Πρόγραμμα προετοιμασίας για Πιστοποίηση πληροφορικής ECDL

ή για άλλες πιστοποιήσεις Πληροφορικής με αναγνωρισμένη μοριοδότηση στο Δημόσιο και τον ΑΣΕΠ

Πιστοποίηση πληροφορικής ECDL - Εξ αποστάσεως πρόγραμμα προετοιμασίας
💻 Εξ αποστάσεως παρακολούθηση
📖 επιμορφωτικό υλικό
💡 Περιλαμβάνονται τεστ προσομοίωσης
📺 Άμεση έναρξη


👨‍🏫 Εξ αποστάσεως παρακολούθηση από την άνεση του σπιτιού σας σε μέρες και ώρες που σας εξυπηρετούν.
💻 Χωρίς τμήματα, χωρίς αναμονές, χωρίς μετακινήσεις, χωρίς χάσιμο χρόνου.
📝 Προετοιμαστείτε στις εξετάσεις πιστοποίησης στην πληροφορική σε όποιον εξεταστικό φορέα επιθυμείτε όπως ECDL, INFOTEST, ACTA, KEYCERT, ICT Hellas, Cambridge και σε εξεταστικό κέντρο της περιοχής σας (πληρώνετε δηλαδή τα εξέταστρα απευθείας στον εξεταστικό φορέα της επιλογής σας, χωρίς μεσολάβηση δική μας).
📜 Η πιστοποίηση στους παραπάνω εξεταστικούς φορείς, αναγνωρίζεται και μοριοδοτείται από όλους τους τομείς του Δημοσίου (ΑΣΕΠ, Οργανισμοί Δημοσίου) και επιπλέον, ισχύει εφ’ όρου ζωής (δεν χρειάζεται ανανέωση).


👉 Τρόπος υλοποίησης:
☑️ Το πρόγραμμα διεξάγεται με τη μέθοδο της ασύγχρονης τηλεκατάρτισης
☑️
Οι σπουδαστές ξεκινούν άμεσα, χωρίς να περιμένουν να συγκροτηθεί τμήμα και μελετούν σε μέρες και ώρες που επιλέγουν οι ίδιοι
☑️ Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:
• Πρόσβαση στην ηλεκτρονική πλατφόρμα τηλεκατάρτισης
• Αναλυτικά βίντεο-μαθήματα που καλύπτουν τη χρήση υπολογιστή και τη διαχείριση αρχείων καθώς και τις 3 βασικές ενότητες εφαρμογών γραφείου που ζητούνται από όλες τις προκηρύξεις:
• Επεξεργασία κειμένου (Microsoft Word)
• Υπολογιστικά φύλλα (Microsoft Excel)
• Αλληλογραφία και υπηρεσίες διαδικτύου (Internet)
• Ασκήσεις και τεστ προσομοίωσης εξετάσεων για απεριόριστη εξάσκηση και σίγουρη επιτυχία στις εξετάσεις


Η διάρκεια εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς, για παράδειγμα από το πόσες γνώσεις έχετε ήδη στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές ή πόσο χρόνο θα αφιερώνετε καθημερινά. Πάντως, κατά μέσο όρο οι σπουδαστές μας χρειάζονται περίπου 10 ημέρες για να προετοιμαστούν και να δώσουν τις εξετάσεις τους. Παρόλα αυτά, η πρόσβασή σας στην πλατφόρμα διαρκεί 3 μήνες ώστε να έχετε το χρόνο να μελετήσετε το υλικό όσες φορές χρειαστεί και να κάνετε όσα τεστ προσομοίωσης επιθυμείτε.


Το πρόγραμμα ξεκινά αμέσως μετά την εγγραφή σας, είναι όμως σημαντικό να κάνετε την εγγραφή σας άμεσα και συγκεκριμένα μέχρι το χρονικό όριο συμμετοχής (που αναγράφεται στο πάνω μέρος της παρούσας σελίδας), προκειμένου να κατοχυρώσετε τις μειωμένες τιμές. Με την εγγραφή σας λαμβάνετε τους κωδικούς του λογαριασμού σας στην ηλεκτρονική πλατφόρμα τηλεκατάρτισης και ξεκινάτε άμεσα το πρόγραμμα χωρίς να περιμένετε τον σχηματισμό τμήματος για την έναρξη σας.


Κρατήστε τη θέση σας το συντομότερο για να προλάβετε την προσφορά μας.
Εγγραφή: Δωρεάν
Δίδακτρα: 180 € – 80 € = 100 €


💡 Η κράτηση της θέσης στην τιμή προσφοράς εξασφαλίζεται με την καταβολή του 1ου μήνα των διδάκτρων. Κάντε την πληρωμή του 1ου μήνα των διδάκτρων τώρα:


👉 Το πρόγραμμα καλύπτει πλήρως τις απαιτήσεις του ECDL αλλά και άλλων φορέων πιστοποίησης που εκδίδουν αναγνωρισμένες πιστοποιήσεις γνώσης χειρισμού Η/Υ για το Δημόσιο και τον ΑΣΕΠ. Ενδεικτικά το πρόγραμμα καλύπτει την ύλη για τις εξετάσεις των εξής εξεταστικών φορέων: ECDL (PeopleCert), INFOTEST (ICBU), ACTA (CCU), KEYCERT, ICT Hellas, Cambridge
👉 Με την ολοκλήρωση του προγράμματος θα έχετε αποκτήσει όλες τις απαραίτητες γνώσεις για να επιτύχετε στις εξετάσεις πιστοποίησης. Επειδή το κέντρο μας προετοιμάζει τους υποψήφιους για εξετάσεις χωρίς να τις διενεργεί, αν επιθυμείτε να δώσετε εξετάσεις μπορείτε να επιλέξετε το κοντινότερο σε εσάς εξεταστικό κέντρο του φορέα πιστοποίησης της επιλογής σας.

Εγγυήσεις ποιότητας σε όλα τα προγράμματά μας

☑️ Χιλιάδες σπουδαστές σε Ελλάδα, Κύπρο και εξωτερικό, εμπιστεύονται σε εμάς την επιμόρφωσή τους και την ενδυνάμωση του βιογραφικού τους στην αγορά εργασίας.
☑️ Συνολικά περισσότεροι από 380.000 followers ακολουθούν τις σελίδες μας στα social media, αναδεικνύοντάς μας στην κορυφή της προτίμησης τους.
☑️ Υψηλό επίπεδο επιμόρφωσης με κορυφαίους διδάσκοντες.
☑️ Άρτιος τεχνολογικός εξοπλισμός που διασφαλίζει την εξαιρετική ποιότητα streaming στα εξ αποστάσεως μαθήματα.
☑️ Βεβαιώσεις από πιστοποιημένους εκπαιδευτικούς φορείς