Τιμή: 30 €

ΤΡΙΩΡΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

Το υπερκινητικό παιδί

Το υπερκινητικό παιδί


ΔΙΑΡΚΕΙΑ:
3 ώρες

ΕΠΙΠΛΕΟΝ:
Δώρο επιλογής για τους συμμετέχοντες
30 €

30 

Πληροφορίες σεμιναρίου:
📅 🕓 Το τρίωρο σεμινάριο Το υπερκινητικό παιδί πραγματοποιείται εξ αποστάσεως με ασύγχρονη τηλεκπαίδευση. Έχετε δηλαδή τη δυνατότητα να το παρακολουθήσετε άμεσα, κατευθείαν μετά την εγγραφή σας, χωρίς να περιμένετε τη δημιουργία τμήματος.
Το σεμινάριο περιλαμβάνει:
✔️ Τρίωρη διάλεξη με φυσικό ομιλητή (εισηγητή)
✔️ Υποστηρικτικό επιμορφωτικό υλικό
✔️ Δωρεάν βεβαίωση παρακολούθησης. Η βεβαίωση εκδίδεται από το Κέντρο Σεμιναρίων Αθηνών το οποίο είναι πιστοποιημένο από το Υπουργείο Παιδείας (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π) Κέντρο Δια Βίου Μάθησης 1 (κωδ. αδείας: 2101561) και αποστέλλεται στο email σας.
 
🎓 Με την εγγύηση ποιότητας του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΕΥΔΟΚΙΜΟΣ
 
👉Εισηγητής: Ανδρέας Πολιτάκος: Ψυχολόγος, Οικογενειακός Ψυχοθεραπευτής και ειδικός στην Ψυχοεκπαίδευση Συμπεριφοριστικού Τύπου. Μετεκπαιδευθείς στην Οργανωτική και Οικονομική Ψυχολογία
👉 Σε ποιους απευθύνεται: Το σεμινάριο μπορούν να το παρακολουθήσουν όλοι όσοι ενδιαφέρονται αρκεί να είναι ενήλικοι, ενώ είναι απαραίτητο σε φοιτητές, εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων,  επαγγελματίες, γονείς ή μέλλοντες γονείς.
 
👉 Κόστος συμμετοχής: Το κόστος συμμετοχής του σεμιναρίου είναι μόλις 30€.
 
👉 Σημαντικό! Επιλέγοντας να γραφτείτε σε παραπάνω από ένα σεμινάρια (δείτε όλα τα διαθέσιμα σεμινάρια στη φόρμα που θα βρείτε στο κάτω μέρος της σελίδας), το κόστος διαμορφώνεται ως εξής:
• Για εγγραφή σε 2 έως 3 τρίωρα σεμινάρια, το κόστος συμμετοχής είναι μόλις 25 € για κάθε σεμινάριο.
• Για εγγραφή σε 4 έως 6 τρίωρα σεμινάρια, το κόστος συμμετοχής είναι μόλις 20 € για κάθε σεμινάριο.
• Για εγγραφή σε 7 έως 9 τρίωρα σεμινάρια, το κόστος συμμετοχής είναι μόλις 15 € για κάθε σεμινάριο.
🔥 Για εγγραφή σε 10 και άνω τρίωρα σεμινάρια, το κόστος συμμετοχής είναι μόλις 10 € για κάθε σεμινάριο με ΔΩΡΟ 2 επιπλέον σεμινάρια της επιλογής σας! (Για παράδειγμα πληρώνοντας 10 τρίωρα σεμινάρια θα παρακολουθήσετε 12 τρίωρα σεμινάρια.)
👉 Πότε μπορώ να το παρακολουθήσω; Ολοκληρώνοντας την εγγραφή σας στο τρίωρο σεμινάριο, αποκτάτε άμεσα πρόσβαση (χωρίς αναμονές για συγκρότηση τμημάτων) στην πλατφόρμα τηλεκπαίδευσης του Ομίλου μας , η οποία περιλαμβάνει το τρίωρο βιντεομάθημα και το υποστηρικτικό υλικό του. Μπορείτε να παρακολουθήσετε το σεμινάριο όσες φορές θέλετε (έχετε πρόσβαση στην πλατφόρμα για 6 μήνες).
👉 Κράτηση θέσης: Η κράτηση της θέσης σας εξασφαλίζεται απλώς με την καταβολή του κόστους συμμετοχής, του ή των σεμιναρίων που θα επιλέξετε να παρακολουθήσετε.
👉 Βεβαίωση – πιστοποιητικό: Στους συμμετέχοντες θα δοθεί Δωρεάν βεβαίωση παρακολούθησης για το σεμινάριο (η βεβαίωση εκδίδεται από το Κέντρο Σεμιναρίων Αθηνών το οποίο είναι πιστοποιημένο από το Υπουργείο Παιδείας (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π) Κέντρο Δια Βίου Μάθησης 1 (κωδ. αδείας: 2101561) και θα σταλεί στα email των συμμετεχόντων)
Το σεμινάριο διεξάγεται από το Κέντρο Σεμιναρίων Αθηνών [πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης 1 από το Υπουργείο Παιδείας (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π)]

Additional information

Διάρκεια

3 ώρες

Παρακολούθηση

βιντεοσκοπημένα