fbpx

Life Coaching

Εξ αποστάσεως επιμορφωτικό σεμινάριο

Το επιμορφωτικό σεμινάριο: Life coaching απευθύνεται σε κάθε ενδιαφερόμενο από 18 ετών και άνω καθώς και σε ενδιαφερόμενους που επιθυμούν να αποκτήσουν σημαντικά εφόδια στη ζωή τους και να μάθουν για το αντικείμενο του life coaching.
🏷️ Μόλις με 35 € / μήνα
⏱️ Διάρκεια: 2 ώρες την εβδομάδα για 12 μήνες
👨‍🏫 Με φυσικό ομιλητή (εισηγητή)
💻 Εξ αποστάσεως παρακολούθηση
📖 Δωρεάν επιμορφωτικό υλικό
🎓 Πιστοποιητικό επιμόρφωσης
Κωδικός σεμιναρίου: 3.456


ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!! Το επιμορφωτικό σεμινάριο: Life coaching ΔΕΝ συγκρίνεται με αντίστοιχα σεμινάρια που τυχόν θα βρείτε στο διαδίκτυο και τα οποία είναι “ΚΟΝΣΕΡΒΕΣ”. Δεν περιλαμβάνει δηλαδή βιντεοσκοπημένα μαθήματα που έχουν γραφτεί πιθανώς πολλά χρόνια πριν και σας δίνουν παράλληλα παρωχημένες σημειώσεις και πρόχειρα powerpoint. Το σεμινάριο είναι “ΖΩΝΤΑΝΟ”, με live εισηγητή όπου έχετε την ευκαιρία να αλληλεπιδράτε απευθείας μαζί του, να συζητάτε τυχόν απορίες σας μαζί του και να έχετε τα οφέλη μιας φυσικής τάξης.

Το σεμινάριο διεξάγεται εξ αποστάσεως και το παρακολουθείτε από τον δικό σας χώρο ζωντανά, ενεργά, διαδραστικά και σε πραγματικό χρόνο (real time). Επιπλέον αν σας τύχει κάτι έκτακτο και χάσετε ένα ή και περισσότερα μαθήματα από το σεμινάριο που παρακολουθείτε ή θέλετε να ξαναδείτε τα προηγούμενα μαθήματα του δικού σας τμήματος, μπορείτε να τα παρακολουθείτε σε βίντεο όποτε και όσες φορές θέλετε! Ταυτόχρονα, σας παρέχεται πλούσιο επιμορφωτικό υλικό.


🎓 Υψηλό επίπεδο επιμόρφωσης με φυσικό ομιλητή (εισηγητή) και όχι με τυποποιημένες πλατφόρμες
👨‍🏫 Εξ αποστάσεως ζωντανή παρακολούθηση
💻 Δυνατότητα ετεροχρονισμένης παρακολούθησης των μαθημάτων όσες φορές και ό,τι ώρα θέλετε
📝 Δωρεάν πλούσιο επιμορφωτικό υλικό
✎ Δυνατότητα συμμετοχής σε εξετάσεις προκειμένου να λάβετε πιστοποιητικό με αξιολόγηση γνώσεων για την ενδυνάμωση του βιογραφικού σας στην αγορά εργασίας


Το επιμορφωτικό σεμινάριο: Life coaching απευθύνεται σε κάθε ενδιαφερόμενο από 18 ετών και άνω καθώς και σε ενδιαφερόμενους που επιθυμούν να αποκτήσουν σημαντικά εφόδια στη ζωή τους και να μάθουν για το αντικείμενο του life coaching.


To επιμορφωτικό σεμινάριο: Life coaching προσφέρει στους σπουδαστές πολυάριθμα επαγγελματικά οφέλη, εξοπλίζοντάς τους με τις γνώσεις που απαιτούνται για να διαπρέψουν στον δυναμικό και συνεχώς αναπτυσσόμενο τομέα της προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης. Αρχικά, το σεμινάριο προσφέρει μια εις βάθος κατανόηση των βασικών αρχών του life coaching. Οι σπουδαστές μαθαίνουν για τις θεμελιώδεις τεχνικές και τα εργαλεία που χρησιμοποιούνται στο coaching, όπως η ενεργητική ακρόαση, η θέσπιση στόχων, η ανάπτυξη στρατηγικών και η παροχή εποικοδομητικής ανατροφοδότησης. Αυτές οι γνώσεις είναι απαραίτητες για την αποτελεσματική καθοδήγηση των πελατών στην επίτευξη των προσωπικών και επαγγελματικών τους στόχων.

Ταυτόχρονα, το επιμορφωτικό σεμινάριο: Life coaching προάγει την ικανότητα των σπουδαστών να κατανοούν και να συναισθάνονται τους πελάτες, καθώς και να προσαρμόζουν τις τεχνικές τους στις ανάγκες κάθε ατόμου, δεξιότητες που είναι κρίσιμες για την επιτυχία ενός life coach. Επιπλέον, οι σπουδαστές μαθαίνουν πώς να αναγνωρίζουν και να αξιοποιούν τις δυνάμεις και τις δυνατότητες των πελατών τους. Μέσω της επιμόρφωσης στις τεχνικές ενδυνάμωσης, οι συμμετέχοντες αποκτούν τις γνώσεις για να βοηθήσουν τους πελάτες τους να αναπτύξουν αυτοπεποίθηση και να επιτύχουν μεγαλύτερη αυτογνωσία.

Τέλος, το επιμορφωτικό σεμινάριο: Life coaching προσθέτει σημαντική αξία στο βιογραφικό των σπουδαστών. Το πιστοποιητικό που αποκτούν αποδεικνύει την εξειδίκευσή τους και τη δέσμευσή τους στη συνεχή επαγγελματική ανάπτυξη. Τους καθιστά λοιπόν πιο ανταγωνιστικούς στην αγορά εργασίας και τους βοηθά να διεκδικήσουν υψηλότερες θέσεις και μεγαλύτερες ευθύνες στον επαγγελματικό τους χώρο.


• Το αντικείμενο του Life coaching
• Τι κάνει ένας Coach;
• Γνωρίζοντας τον εαυτό μου
• Επικοινωνιακές δεξιότητες
• Εκτίμηση του εαυτού μου
• Αξιοποίηση χρόνου
• Ενισχύω την αυτοπεποίθησή μου
• Επιθυμώ, ερευνώ, σχεδιάζω, οργανώνω, υλοποιώ, πετυχαίνω
• Μαθαίνω να χρησιμοποιώ και να εκμεταλλεύομαι έξυπνα και προς όφελός μου τον χρόνο
• Γνωρίζω και αναγνωρίζω τα συναισθήματά μου, ακούω τον εαυτό μου
• Επικοινωνώ αποτελεσματικά με τους ανθρώπους γύρω μου
• Αποδέχομαι τις τυχόν διαφορετικότητές μου και σέβομαι τον εαυτό μου

Σημαντικό! Δεν απαιτούνται υποχρεωτικές εργασίες ή test κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου.


Το επιμορφωτικό σεμινάριο: Life coaching γίνεται 2 συνεχόμενες ώρες την εβδομάδα και έχει διάρκεια 12 μήνες (48 δίωρα μαθήματα).


Το επιμορφωτικό σεμινάριο: Life coaching ξεκινά με την ολοκλήρωση του χρονικού ορίου συμμετοχής (το οποίο αναγράφεται στο πάνω μέρος της παρούσας σελίδας) όπου κατόπιν κοινής συνεννοήσεως με τους εγγεγραμμένους σπουδαστές ορίζονται οι μέρες και ώρες διεξαγωγής ώστε να εξυπηρετούνται όλοι οι συμμετέχοντες.

💡 Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορέσετε να συνεχίσετε την παρακολούθηση του σεμιναρίου, δεν υποχρεούστε να πληρώσετε τους μήνες που δεν θα παρακολουθήσετε.


Εγγραφή:
Δωρεάν

Μηνιαία Δίδακτρα:
Μόλις 35 € / μήνα
Ισχύουν επιπλέον εκπτώσεις:
• Για early entry
• Για προεξόφληση διδάκτρων
Συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος που θα βρείτε παρακάτω για να ενημερωθείτε!

💡 Η προσφορά ισχύει μέχρι την κάλυψη των θέσεων. Δηλώστε εγκαίρως τη συμμετοχή σας για να προλάβετε!
💡 Η κράτηση της θέσης στην τιμή προσφοράς εξασφαλίζεται με την καταβολή του 1ου μήνα των διδάκτρων.


📜 1η επιλογή: Να λάβετε Δωρεάν βεβαίωση παρακολούθησης από τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΕΥΔΟΚΙΜΟΣ (αποστέλλεται στο e-mail σας).

📜 2η επιλογή: Να συμμετάσχετε σε εξετάσεις αξιολόγησης (με χρέωση στα 350 €), λαμβάνοντας πιστοποιητικό με αναλυτική βαθμολογία αξιολόγησης για την επισφράγιση των γνώσεων σας, την ενίσχυση του βιογραφικού σας και για τη μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα στην αγορά εργασίας (αποστέλλεται στο e-mail σας).

💡 Η βεβαίωση και το πιστοποιητικό εκδίδονται από τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΕΥΔΟΚΙΜΟΣ
🎁 Οι σπουδαστές που συμμετέχουν στις εξετάσεις, λαμβάνουν επιπλέον ΔΩΡΟ έκπληξη!
🏅 Οι σπουδαστές που αριστεύουν στις εξετάσεις πιστοποίησης λαμβάνουν ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ για ακόμα μεγαλύτερη ενίσχυση του βιογραφικού τους.

Καλέστε μας στο 2102205040 για περισσότερες πληροφορίες
ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας.

Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Κωδικός φόρμας: 3.456


Εγγυήσεις ποιότητας σε όλα τα σεμινάριά μας

☑️ Χιλιάδες σπουδαστές σε Ελλάδα, Κύπρο και εξωτερικό, εμπιστεύονται σε εμάς την επιμόρφωσή τους και την ενδυνάμωση του βιογραφικού τους στην αγορά εργασίας.
☑️ Συνολικά περισσότεροι από 380.000 followers ακολουθούν τις σελίδες μας στα social media, αναδεικνύοντάς μας στην κορυφή της προτίμησης τους.
☑️ Υψηλό επίπεδο επιμόρφωσης με κορυφαίους διδάσκοντες.
☑️ Άρτιος τεχνολογικός εξοπλισμός που διασφαλίζει την εξαιρετική ποιότητα streaming στα εξ αποστάσεως μαθήματα.
☑️ Βεβαιώσεις από πιστοποιημένους εκπαιδευτικούς φορείς