fbpx

Σεμινάριο Αρχαιολογίας

Εξ αποστάσεως επιμορφωτικό σεμινάριο

Το σεμινάριο Αρχαιολογίας απευθύνεται σε κάθε ενδιαφερόμενο από 18 ετών και άνω καθώς και σε αρχαιολόγους, φοιτητές αρχαιολογίας, παλαιοντολόγους κ. λπ
🏷️ Μόλις με 35 € / μήνα
⏱️ Διάρκεια: 2 ώρες την εβδομάδα για 10 μήνες
👨‍🏫 Με φυσικό ομιλητή (εισηγητή)
💻 Εξ αποστάσεως παρακολούθηση
📖 Δωρεάν επιμορφωτικό υλικό
🎓 Πιστοποιητικό επιμόρφωσης
Κωδικός σεμιναρίου: 3.450


ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!! Το σεμινάριο Αρχαιολογίας ΔΕΝ συγκρίνεται με αντίστοιχα σεμινάρια που τυχόν θα βρείτε στο διαδίκτυο και τα οποία είναι “ΚΟΝΣΕΡΒΕΣ”. Δεν περιλαμβάνει δηλαδή βιντεοσκοπημένα μαθήματα που έχουν γραφτεί πιθανώς πολλά χρόνια πριν και σας δίνουν παράλληλα παρωχημένες σημειώσεις και πρόχειρα powerpoint. Το σεμινάριο είναι “ΖΩΝΤΑΝΟ”, με live εισηγητή όπου έχετε την ευκαιρία να αλληλεπιδράτε απευθείας μαζί του, να συζητάτε τυχόν απορίες σας μαζί του και να έχετε τα οφέλη μιας φυσικής τάξης.

Το σεμινάριο διεξάγεται εξ αποστάσεως και το παρακολουθείτε από τον δικό σας χώρο ζωντανά, ενεργά, διαδραστικά και σε πραγματικό χρόνο (real time). Επιπλέον αν σας τύχει κάτι έκτακτο και χάσετε ένα ή και περισσότερα μαθήματα από το σεμινάριο που παρακολουθείτε ή θέλετε να ξαναδείτε τα προηγούμενα μαθήματα του δικού σας τμήματος, μπορείτε να τα παρακολουθείτε σε βίντεο όποτε και όσες φορές θέλετε! Ταυτόχρονα, σας παρέχεται πλούσιο επιμορφωτικό υλικό.


🎓 Υψηλό επίπεδο επιμόρφωσης με φυσικό ομιλητή (εισηγητή) και όχι με τυποποιημένες πλατφόρμες
👨‍🏫 Εξ αποστάσεως ζωντανή παρακολούθηση
💻 Δυνατότητα ετεροχρονισμένης παρακολούθησης των μαθημάτων όσες φορές και ό,τι ώρα θέλετε
📝 Δωρεάν πλούσιο επιμορφωτικό υλικό
✎ Δυνατότητα συμμετοχής σε εξετάσεις προκειμένου να λάβετε πιστοποιητικό με αξιολόγηση γνώσεων για την ενδυνάμωση του βιογραφικού σας στην αγορά εργασίας


Το σεμινάριο Αρχαιολογίας απευθύνεται σε κάθε ενδιαφερόμενο από 18 ετών και άνω καθώς και σε αρχαιολόγους, φοιτητές αρχαιολογίας, παλαιοντολόγους κ. λπ


Η παρακολούθηση του επιμορφωτικού σεμιναρίου Αρχαιολογίας προσφέρει σημαντικά οφέλη στους σπουδαστές, ενισχύοντας τόσο τη γνωστική και επαγγελματική τους ανάπτυξη. Η αρχαιολογία, ως επιστήμη που μελετά τους αρχαίους πολιτισμούς μέσα από τα υλικά τους κατάλοιπα, παρέχει στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να αποκτήσουν βαθύτερη κατανόηση της ανθρώπινης ιστορίας και να αναπτύξουν πολύτιμες δεξιότητες.

Πιο συγκεκριμένα το σεμινάριο Αρχαιολογίας προσφέρει στους σπουδαστές μια εκτενή γνώση των θεωριών και μεθόδων της αρχαιολογίας. Μέσα από τη μελέτη αρχαίων αντικειμένων, αρχιτεκτονικών καταλοίπων και άλλων υλικών μαρτυριών, οι σπουδαστές μαθαίνουν πώς να ανασυνθέτουν την ιστορία και τον πολιτισμό παρελθόντων εποχών. Έτσι, η παρακολούθηση του επιμορφωτικού σεμιναρίου Αρχαιολογίας προσφέρει στους σπουδαστές τη δυνατότητα να αποκτήσουν πρακτική εμπειρία και δεξιότητες που είναι απαραίτητες για μια αναλυτική ανασκόπηση του αντικειμένου της αρχαιολογίας, ενισχύοντας το βιογραφικό των σπουδαστών στην αγορά εργασίας.

Επίσης η μελέτη της αρχαιολογίας ενισχύει την κριτική σκέψη και τις αναλυτικές δεξιότητες των σπουδαστών. Η διαδικασία της ανασκαφής και της ανάλυσης ευρημάτων απαιτεί προσεκτική παρατήρηση, υπομονή και μεθοδικότητα. Αυτές οι δεξιότητες είναι χρήσιμες όχι μόνο στην αρχαιολογία αλλά και σε πολλούς άλλους τομείς της επαγγελματικής ζωής. Επιπλέον, οι σπουδαστές αναπτύσσουν μια βαθύτερη εκτίμηση για την πολιτιστική κληρονομιά και την ιστορική συνέχεια, γεγονός που ενισχύει την κατανόηση και τον σεβασμό για διαφορετικούς πολιτισμούς και εποχές.


• Εισαγωγικά στοιχεία της αρχαιολογίας
• Εννοιολογική αποσαφήνιση
• Η ιστορία της αρχαιολογίας
• Ιστορία και αρχαιολογία
• Παλαιοντολογία και αρχαιολογία
• Τα εργαλεία της αρχαιολογίας
• Εικονογραφία
• Μέθοδοι και τεχνικές της αρχαιολογίας
• Έρευνα πεδίου
• Μελέτη τοπίου
• Αρχαιολογία και αρχιτεκτονική
• Μελέτη αντικειμένων
• Χρονολόγηση αντικειμένων
• Η αρχαιολογία μέσα από εμβληματικά παραδείγματα
• Μελέτες περιπτώσεων

Σημαντικό! Δεν απαιτούνται υποχρεωτικές εργασίες ή test κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου.


Το σεμινάριο Αρχαιολογίας γίνεται 2 συνεχόμενες ώρες την εβδομάδα και έχει διάρκεια 10 μήνες (40 δίωρα μαθήματα).


Το σεμινάριο Αρχαιολογίας ξεκινά με την ολοκλήρωση του χρονικού ορίου συμμετοχής (το οποίο αναγράφεται στο πάνω μέρος της παρούσας σελίδας) όπου κατόπιν κοινής συνεννοήσεως με τους εγγεγραμμένους σπουδαστές ορίζονται οι μέρες και ώρες διεξαγωγής ώστε να εξυπηρετούνται όλοι οι συμμετέχοντες.

💡 Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορέσετε να συνεχίσετε την παρακολούθηση του σεμιναρίου, δεν υποχρεούστε να πληρώσετε τους μήνες που δεν θα παρακολουθήσετε.


Εγγραφή:
Δωρεάν

Μηνιαία Δίδακτρα:
Μόλις 35 € / μήνα
Ισχύουν επιπλέον εκπτώσεις:
• Για early entry
• Για προεξόφληση διδάκτρων
Συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος που θα βρείτε παρακάτω για να ενημερωθείτε!

💡 Η προσφορά ισχύει μέχρι την κάλυψη των θέσεων. Δηλώστε εγκαίρως τη συμμετοχή σας για να προλάβετε!
💡 Η κράτηση της θέσης στην τιμή προσφοράς εξασφαλίζεται με την καταβολή του 1ου μήνα των διδάκτρων.


📜 1η επιλογή: Να λάβετε Δωρεάν βεβαίωση παρακολούθησης από τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΕΥΔΟΚΙΜΟΣ (αποστέλλεται στο e-mail σας).

📜 2η επιλογή: Να συμμετάσχετε σε εξετάσεις αξιολόγησης (με χρέωση στα 180 €), λαμβάνοντας πιστοποιητικό με αναλυτική βαθμολογία αξιολόγησης για την επισφράγιση των γνώσεων σας, την ενίσχυση του βιογραφικού σας και για τη μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα στην αγορά εργασίας (αποστέλλεται στο e-mail σας).

💡 Η βεβαίωση και το πιστοποιητικό εκδίδονται από τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΕΥΔΟΚΙΜΟΣ
🎁 Οι σπουδαστές που συμμετέχουν στις εξετάσεις, λαμβάνουν επιπλέον ΔΩΡΟ έκπληξη!
🏅 Οι σπουδαστές που αριστεύουν στις εξετάσεις πιστοποίησης λαμβάνουν ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ για ακόμα μεγαλύτερη ενίσχυση του βιογραφικού τους.

Καλέστε μας στο 2102205040 για περισσότερες πληροφορίες
ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας.

Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Κωδικός φόρμας: 3.450


Εγγυήσεις ποιότητας σε όλα τα σεμινάριά μας

☑️ Χιλιάδες σπουδαστές σε Ελλάδα, Κύπρο και εξωτερικό, εμπιστεύονται σε εμάς την επιμόρφωσή τους και την ενδυνάμωση του βιογραφικού τους στην αγορά εργασίας.
☑️ Συνολικά περισσότεροι από 380.000 followers ακολουθούν τις σελίδες μας στα social media, αναδεικνύοντάς μας στην κορυφή της προτίμησης τους.
☑️ Υψηλό επίπεδο επιμόρφωσης με κορυφαίους διδάσκοντες.
☑️ Άρτιος τεχνολογικός εξοπλισμός που διασφαλίζει την εξαιρετική ποιότητα streaming στα εξ αποστάσεως μαθήματα.
☑️ Βεβαιώσεις από πιστοποιημένους εκπαιδευτικούς φορείς