Μοριοδοτούμενα εξ αποστάσεως σεμινάρια 400 ή 800 ωρών

 • Home
 • Μοριοδοτούμενα εξ αποστάσεως σεμινάρια 400 ή 800 ωρών

Μοριοδοτούμενα εξ αποστάσεως σεμινάρια 400 ή 800 ωρών

με εκπαιδευτικό υλικό και βιντεομαθήματα
Γιατί να τα παρακολουθήσω;
 • Τα σεμινάρια μοριοδοτούνται στο διδακτικό αντικείμενο των προκηρυσσομένων θέσεων που αφορούν σε θεματικές που άπτονται του αντικειμένου των παραπάνω τίτλων. Η μοριοδότηση εξαρτάται από τους όρους των διαγωνισμών που προκηρύσσονται.

Ενδεικτικά μπορείτε να δείτε τις ακόλουθες προσκλήσεις:

 1. Αρ. Πρωτ: 6331/380/02-08-2019 “Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την Απασχόληση ωρομισθίων εκπαιδευτών Δημόσιων Ινστιτούτων Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΔΙΕΚ) Χειμερινού Εξαμήνου 2019β & Εαρινού Εξαμήνου 2020α
 2. Αρ. Πρωτ. Κ1/ 49927 “Κριτήρια και διαδικασία επιλογής των εκπαιδευτών ενηλίκων στα Κέντρα Διά Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.)
 3. Αριθμ. 32158/Δ1/11297 Καθορισμός κριτηρίων και διαδικασία αξιολόγησης και επιλογής των με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας ορισμένου χρόνου εκπαιδευτών ενηλίκων των Ινστιτούτων Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΙΕΚ) του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ)
 • Παρέχουν σημαντικές γνώσεις και επαγγελματικά προσόντα που αφορούν στην αντίστοιχη θεματική.
 • Διεξάγονται από το Κέντρο Σεμιναρίων Αθηνών που είναι πιστοποιημένο από το Υπουργείο Παιδείας (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π) Κέντρο Δια Βίου Μάθησης 1 (κωδ. αδείας: 2101561)}
 • Παρέχουν συγκριτικό πλεονέκτημα για την ενδυνάμωση του βιογραφικού των συμμετεχόντων στην αγορά εργασίας με την παροχή βεβαίωσης παρακολούθησης.
Φορέας διεξαγωγής:

Τα μοριοδοτούμενα εξ αποστάσεως σεμινάρια 400 ή 800 ωρών, διεξάγονται από το Κέντρο Σεμιναρίων Αθηνών {πιστοποιημένο από το Υπουργείο Παιδείας (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π) Κέντρο Δια Βίου Μάθησης 1 (κωδ. αδείας: 2101561)} μέλος του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΕΥΔΟΚΙΜΟΣ.

Τρόπος υλοποίησης:

Τα μοριοδοτούμενα εξ αποστάσεως σεμινάρια διεξάγονται με τη μέθοδο της ασύγχρονης τηλεκατάρτισης, όπου οι σπουδαστές ξεκινούν άμεσα το ή τα σεμινάρια στα οποία έχουν γραφτεί, χωρίς να περιμένουν να συγκροτηθεί τμήμα και μελετούν σε μέρες και ώρες που επιλέγουν οι ίδιοι. Η ασύγχρονη τηλεκατάρτιση περιλαμβάνει πρόσβαση στο επιμορφωτικό υλικό του αντικειμένου με τη μορφή e-books, επιστημονικών δημοσιεύσεων, ερευνητικών εργασιών, άρθρων και παρουσιάσεων με τη μορφή ppt, βιντεομαθημάτων κ.α.

Διάρκεια σεμιναρίων:

Τα σεμινάρια παρέχονται σε 2 διάρκειες. Μπορείτε να επιλέξετε τη διάρκεια που επιθυμείτε από τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος που θα βρείτε στο κάτω μέρος της σελίδας:

 • Διάρκεια σεμιναρίου 400 ωρών: 3 μήνες
 • Διάρκεια σεμιναρίου 800 ωρών: 6 μήνες
Πληροφορίες συμμετοχής:

👩‍🏫 Μπορούν να παρακολουθήσουν τα μοριοδοτούμενα εξ αποστάσεως σεμινάρια 400 ή 800 ωρών όλοι όσοι ενδιαφέρονται, αρκεί να είναι ενήλικοι.

📝 Κρατήστε τη θέση σας το συντομότερο για να προλάβετε τις προσφορές μας.

Κόστος συμμετοχής:

Το κόστος συμμετοχής διαμορφώνεται ανάλογα με τις ώρες του σεμιναρίου. Πιο συγκεκριμένα:

 • Αν επιλέξετε να παρακολουθήσετε σεμινάριο διάρκειας 400 ωρών το κόστος είναι μόλις 240 €
 • Αν επιλέξετε να παρακολουθήσετε σεμινάριο διάρκειας 800 ωρών το κόστος είναι μόλις 340 €
Παροχές και δώρα στους συμμετέχοντες:

🎓 Δωρεάν βεβαιώσεις παρακολούθησης με αναγραφή της διάρκειας του σεμιναρίου σε ώρες και σε μήνες. Οι βεβαιώσεις εκδίδονται από το Κέντρο Σεμιναρίων Αθηνών το οποίο είναι πιστοποιημένο από το Υπουργείο Παιδείας (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π) Κέντρο Δια Βίου Μάθησης 1 (κωδ. αδείας: 2101561) και στέλνονται στα email των συμμετεχόντων.

🎁 Δώρο για τους συμμετέχοντες:
Οι συμμετέχοντες που θα παρακολουθήσουν κάποιο μοριοδοτούμενο σεμινάριο 400 ή 800 ωρών θα κερδίσουν επιπλέον ένα από τα παρακάτω δώρα* (όποιο θέλουν):
✔️ Δωρεάν το πρόγραμμα προετοιμασίας για Πιστοποίηση πληροφορικής ECDL, με αναγνωρισμένη μοριοδότηση στο Δημόσιο και τον ΑΣΕΠ
✔️ ή Δωρεάν εκπτωτικά κουπόνια αξίας 100 €. Εξαργυρώστε τα κουπόνια, για να παρακολουθήσετε ένα σεμινάριο της επιλογής σας με φυσικούς ομιλητές (εισηγητές) διάρκειας τουλάχιστον 4 μηνών*.

* Η τετράμηνη διάρκεια του σεμιναρίου μπορεί να είναι αθροιστική: για παράδειγμα μπορείτε να εξαργυρώσετε τα κουπόνια παρακολουθώντας δύο δίμηνα σεμινάρια, ή ένα τρίμηνο και ένα μηνιαίο σεμινάριο, ή τέσσερα μηνιαία σεμινάρια.
** Όποιο δώρο και να επιλέξετε, μπορείτε αν θέλετε να το μεταβιβάσετε σε πρόσωπο που επιθυμείτε.

0
  Καλάθι
  Το καλάθι σας είναι άδειο