fbpx

Οργάνωση και λειτουργία επισιτιστικών επιχειρήσεων

Εξ αποστάσεως επιμορφωτικό σεμινάριο

Το επιμορφωτικό σεμινάριο: Οργάνωση και λειτουργία επισιτιστικών επιχειρήσεων απευθύνεται σε κάθε ενδιαφερόμενο από 18 ετών και άνω καθώς και σε φοιτητές και απόφοιτους σχολής τουριστικών επαγγελμάτων, food and beverage managers, εργαζόμενους και ιδιοκτήτες επιστιτιστικών επιχειρήσεων κ.λπ.
🏷️ Μόλις με 35 € / μήνα
⏱️ Διάρκεια: 2 ώρες την εβδομάδα για 10 μήνες
👨‍🏫 Με φυσικό ομιλητή (εισηγητή)
💻 Εξ αποστάσεως παρακολούθηση
📖 Δωρεάν επιμορφωτικό υλικό
🎓 Πιστοποιητικό επιμόρφωσης
Κωδικός σεμιναρίου: 3.466


ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!! Το επιμορφωτικό σεμινάριο: Οργάνωση και λειτουργία επισιτιστικών επιχειρήσεων ΔΕΝ συγκρίνεται με αντίστοιχα σεμινάρια που τυχόν θα βρείτε στο διαδίκτυο και τα οποία είναι “ΚΟΝΣΕΡΒΕΣ”. Δεν περιλαμβάνει δηλαδή βιντεοσκοπημένα μαθήματα που έχουν γραφτεί πιθανώς πολλά χρόνια πριν και σας δίνουν παράλληλα παρωχημένες σημειώσεις και πρόχειρα powerpoint. Το σεμινάριο είναι “ΖΩΝΤΑΝΟ”, με live εισηγητή όπου έχετε την ευκαιρία να αλληλεπιδράτε απευθείας μαζί του, να συζητάτε τυχόν απορίες σας μαζί του και να έχετε τα οφέλη μιας φυσικής τάξης.

Το σεμινάριο διεξάγεται εξ αποστάσεως και το παρακολουθείτε από τον δικό σας χώρο ζωντανά, ενεργά, διαδραστικά και σε πραγματικό χρόνο (real time). Επιπλέον αν σας τύχει κάτι έκτακτο και χάσετε ένα ή και περισσότερα μαθήματα από το σεμινάριο που παρακολουθείτε ή θέλετε να ξαναδείτε τα προηγούμενα μαθήματα του δικού σας τμήματος, μπορείτε να τα παρακολουθείτε σε βίντεο όποτε και όσες φορές θέλετε! Ταυτόχρονα, σας παρέχεται πλούσιο επιμορφωτικό υλικό.


🎓 Υψηλό επίπεδο επιμόρφωσης με φυσικό ομιλητή (εισηγητή) και όχι με τυποποιημένες πλατφόρμες
👨‍🏫 Εξ αποστάσεως ζωντανή παρακολούθηση
💻 Δυνατότητα ετεροχρονισμένης παρακολούθησης των μαθημάτων όσες φορές και ό,τι ώρα θέλετε
📝 Δωρεάν πλούσιο επιμορφωτικό υλικό
✎ Δυνατότητα συμμετοχής σε εξετάσεις προκειμένου να λάβετε πιστοποιητικό με αξιολόγηση γνώσεων για την ενδυνάμωση του βιογραφικού σας στην αγορά εργασίας


Το επιμορφωτικό σεμινάριο: Οργάνωση και λειτουργία επισιτιστικών επιχειρήσεων προσφέρει στους σπουδαστές μια πληθώρα επαγγελματικών οφελών, εξοπλίζοντάς τους με τις γνώσεις που απαιτούνται για να διαπρέψουν στον δυναμικό και ανταγωνιστικό χώρο της εστίασης και της φιλοξενίας. Πρώτον, το σεμινάριο προσφέρει μια εις βάθος κατανόηση των βασικών αρχών διοίκησης και λειτουργίας των επισιτιστικών επιχειρήσεων. Οι σπουδαστές μαθαίνουν για τη διαχείριση της αλυσίδας εφοδιασμού, τη διαχείριση αποθεμάτων, την κοστολόγηση και τη στρατηγική τιμολόγησης. Αυτές οι γνώσεις είναι θεμελιώδεις για την αποτελεσματική λειτουργία μιας επισιτιστικής επιχείρησης, από εστιατόρια και καφετέριες μέχρι ξενοδοχεία και catering. Δεύτερον, το σεμινάριο επιμορφώνει τους σπουδαστές στις καλύτερες πρακτικές στον τομέα της εξυπηρέτησης πελατών και της εμπειρίας επισκεπτών. Οι σπουδαστές μαθαίνουν πώς να δημιουργούν και να διατηρούν υψηλά πρότυπα εξυπηρέτησης, να διαχειρίζονται παράπονα και να ενισχύουν την ικανοποίηση των πελατών. Αυτές οι δεξιότητες είναι απαραίτητες για την οικοδόμηση μιας πιστής πελατειακής βάσης και την ενίσχυση της φήμης της επιχείρησης.

Επιπλέον, οι συμμετέχοντες του σεμιναρίου: Οργάνωση και λειτουργία επισιτιστικών επιχειρήσεων αποκτούν γνώσεις σχετικά με τις τρέχουσες τάσεις και τις προκλήσεις της βιομηχανίας της εστίασης. Μέσω της μελέτης των σύγχρονων προσεγγίσεων στη βιωσιμότητα, την υγεία και την ασφάλεια των τροφίμων, και τη χρήση της τεχνολογίας στη διαχείριση επισιτιστικών επιχειρήσεων, οι σπουδαστές είναι σε θέση να προσαρμόζονται στις αλλαγές της αγοράς και να καινοτομούν στον τομέα τους.

Ένα ακόμη σημαντικό επαγγελματικό όφελος είναι η ανάπτυξη των ηγετικών και διοικητικών δεξιοτήτων των σπουδαστών. Το σεμινάριο καλύπτει θέματα όπως η διαχείριση προσωπικού, η εκπαίδευση και η αξιολόγηση εργαζομένων, καθώς και η ανάπτυξη και η υλοποίηση επιχειρησιακών στρατηγικών. Αυτές οι δεξιότητες είναι κρίσιμες για την αποτελεσματική διοίκηση μιας επισιτιστικής επιχείρησης και την επίτευξη των στόχων της.


Το επιμορφωτικό σεμινάριο: Οργάνωση και λειτουργία επισιτιστικών επιχειρήσεων απευθύνεται σε κάθε ενδιαφερόμενο από 18 ετών και άνω καθώς και σε φοιτητές και απόφοιτους σχολής τουριστικών επαγγελμάτων, food and beverage managers, εργαζόμενους και ιδιοκτήτες επιστιτιστικών επιχειρήσεων κ.λπ.


• Δομή λειτουργίας επισιτιστικών επιχειρήσεων
• Διοίκηση επισιτιστικών επιχειρήσεων
• Η σημασία του marketing στον επισιτισμό
• Δημιουργία menu
• Κανόνες Υγιεινής
• Εκπαίδευση προσωπικού
• Διαχείριση προγράμματος προσωπικού
• Κοστολόγηση υπηρεσιών
• Διαχείριση κρατήσεων και τηλεφωνική επικοινωνία
• Μέθοδοι επικοινωνίας με πελάτες
• Εξυπηρέτηση πελατών
• Διαχείριση παράπονων
• Νέες τεχνολογίες και υπηρεσία υποδοχής
• Οργάνωση Επαγγελματικής Κουζίνας

Σημαντικό! Δεν απαιτούνται υποχρεωτικές εργασίες ή test κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου.


Το επιμορφωτικό σεμινάριο: Οργάνωση και λειτουργία επισιτιστικών επιχειρήσεων γίνεται 2 συνεχόμενες ώρες την εβδομάδα και έχει διάρκεια 10 μήνες (40 δίωρα μαθήματα).


Το επιμορφωτικό σεμινάριο: Οργάνωση και λειτουργία επισιτιστικών επιχειρήσεων ξεκινά με την ολοκλήρωση του χρονικού ορίου συμμετοχής (το οποίο αναγράφεται στο πάνω μέρος της παρούσας σελίδας) όπου κατόπιν κοινής συνεννοήσεως με τους εγγεγραμμένους σπουδαστές ορίζονται οι μέρες και ώρες διεξαγωγής ώστε να εξυπηρετούνται όλοι οι συμμετέχοντες.

💡 Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορέσετε να συνεχίσετε την παρακολούθηση του σεμιναρίου, δεν υποχρεούστε να πληρώσετε τους μήνες που δεν θα παρακολουθήσετε.


Εγγραφή:
Δωρεάν

Μηνιαία Δίδακτρα:
Μόλις 35 € / μήνα
Ισχύουν επιπλέον εκπτώσεις:
• Για early entry
• Για προεξόφληση διδάκτρων
Συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος που θα βρείτε παρακάτω για να ενημερωθείτε!

💡 Η προσφορά ισχύει μέχρι την κάλυψη των θέσεων. Δηλώστε εγκαίρως τη συμμετοχή σας για να προλάβετε!
💡 Η κράτηση της θέσης στην τιμή προσφοράς εξασφαλίζεται με την καταβολή του 1ου μήνα των διδάκτρων.


📜 1η επιλογή: Να λάβετε Δωρεάν βεβαίωση παρακολούθησης από τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΕΥΔΟΚΙΜΟΣ (αποστέλλεται στο e-mail σας).

📜 2η επιλογή: Να συμμετάσχετε σε εξετάσεις αξιολόγησης (με χρέωση στα 180 €), λαμβάνοντας πιστοποιητικό με αναλυτική βαθμολογία αξιολόγησης για την επισφράγιση των γνώσεων σας, την ενίσχυση του βιογραφικού σας και για τη μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα στην αγορά εργασίας (αποστέλλεται στο e-mail σας).

💡 Η βεβαίωση και το πιστοποιητικό εκδίδονται από τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΕΥΔΟΚΙΜΟΣ
🎁 Οι σπουδαστές που συμμετέχουν στις εξετάσεις, λαμβάνουν επιπλέον ΔΩΡΟ έκπληξη!
🏅 Οι σπουδαστές που αριστεύουν στις εξετάσεις πιστοποίησης λαμβάνουν ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ για ακόμα μεγαλύτερη ενίσχυση του βιογραφικού τους.

Καλέστε μας στο 2102205040 για περισσότερες πληροφορίες
ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας.

Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Κωδικός φόρμας: 3.466


Εγγυήσεις ποιότητας σε όλα τα σεμινάριά μας

☑️ Χιλιάδες σπουδαστές σε Ελλάδα, Κύπρο και εξωτερικό, εμπιστεύονται σε εμάς την επιμόρφωσή τους και την ενδυνάμωση του βιογραφικού τους στην αγορά εργασίας.
☑️ Συνολικά περισσότεροι από 380.000 followers ακολουθούν τις σελίδες μας στα social media, αναδεικνύοντάς μας στην κορυφή της προτίμησης τους.
☑️ Υψηλό επίπεδο επιμόρφωσης με κορυφαίους διδάσκοντες.
☑️ Άρτιος τεχνολογικός εξοπλισμός που διασφαλίζει την εξαιρετική ποιότητα streaming στα εξ αποστάσεως μαθήματα.
☑️ Βεβαιώσεις από πιστοποιημένους εκπαιδευτικούς φορείς