχαίων ελληνικών
• Δάνεια και αντιδάνεια
• Είδη κειμένων στα αρχαία ελληνικά
• Τα βασικά χαρακτηριστικά της αρχαίας ελληνικής γραμματικής
• Τα μέρη του λόγου στην αρχαία ελληνική: κλιτά και άκλιτα μέρη
• Το συντακτικό της αρχαίας ελληνικής
• Προσέγγιση αρχαίου κειμένου

Σημαντικό! Δεν απαιτούνται υποχρεωτικές εργασίες ή test κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου.


Το σεμινάριο Αρχαίων Ελληνικών γίνεται 2 συνεχόμενες ώρες την εβδομάδα και έχει διάρκεια 12 μήνες (48 δίωρα μαθήματα).


Το σεμινάριο Αρχαίων Ελληνικών ξεκινά με την ολοκλήρωση του χρονικού ορίου συμμετοχής (το οποίο αναγράφεται στο πάνω μέρος της παρούσας σελίδας) όπου κατόπιν κοινής συνεννοήσεως με τους εγγεγραμμένους σπουδαστές ορίζονται οι μέρες και ώρες διεξαγωγής ώστε να εξυπηρετούνται όλοι οι συμμετέχοντες.

💡 Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορέσετε να συνεχίσετε την παρακολούθηση του σεμιναρίου, δεν υποχρεούστε να πληρώσετε τους μήνες που δεν θα παρακολουθήσετε.


Εγγραφή:
Δωρεάν

Μηνιαία Δίδακτρα:
Μόλις 35 € / μήνα
Ισχύουν επιπλέον εκπτώσεις:
• Για early entry
• Για προεξόφληση διδάκτρων
Συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος που θα βρείτε παρακάτω για να ενημερωθείτε!

💡 Η προσφορά ισχύει μέχρι την κάλυψη των θέσεων. Δηλώστε εγκαίρως τη συμμετοχή σας για να προλάβετε!
💡 Η κράτηση της θέσης στην τιμή προσφοράς εξασφαλίζεται με την καταβολή του 1ου μήνα των διδάκτρων.


📜 1η επιλογή: Να λάβετε Δωρεάν βεβαίωση παρακολούθησης από τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΕΥΔΟΚΙΜΟΣ (αποστέλλεται στο e-mail σας).

📜 2η επιλογή: Να συμμετάσχετε σε εξετάσεις αξιολόγησης (με χρέωση στα 350 €), λαμβάνοντας πιστοποιητικό με αναλυτική βαθμολογία αξιολόγησης για την επισφράγιση των γνώσεων σας, την ενίσχυση του βιογραφικού σας και για τη μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα στην αγορά εργασίας (αποστέλλεται στο e-mail σας).

💡 Η βεβαίωση και το πιστοποιητικό εκδίδονται από τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΕΥΔΟΚΙΜΟΣ
🎁 Οι σπουδαστές που συμμετέχουν στις εξετάσεις, λαμβάνουν επιπλέον ΔΩΡΟ έκπληξη!
🏅 Οι σπουδαστές που αριστεύουν στις εξετάσεις πιστοποίησης λαμβάνουν ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ για ακόμα μεγαλύτερη ενίσχυση του βιογραφικού τους.

Καλέστε μας στο 2102205040 για περισσότερες πληροφορίες
ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας.

Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Κωδικός φόρμας: 3.474


Εγγυήσεις ποιότητας σε όλα τα σεμινάριά μας

☑️ Χιλιάδες σπουδαστές σε Ελλάδα, Κύπρο και εξωτερικό, εμπιστεύονται σε εμάς την επιμόρφωσή τους και την ενδυνάμωση του βιογραφικού τους στην αγορά εργασίας.
☑️ Συνολικά περισσότεροι από 380.000 followers ακολουθούν τις σελίδες μας στα social media, αναδεικνύοντάς μας στην κορυφή της προτίμησης τους.
☑️ Υψηλό επίπεδο επιμόρφωσης με κορυφαίους διδάσκοντες.
☑️ Άρτιος τεχνολογικός εξοπλισμός που διασφαλίζει την εξαιρετική ποιότητα streaming στα εξ αποστάσεως μαθήματα.
☑️ Βεβαιώσεις από πιστοποιημένους εκπαιδευτικούς φορείς