Κάρτα μέλους του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΕΥΔΟΚΙΜΟΣ

🎓 Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΕΥΔΟΚΙΜΟΣ επιβραβεύει τους σπουδαστές που εγγράφονται από τη πρώτη τους κιόλας φορά σε επιμορφωτικό πρόγραμμα της επιλογής τους με την απόκτηση της κάρτας μέλους. Η κάρτα μέλους είναι ξεχωριστή για κάθε κάτοχο. Στην κάρτα αναγράφεται μοναδικός σειριακός αριθμός με τον οποίο αποκτάται η πρόσβαση σε ειδικά προνόμια (Δείτε παρακάτω).


Η κάρτα μέλους εκδίδεται ΔΩΡΕΑΝ για ΟΛΟΥΣ τους σπουδαστές που έχουν ολοκληρώσει την παρακολούθησή τους σε επιλεγμένο επιμορφωτικό πρόγραμμα. Περιηγηθείτε στα προγράμματα μας μέσα από την ιστοσελίδα μας για να δείτε σε ποια από αυτά παρέχεται ως δώρο η κάρτα μέλους!


Με την κάρτα μέλους:
• Εξασφαλίζετε μειωμένες τιμές σε επιλεγμένα επιμορφωτικά προγράμματα του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΕΥΔΟΚΙΜΟΣ.
• Έχετε προτεραιότητα στην κατοχύρωση θέσης για την παρακολούθηση των προγραμμάτων μας.
• Ενημερώνεστε πρώτοι μέσω email για τα νέα μας προγράμματα καθώς και για τα ΔΩΡΕΑΝ ανοιχτά webinar που διοργανώνει ο Όμιλος μας.


Περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας και επιλέξτε το επόμενο επιμορφωτικό πρόγραμμα που θα παρακολουθήσετε με μειωμένη τιμή!

Εγγυήσεις ποιότητας σε όλα τα προγράμματά μας

☑️ Χιλιάδες σπουδαστές σε Ελλάδα, Κύπρο και εξωτερικό, εμπιστεύονται σε εμάς την επιμόρφωσή τους και την ενδυνάμωση του βιογραφικού τους στην αγορά εργασίας.
☑️ Συνολικά περισσότεροι από 380.000 followers ακολουθούν τις σελίδες μας στα social media, αναδεικνύοντάς μας στην κορυφή της προτίμησης τους.
☑️ Υψηλό επίπεδο επιμόρφωσης με κορυφαίους διδάσκοντες.
☑️ Άρτιος τεχνολογικός εξοπλισμός που διασφαλίζει την εξαιρετική ποιότητα streaming στα εξ αποστάσεως μαθήματα.
☑️ Βεβαιώσεις από πιστοποιημένους εκπαιδευτικούς φορείς